foto

John Schneider

  • nar. 8.4.1960 (58 let)
    Mount Kisco, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

John Schneider je herec, režisér a country zpěvák. Objevil se v seriálech PLASTICKÁ CHIRURGIE S. R. O., DOKTORKA QUINNOVÁ, DIAGNÓZA: VRAŽDA, WALKER, TEXAS RANGER. Jeho nejznámější role byla v seriálu SMALLVILLE, kde byl znám jako Jonathan Kent - otec mladého Supermana. Několik epizod Smallville dokonce i režiroval. Z jeho filmografie zmiňme například 10,5 STUPNĚ, JEZERO 2 A NEBEZPEČNÉ HRY 4.

John Schneider byl dvakrát ženatý. Jeho první žena se jmenovala Tawny Elaine Godin. Se svou současnou ženou Elly Castle, se kterou žije od roku 1993, má tří děti.

Marek "jurama525" Juras

Herecká filmografie

Filmy

2018 Into the Darkness
The Favorite
2017 Demons
Family of Lies (TV film)
Gracia
Hate Crime
You're Gonna Miss Me
2016 Anderson Bench
Exit 14
Inadmissible
Like Son
Otče, zemři
Sandra Brown's White Hot (TV film)
Smothered
2015 A Gift Horse
Adrenaline
American Justice
Runaway Hearts
WWJD What Would Jesus Do? The Journey Continues
2014 10 000 dnů
Nepsaná romance (TV film)
Road to the Open
2013 Doonby
Not Today
Season of Miracles
2012 Hardflip
Já jsem Gabriel
Lukewarm
Návrat vraždících bestií
Whiskey Business (TV film)
2011 Lego Hero Factory: Divoká planeta
October Baby
Snow Beast
Superžralok
Your Love Never Fails
2010 Back Nine (TV film)
Holyman Undercover
Nebezpečné hry 4
What Would Jesus Do?
2009 Come Dance at My Wedding (TV film)
Na hraně
Set Apart
Sexy 40
2008 Beautiful Loser
Invaze žraloků (TV film)
Obr lidožrout (TV film)
Zaklínač
2007 Jezero 2 (TV film)
Královna ročníku
První vítězství (TV film)
2006 Collier & Co.
Hidden Secrets
Model Family (TV film)
2005 Felicity - příběh z války za nezávislost (TV film)
2004 10,5 stupně (TV film)
2003 Nick at Nite Holiday Special, The (TV film)
2002 Vánoční překvapení (TV film)
2001 Mummy: Quest for the Lost Scrolls, The (TV film)
Oheň z nebe (TV film)
2000 Sněhová kalamita
The Dukes of Hazzard: Hazzard in Hollywood (TV film)
1999 Michael Landon, the Father I Knew (TV film)
Sam Churchill: Search for a Homeless Man (TV film)
1997 Pravé ženy (TV film)
The Dukes of Hazzard: Reunion! (TV film)
1996 Legenda o Ruby Silver (TV film)
Noc tornád (TV film)
1995 Little CHP, The
Texas (TV film)
1994 Bandit: Bandit Bandit (TV film)
Útěk do ráje
1993 Come the Morning
Desperate Journey: The Allison Wilcox Story (TV film)
1992 Highway Heartbreaker (TV film)
1990 Velké tažení (TV film)
1989 Ministry of Vengeance
Závodní horečka
1988 Outback Bound (TV film)
1987 Kletba
Vánoce, Vánoce přicházejí (TV film)
1986 Dostavník (TV film)
1985 Cocaine Wars
Gus Brown and Midnight Brewster (TV film)
1983 Happy Endings (TV film)
Raccoons and the Lost Star, The (TV film)
Útěk Eddieho Macona
1982 Full Circle (TV film)
1981 Dream House (TV film)
1980 John Schneider: Back Home (TV film)
1977 Polda a bandita

TV seriály

2013 Mistresses (TV seriál)
Breaking and Entering (S01E03)
Pilot (S01E01)
The Haves and the Have Nots (TV seriál)
2011 Glee (TV seriál)
Drž si svých 16 (S03E08)
Smallville (TV seriál)
Závěr (S10E21)
Kent (S10E17)
2010 10,000 Days (TV seriál)
Nouzové přistání (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Twentysixmiles (TV seriál)
Dokonalý podraz (TV seriál)
The Studio Job (S03E06)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Rebelové ve Wisteria Lane (S07E10)
Naše klidné království (S07E09)
Smutné Díkůvzdání (S07E08)
další epizody (4)
Smallville (TV seriál) - herec, a.z.
Návrat domů (S10E04) - a.z.
Lazarus (S10E01)
2009 Dirty Sexy Money (TV seriál)
The Bad Guy (S02E13)
The Unexpected Arrival (S02E12)
The Convertible (S02E11)
Smallville (TV seriál) - a.z.
Pravá podoba (S08E18) - a.z.
Larry, kroť se (TV seriál)
Officer Krupke (S07E08)
2008 Kriminálka Miami (TV seriál)
Vražda v tunelu (S06E18)
Smallville (TV seriál) - a.z.
Odysea (S08E01) - a.z.
2007 Cestovatel (TV seriál)
Winterland (E08)
2006 Shorty McShorts' Shorts (TV seriál)
Smallville (TV seriál)
Médium (S05E21)
Prázdnota (S05E17)
Pomsta (S05E13)
další epizody (6)
2005 Smallville (TV seriál)
Lexovy Vánoce (S05E09)
Samota (S05E08)
Záhadný kámen (S05E07)
další epizody (18)
2004 Smallville (TV seriál)
Noční můra (S04E10)
Vražedný flirt (S04E09)
Kouzlo (S04E08)
další epizody (23)
2003 Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Smallville (TV seriál)
Nepříčetnost (S03E08)
Magnetismus (S03E07)
Obrazy z minulosti (S03E06)
další epizody (21)
2002 Smallville (TV seriál)
Vlčí lidé (S02E10)
Rozdvojení (S02E09)
Ryan (S02E08)
další epizody (23)
2001 Mummy: The Animated Series, The (TV seriál)
Smallville (TV seriál)
Pod kůží (S01E08)
Podivná dieta (S01E07)
Tajemství mládí (S01E06)
další epizody (8)
1998 JAG (TV seriál)
Pan Rabb jede do Washingtonu (S04E08)
1994 Heaven Help Us (TV seriál)
1993 Doktorka Quinnová (TV seriál)
Kovbojova ukolébavka (S01E09)
Second Chances (TV seriál)
1990 Grand Slam (TV seriál)
1989 Wild Jack (TV seriál)
1983 Loving (TV seriál)
The Dukes (TV seriál)
1979 The Dukes of Hazzard (TV seriál)

Dokumentární

2018 Alien Intrusion: Unmasking a Deception - vyp.
2017 King Cake: A Big Easy Story
2014 Let the Lion Roar
2012 From the Mouths of Babes (TV seriál)
2009 Best Worst Movie
2004 20th Anniversary Hazzard County BBQ, The

TV pořady

2008 2008 World Magic Awards, The (TV pořad)
2007 Mother Goose Parade (TV pořad)
1993 '70s Celebration: The Beat Is Back, A (TV pořad)
1985 All-Star Party for 'Dutch' Reagan (TV pořad)
1982 Kraft Salutes Walt Disney World's 10th Anniversary (TV pořad)
Night of 100 Stars (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)
1980 Kraft Salutes Disneyland's 25th Anniversary (TV pořad)
Lou Rawls Parade of Stars (TV pořad)
1979 Circus of the Stars #4 (TV pořad)
1972 The Midnight Special (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

2016 Anderson Bench
Inadmissible
Like Son
Smothered
2006 Collier & Co.
2002 Vánoční překvapení (TV film)

TV seriály

2010 Twentysixmiles (TV seriál)
2004 Smallville (TV seriál)
Hvězdná čepel (S03E20)
1979 The Dukes of Hazzard (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2016 Exit 14

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Like Son
Smothered
2006 Collier & Co.

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace