Reklama

Reklama

VOD (1)

Poppy Moorová, puberťačka z Malibu, se pomstí svému ovdovělému otci, když zničí veškerou garderobu jeho přítelkyně, která se k němu má nastěhovat. Otec ji za to pošle do přísné internátní školy Abbey Mount na zapadlém anglickém venkově. Tam se Popy nesetká s právě vlídným přijetím. Ve škole vládnou přísné mravy, ostatní dívky ji považují za rozmazlenou káču (což taky je), a Harriet, která tu udává tón, zaujme k Poppy vysloveně nepřátelský postoj. Poppy se rozhodně udělat vše pro to, aby ji ze školy vyloučili a mohla se vrátit domů. Postupně se ale sbližuje se svými spolubydlícími, upoutá pozornost Freddieho, syna ředitelky školy, kterého všechny dívky tajně milují, a nakonec v sobě objeví talent pro lakros. Stává se kapitánkou školního týmu a nahradí Harriet v roli uznávané vůdkyně... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (246)

swamp 

všechny recenze uživatele

Wild child je typickým příkladem podobných teen komedií. První půlka je naprosto nesnesitelná, ale během proměny hlavní hrdinky (která je mimochodem neteří Julie Roberts a taky důvodem, proč hodnocení není ještě o jeden stupeň níže) už se na to dá dívat. Navíc celkem příjemný soundtrack zachraňuje film ode dna. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Anglie je tak daleko. - A přesto tam mluví americky!" Pohádek o polidštění rozmazlenejch pipinek, vybavenejch smrtelnou dávkou závislosti na konzumním způsobu života, bylo natočeno několik hromad. Nejsem jejich zarputilým fandou, protože se většinou jedná o nepříliš koukatelný záležitosti, ale tenhle souboj s disciplínou rozhodně patří ve svý povrchní kategorii k těm podařenějším. ()

Reklama

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Nad tímhle filmem jsem dlouhou dobu váhal a to i přestože tam hraje Emma Roberts a sympaťák Nick Frost. Nick k mému zklamání dostal jen malé, ale dost vtipné cameo. Škoda, že tak vtipný nebyl celý film, který často sklouzával k trapnosti. Scénář na bázi osvědčené šablony, kdy se z mrchy stává klaďaska + nějaká ta love story + zaškobrtnutí těsně před koncem a následné usmiřování. Šablona tedy viděná snad 100x a šablona která neomrzí, ale Wild Child tuhle šablonu nezpracovává nijak zajímavě a jednoduše nebýt Emmy, asi bych to ani nedokoukal. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Klišovitá „převýchova“ rozmazleného amerického fracka / fifleny (ovšem od začátku víme, že s dobrým srdcem) na venkovské anglické internátní škole, kde po prvotním odporu nachází skutečné přátele, kluka i samu sebe, brousí kromě výchovné lekce pro puberťačky také, snad vědomě, hranici parodie (mj. i sportovního filmu). Sympatické holky kolem rozkošné Emmy Roberts vytvořily energickou partu. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Ne, tohle opravdu neni lepší, než co se dá vidět v každý jiný teen komedii. Opakujou se tu stejný dějový principy, problémy hlavní postavy, úspěchy, napravení a oblíbenost hlavní postavy na konci, prostě úplně ten nejjednodušší příběh, co se dá vidět se všema záporama, co s tim bývaj spojený a některý scény jsou fakt na pokraji trapnosti, ale musí se tomu nechat, že to na těch 90 minut umí zabavit a i když Emma Roberts měla v začátcích asi solidní tlačenku tětičky Julie, tak tady to zvládla dobře ()

Galerie (78)

Zajímavosti (18)

  • Pri vybaľovaní má Poppy (Emma Roberts) v kufri minerálnu vodu S. Pellegrino. Túto minerálku obľubuje napríklad aj herec a spevák Jared Leto. (metal.storm)
  • Tanec, ktorý dievčatá z Abbey Mount predvádzajú pred poslednou časťou lakrosového finále, je upraveným Haka, alebo „maorským vojnovým pokrikom“, ako ho používa rugbyový tím All Blacks z Nového Zélandu. (Arsenal83)

Reklama

Reklama