Reklama

Reklama

VOD (1)

Poppy Moorová, puberťačka z Malibu, se pomstí svému ovdovělému otci, když zničí veškerou garderobu jeho přítelkyně, která se k němu má nastěhovat. Otec ji za to pošle do přísné internátní školy Abbey Mount na zapadlém anglickém venkově. Tam se Popy nesetká s právě vlídným přijetím. Ve škole vládnou přísné mravy, ostatní dívky ji považují za rozmazlenou káču (což taky je), a Harriet, která tu udává tón, zaujme k Poppy vysloveně nepřátelský postoj. Poppy se rozhodně udělat vše pro to, aby ji ze školy vyloučili a mohla se vrátit domů. Postupně se ale sbližuje se svými spolubydlícími, upoutá pozornost Freddieho, syna ředitelky školy, kterého všechny dívky tajně milují, a nakonec v sobě objeví talent pro lakros. Stává se kapitánkou školního týmu a nahradí Harriet v roli uznávané vůdkyně... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (246)

AllShallFall 

všechny recenze uživatele

Ani nevím, proč jsem si to vlastně pustil. Je to taková klasická americká blbost, kde se ze zlé a protivné holky stane nakonec úplná fajn holka. No. Ale i přesto, že takových filmů jsem viděl víc než dost, tak mě to docela i bavilo. Dokonce jsme se u toho i nasmál. Takže na konec to i kladně ohodnotím. Překvapilo mě to. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Hodně příjemná a docela svěží komedie, u které sice přesně víte co bude za 10 minut následovat, ale přesto vám to bude jedno, protože se solidně bavíte. Střet americké fifleny s britskou kulturou sice mohl být místy i ostřejší a Nick Frost se tam zdrží bohužel jenom na moment, i tak to ale solidně uteče a člověk u toho může pěkně vypnout. Navíc Emma Roberts je fakt cute a doufám, že o ní ještě uslyšíme. Prostě dobrej komediální výplach u kterého se zasmějou nejen puberťačky. ()

Reklama

Riddick77 

všechny recenze uživatele

Neškodná teenage taškařice, která hraje na moralistickou a hodnotovou notu, nicméně vzato poměrně s nadhledem a úsměvem. V poslední třetině filmu se sice moralistické a citové výlevy stupňují, avšak i tak fajn zábava s kouzelnou Emmou Roberts. Pěkná představa o rozbití konzervativního systému britské internátní školy, která je ovšem opravdu utopistická a v tomto formátu nepředstavitelná. Dobrý soundtrack. 6/10! ()

lesumir 

všechny recenze uživatele

Nestává se často, abych se na puberťáckou komedii tak těšil! Ale co se nestává ještě častěji je, aby teen komedie měla úroveň, hloubku a obešla se bez fekálností a přemrštěných vulgarit. Nejen, že se příběh odehrává v Britanii, ale on má i britskou eleganci a vznešenost, která většině podobným filmům chybí! ___ Emma Roberts na jedničku, celý film v podstatě utáhla sama, a i přes svojí rozmazlenou roli mi byla hodně sympatická. Že by talent po tetě? :-) __ Na plný počet to objektivně rozhodně není, ale film mi zvedl náladu a já si mohl na chvíli zafantazírovat, že i takovéhle příběhy se dějí! ()

Tomik. 

všechny recenze uživatele

Zcela jedinečný filmový zážitek! K jeho zhlédnutí mě přiměly hned dva faktory. Veliké očekávání hereckého výkonu Emmy Roberts (která patří k mým srdečním záležitostem) a také již několikrát avizovaný a z děje poměrně dobře čitelný střet britského a amerického světa v očích teenagera. A musím říct, že jsem nebyl zklamán, ba naopak. Děj je poměrně jednoduchý, v průběhu filmu snadno odhadnete „zápletku“ nadcházející scény, ale o to tady vůbec nejde. Zcela dokonale je zde vykreslen život mladé, líbezně vypadající a rozmazlené Američanky, která si myslí, že ji tzv. „patří svět“ - může si všechno dovolit (ať už v nakupování, tak ve výběru kluka atd.). Nic jí není svaté. Po příjezdu do Anglie ji čeká tvrdý střet s realitou (druhý extrém v podobě místních, silně konzervativních dívek – typické Angličanky), kdy si poprvé v životě uvědomuje, že když je mimo dosah tatínkova honosného sídla a nadité peněženky, nikdo se s ní mazlit nebude. Postupem času si „zvykne“ na nové poměry, stává se z ní velmi sympatická mladá slečna a zde nastává moment, kdy začíná naplno propukat její vztah se synem ředitelky internátní školy, kterou navštěvuje (do té doby po sobě pouze „pokukovali, usmívali se na sebe“, však to znáte). Počínaje touhle částí filmu je tento snímek opravdová perla – nádherné vykreslení velmi příjemného vztahu kluka a holky v krásném anglickém prostředí, založeném na opravdové lásce, citech a porozumění (velmi si cením toho, že zde režisér ve scénáři nesklouzl k oněm pověstným „sexuálním scénám“ jako v jiných teen komediích, kde nemají hlavní postavy na mysli nic jiného, než ve vztahu s prominutím co nejdříve „zasunout“). Je to prostě krásný čistý vztah o lásce a brilantní obraz toho, jak se z rozmazlené „Malibu party girl“ stala přímo dokonalá, sentimentální princezna, kterou ve svém životě hledá asi každý z nás. Narovinu říkám, že při závěrečné scéně, kdy se objala se svým otcem a stokrát mu (nejen) ve skrytu duše děkovala za vše, co pro ni udělal (na začátku filmu jev zcela nemožný), jsem měl slzy více než na krajíčku (jestli mi rozumíte). Prostě dokonalý film, jeden z nejlepších, který jsem za svůj život viděl. Silně doporučuji (nenechte se zmást nízkým hodnocením, k tomuhle se opravdu nemám sílu vyjadřovat). ()

Galerie (78)

Zajímavosti (18)

  • Po tom, ako Kate a Poppy prinesú Poppin kufor, obe majú mokré vlasy. Potom dievčatá pripomenú Poppy, aby si obliekla školskú uniformu než zazvoní, obe majú stále mokré vlasy. Keď zazvoní, stále majú mokré vlasy. Ihneď v ďalšej scéne však majú obe dokonale suché vlasy a Poppy je až príliš upravená. (martin1m2)
  • Vo filme odznie niekoľko referencií na knihu "Alica v krajine zázrakov" od Lewisa Carrolla z roku 1865. (Mandragor)

Reklama

Reklama