Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Whose Line Is It Anyway? je improvizační komediální hra, v níž čtveřice komiků předvádí zábavné scénky a skeče na předem zvolené téma, avšak za podmínek, které dávají představení zcela novou a zábavnou podobu. (Ruuzha)

Recenze (119)

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Keď prišiel Dano Dangl so svojou partičkou, tešil som sa, že konečne máme niečo s vlastnou značkou, čo od nás svet bude vo veľkom v budúcnosti kradnúť. Miesto toho prišlo sklamanie, že trvalo 15 rokov, kým sa z Británie dostala táto značka k nám. Sklamanie, ale zarovno aj omnoho väčšia zábava ako nám ponúka TV M. . Priepastný rozdiel! ()

Reklama

Gerret 

všechny recenze uživatele

Škoda, že u nás nedávají v televizi alespoň verzi s titulkama, místo těch nudných českých seriálů, u tohoto pořadu se prostě vždycky zasměju, kéž bych uměl lépe anglicky. Alespoň, že se můžu podívat na pár dílů s titulkama tady: http://www.videacesky.cz/tag/whose-line-is-it-anyway, je to prostě nej improvizační show a Wayne Brady mi z nich příjde nejlepší, ale všichni jsou skvělý. Hodnocení 90%. ()

amim 

všechny recenze uživatele

Nejlepší televizní pořad všech dob. Po tom, co jsem dodíval dostatek dílů, můžu s klidem říct, že je dokonce lepší než Fast and Loost. Někdy je až neskutečné, co dokáží v mžiku sekundy vymyslet. Jsem uchvácen a opravdu tento humor je něco, co mi sedne. Colin a Ryan jsem kapitolou sami o sobě. "Partičko! Podívej se, jak se to dělá! Zatím nemáš ani na to, abych tě s tímto skvostem srovnával!" ()

SarumanKo 

všechny recenze uživatele

Ak považujete Partičku za slovenský vynález, ste na veľkom omyle. Ak ju považujete za najvtipnejšiu improvizačnú TV show, proste len nemáte vkus. Whose Line Is It Anyway? je ako správny originál v každom ohľade vtipnejší, nápaditejší a učinkujú v ňom schopnejší zabávači. Takému Mochriemu alebo Stilesovi Polnišová či Latinák nesiahajú ani po päty. (9/10) ()

Zajímavosti (4)

Reklama

Reklama