Reklama

Reklama

Silent Night

  • USA Silent Night (více)
Trailer 1

Příběh je o tajemné a maskované osobě, oblečené jako Santa Claus, která řádí a zabíjí v malém městečku během vánočních svátků. Na místních policejních sílách je, aby ukončily toto vražedné běsnění. (spitr)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (76)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Čistý slasher je mrtvým hororovým subžánrem a fakt, že někteří fanoušci jsou pro nedostatek konkurence spokojení i s touhle chabou, sterilní, tuctovou vánoční vybíjenou, je tomu dostatečným důkazem. Jeden vraždící Santa, pár nezajímavých vražd, atmosféra nula a neuvěřitelně (!!!) otravná a tupá policistka v hlavní roli. Raději sáhněte po atmosférickém originálu, předloňské vánoční srandě z Finska nebo zapomenutém francouzském hororovém Sám doma. ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Vánoce Vánoce přicházejí, hřejme se přátelé. Ano, jelikož je zima, zabalíme se do dek a a je nám fajn, ale není nad to být zahřátý plamenometem, to je zahřátí za všechny santy. Film je vcelku pohledný. Vraždy ze začátku umělé, ale později docela originální (Mami, z té paní je omáčka). Santa je frajer a dokáže si poradit i s namyšlenými a otravnými fakany. Konec slabší a předvídatelný jako epizoda ze čtyřlístku. Na druhou stranu, za tento rok nejlepší slasher. ()

Reklama

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Tématickej slasher s velmi povedenými gore vraždami, u kterého mě však zklamal záporák. Teda zklamal ... přidal bych mu pořádný grády, protože si myslím, že zrovna tady na to prostor byl ideální. Americkýmu tlustýmu kokútovi, kterej vypadá, jak vypadá, by krásně slušelo to jeho přiblblý HO-HO-HO a tuna drsňáckých hlášek k tomu. Mohl by pak vzniknout záporák jako třeba můj oblíbený Psychocop. 60% ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Prvních 10 minut vypadá relativně dobře, ale pak to jde celé pomalu, ale jistě do háje. Ze Silent Night vypadne naprosto obyčejný slasher, kterému ale nestačí jen vraždící maniak v oblek Santy a tak zde máme pár tupých dramatických scén, nefunkční pokus o humor a přehršel postav, z nichž skoro všechny tu jsou jen proto, aby je Santa všemožně zabil. A končí to tak, jak všichni čekáme, když teda pominu, že přežije jedna z vedlejších postav. Navíc jsem celou dobu čekal, že z toho vypadne něco víc, od určité chvíle mě zajímaly Santovy motivy - proč vraždí všechny, jen starou ženu a malou holčičku nechá na živu? Kdyby třeba vraždil jen bohaté a chudé nechal žít, hned by to bylo o něco inteligentnější, ale ne, proč se snažit o něco víc, když vyděláš i z tupého průměru... Hodně mě to zklamalo a to jsem čekal fakt málo. Slabé 2* ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

Sice jsem na horory jiného typu (duchařiny, paranormální jevy, atd.), ale čas od času takováto vyvražďovačka jde skousnout. Silent Night, co se týče způsobu vražd, nepřináší nic nového, ale chápu, že přijít s něčím novým, není lehké. Horor díky rozumné stopáži rychle uteče, škoda jen toho závěru (žena hrdinka, jak americké). 65% ()

Galerie (32)

Zajímavosti (6)

  • Film je částečně inspirován skutečným masakrem na Štědrý den roku 2008 v Covinu v Los Angeles. Bruce Jeffrey Pardo ve svém obleku Santy zavraždil 9 lidí. (Mrs.Blue)
  • Z kostýmu Santu, ktorý má na sebe vrah, niekoľkokrát miznú stopy krvi. (Arsenal83)

Reklama

Reklama