Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Whose Line Is It Anyway? je improvizační komediální hra, v níž čtveřice komiků předvádí zábavné scénky a skeče na předem zvolené téma, avšak za podmínek, které dávají představení zcela novou a zábavnou podobu. (Ruuzha)

Recenze (119)

iampatrik 

všechny recenze uživatele

90% Když se člověk podívá na tuhle "Partičku" pak nemůže říct nic jiného, že žádná jiná "Partička" na tuhle nemá. A to co předvádí Wayne Brady zvláště při scénách kde se zpívá (nebo rapuje, tančí apod.), to bych se mohl dívat pořád. Zde je na místě, že každý druhý komentář obsahuje výraz "nejvtipnější". ()

Dado 

všechny recenze uživatele

Ten, kto si myslí, že slovenská alebo česká Partička sú vtipné, by si mal čo najskôr pozrieť pár častí WLIIA. To, ako dokážu všetci prítomní herci skombinovať skvelý humor s pohotovou improvizáciu, je v mnohých prípadoch priam neuveriteľné. Rád by som na záver načrtol ukážku nejakej vtipnej scénky, ktorú sa mi nezmazateľne vryla do pamäti, no bolo ich toľko, že si nedovolím vyzdvihnúť jeden úžasný moment na úkor ostatných. (100%) ()

Reklama

UncleG 

všechny recenze uživatele

Whose line is it anyway? Aneb hravý experiment, který těží maximum z okamžitého nápadu a dělají ho lidi, pro něž "humor" není jenom slovo o pěti písmenech. Ryan a Colin jsou nepochybně overlordi jevištní improvizace. Až potud dobrý. Jenže jestli jsou Ryan s Colinem víc než výborní, pak Wayne Brady není nic jinýho než démon. Ne, hustodémon! Husto-husto-démon. Jeho schopnost vymyslet z fleku písničku, vtipně zrýmovat text a ještě na vlastní slova zatancovat, je něco, co mi hlava nebere. Některé jeho hudení výstupy jsou mnohanásobně lepší, než songy, nad kterými by libretista seděl čtrnáct dní. A když začne předvádět Jamaskej rap, člověk by smíchy pošel. Postupem času se sice v celé show začnou opakovat stále stejný vzorce, ale pořád je to královsky dobrý. (Moje nejoblíbenější disciplíny: Soundeffects a Props, jinak za hosty zatím jednoznačně vede Robin Williams) Update: Doporučuju skouknout jakýkoli díl Whose Line a poté to nejlepší z Partičky... aby si člověk na plno uvědomil, jaký jsou Giňa se Suchošem šumáci. ()

OliverCZ 

všechny recenze uživatele

Opravdu jeden z nejlepších a nejvtipnějších pořadů vůbec. Pokud se zrovna při sledování nesměji (což se stává málokdy) tak zírám s otevřenou pusou, nad improvizačními výkony účinkujících. Tento pořad bych povinně pustil všem lidem co vychvalují českou Partičku, aby poznali, co je to pravá zábava. Kdybych mohl dám více než "jen" pět hvězdiček! ()

Zagros 

všechny recenze uživatele

Podobný formát zábavy moc nemusím a ani jej nevyhledávám. K tomuto dílku jsem se dostal jen díky vysokému hodnocení zde. Všem díky za tip :-) Jednotliví účinkující jsou doslova neskuteční. Dokáží zaimprovizovat cokoli a velmi dobře. Partička vedle toho vypadá (a taky dle mě je) jako velmi ubohá banda amatérů. Přesto, že se to nikdy nestane mým nejoblíbenějším formátem, jsou to velmi slušné čtyři hvězdy. ()

Zajímavosti (4)

Reklama

Reklama