Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bratranci Bo a Luke Dukeovi jsou tak trochu postrachem města a celého okrsku Hazzard. Žijí rozmařilým způsobem života, ve kterém si nic neodpírají a velmi často se pohybují na hraně zákona. Místní šerif by je rád viděl ve vězení, a tak se zdejším vlivným bossem Davisem nastrčí do stodoly jejich rodinné farmy kotel na pálení kořalky a ta je jim zabavena. Nejsou však jediní, i jiným byly farmy konfiskovány a nikdo nezná pravý důvod. Poslední dobou mají bratranci velkou smůlu, jejich miláček - auťák Dodge Charger - byl jako vůz užívaný pro nelegální prodej alkoholu také zabaven. Tím pádem by se Bo a Luke nemohli zúčastnit blížícího se, pro město velice prestižního, závodu. Auto je zaparkováno v dílně jejich kamaráda, který nechá bratrance, aby ho v noci tajně odvezl. Mezitím se vloupají do kanceláří Davise a ukradnou velký trezor. V něm však nejsou peníze, ale pouze nějaké vzorky půdy... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (303)

dobytek 

všechny recenze uživatele

Pobavilo mě to, ale tenhle film už se hodně blíží k takový tý běžný hollywoodský produkci. Na jinejch výtvorech z dílny Broken Lizard (Superpoldové nebo Beerfest) sice třeba bylo vidět, že se natáčelo v mnohem skromnějších podmínkách, ale humor byl prostě takovej mnohem černější, možná někdy až brutální, což třeba né úplně každej divák zkousne. Tady jsem tenhle pocit měl snad akorát při scénách, kde se vyskytuje Kevin Heffernan. Jinak jsou tam hezký holky, hezký auta, spousta honiček, ale ve finále je to prostě jenom obyčejnej mainstream, kterej běží v 8 večer na Nově. ()

cachina 

všechny recenze uživatele

Nic originálního, párek nepříliš inteligentních (ba spíše naopak dost přiblblých) hrdinů, rychlá auta, krásné ženy v přiléhavých tričkách a minišortečkách. Buranská komedie z prostředí amerického jihu. Už od prvních minut (nebo spíše už, když si přečtete hlavní role) víte, jakým stylem se bude film odehrávat. Typická oddechovka, při které člověk vypíná mozek. Co ale musim pochválit jsou automobilové honičky. Velmi jednoduchý děj, pár vtipů. Nenáročná podíváná. ()

Reklama

otík 

všechny recenze uživatele

Když napíšu, že je to uvalená americká komedie s přiblblými bratry v podání J. Knoxvilla a S. W. Scotta, prsatou kráskou Jessicou Simpson, přitroublým záporákem Burtem Reynoldsem a mnoha nablýskanými auty v jakémkoli technickém stavu, asi budeme doma. Jde skutečně o hloupou a primitivní zábavu, jejíž cílem je evidentně bavit náctileté publikum, které jim to možná sežere. My, poněkud už protřelejší filmovým životem, však už jen kroutíme hlavou a říkáme: „Proč, řekněte mi proč se točí stále takové blbosti?“ No nic, alespoň že to pěkně vypadá a je stále se nač se dívat. ()

YURAyura 

všechny recenze uživatele

Ze vsech tech automobilovych filmu posledni doby (Rychle, 60kund, ...) mi tento prijde asi nejpovedenejsi s takovym retro nadechem pozehanych 70 let. Necekejte sice nic prevratneho nebo dokonce scenar a Johnny je taky jenom stinem svych regulernich kousku z Jackass, kazdopadne jsem se u dost veci pobavil jak uz delsi dobu u zadneho kinoveho Acka. Honicky, hlasky, polonaha Simpsonova, slizoun Burt - co vic si prat? ;]] "Porid si email!" ()

CheGuevara 

všechny recenze uživatele

Přiznám se klidně bez mučení, že o téhle kultovce jsem neměl na dlouhé léta ani ponětí, až do osudného střetnutí na autobusové lince Eurolines. Nepochybně si každý přišel na své. Johnnymu Knoxvillovi klidně uvěřím, že do všech bláznivých kousků šel naplno. Seann William Scott si opět dokázal jak není bůhvíjak vtipný a Jessica Simpson aspoň mohla přesvědčit celý svět o svých hereckých přednostech (které jsou prý sexy?!), jež zúročila hlavně ve svém nejslavnější videoklipu. A nakonec i já jsem si vlastně přišel na své. Rozhodně lepší než sledování blikajících světel na dálnici, ale jako dobrovolné trávení volného času? Již nikdy více. Buranské až na kost, což pro mě není žádné plus. PS: Je to jenom můj pocit nebo v tom filmu je Johnny Knoxville opravdu tolik podobný mladému Beniciu del Torovi? ()

Galerie (45)

Zajímavosti (28)

  • Danny McBride si chcel zahrať rolu šerifa Rosca, avšak po prečítaní scenára zmenil názor. Nepáčilo sa mu, ako sa postava zmenila. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama