Reklama

Reklama

Na území žen

  • USA In the Land of Women (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Ctižádostivý spisovatel Carter Webb právě dostal kopačky od své lásky. Zničený se stěhuje na předměstí Michiganu, aby se staral o svou svéráznou nemocnou babičku. Touží napsat knihu, která by se stala bestsellerem.
Brzy po příjezdu se seznámí se Sarah Hardwickovou (Meg Ryan) a jejími dcerami Lucy a Paige. Mezi ním a okouzlující, bezprostřední Sarah začíná vznikat zvláštní vztah. Jenže o sblížení s Carterem usiluje i dcera Lucy. Jejich životy se vzájemně proplétají a Carter znamená pro ženy ve svém okolí víc, než by se zdálo… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (167)

Dale 

všechny recenze uživatele

Režisér a scenárista Jonathan Kasdan, ktorý týmto filmom debutuje na oboch pozíciách, zdá sa nezdedil veľa talentu od svojho otca Lawrenca. Aj napriek nie príliš veľkej stopáži je film dosť nudný a plné klišé. Dialógy sú hrozne kŕčovité a nerealistické. Je veľmi naivné, myslieť si, že keď do filmu namontujete rakovinu, hneď sa z toho stane silná dráma. Takto jednoducho to nefunguje. Navyše som bol dosť sklamaný aj z Meg Ryan, viac ma upútali Kristen Stewart a Makenzie Vega v úlohách jej dcér. Neviem, čo týmto filmom chcel autor povedať, ale je to jeden z najzbytočnejších filmov, aké som videl. Aj keď je len pár minút od jeho skončenia, už teraz si poriadne nepamätám, o čom vlastne bol. ()

Ak.žena 

všechny recenze uživatele

Geniální, naprosto geniální Adam Brody (srážka se stromem, mýval, starání se o babičku, brýle, hlas,... ), nevtíravý humor v celkem slušné míře, moje oblíbené téma formování osobnosti a taky příjemný sountrack. Tyhle čtyři složky (ale hlavně ta první, co si budeme povídat) = zasloužené čtyři *. Vždycky, když se v nějakém filmu sejdou herci, pro něž je některá z jejich dřívějších rolí typická, nemůžu se ubránit a sama pro sebe si vyprávím příběh, např.: Dave Rygalski odmítne Bellu Swann i její matku, Leopoldovu Kate, protože ta pravá je pro něj prostě Snow White... ()

Reklama

SG_ever 

všechny recenze uživatele

Klasický snímek, který z lehkostí vypráví o vážných věcech, vyznívá pozitivně pro většinu jeho hrdinů, sleduje jejich stěžejní životní chvíle a vystupuje až po té, co je vše vyřešené. Klasická kvalitní americká romaňtárna - ne moc učesaná, ne moc vážná, ne moc vtipná, ne moc romantická - takřka realistická. Takovéhle snímky mám rád, nenudí, nevtírají se a už vůbec nejsou násilné, jsou jako čaj o páté nebo procházka při jarním soumraku. Tak akorát. (70%) ()

VasaX 

všechny recenze uživatele

Tohle není žádné extra dílo. Scénář je průměrný, občas zaškobrtne, herecké výkony a role jsou také takové mdlé (ale Stewart jako malá sestra Page byla skvělá), konec velmi decentní (což je možná spíše dobře). Ale přesto jsem tenhle kousek hodnotil lépe než by z předcházejících slov plynulo. To protože si mě nějakým neznámým způsobem získal. Možná zahrál na správnou strunu, možná ta nálada a myšlenka filmu. Takže úmyslně nadhodnocuji. Ale je to mé subjektivní hodnocení, mohu si to dovolit. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Vcelku průměrný námět s jistým množstvím klišovitých, typicky amerických scén povznáší na lehce nadprůměrnou úroveň ústřední herecká trojice za doplnění velmi rozumné Makenzie Vegy. Šikovný Adam Brody, skvělá Meg Ryan v roli, v jakém jsem ji doposud neviděla a úchvatná Kristen Stewart. Tady jsem si uvědomila, že ta holka někdy musí dostat Oscara(y). Její herecký projev je tak nádherně přirozený a osobitý a ona sama na mě vůbec nepůsobí jako "hvězda." Jako by se nesnažila (na něco) hrát a vypadat "nachystaně" před kamerami. Jakoby byla bez zájmu, jestli působí jako slavný idol a starostí o to, jestli jí její role přinese davy fanoušků a slávu. Je zajímavá, neskutečně talentovaná a pro mě jiná než nekonečná spousta těch mladých, usměvavých tvářiček. Vypadá, že nemá v úmyslu ze sebe dělat načančanou dámičku. Působí jako holka od vedle, se kterou byste klidně mohli kamarádit nebo zajít na pivko. Působí jako dívka, která si na sebe raději vezme tenisky a džíny, než podpatečky či vyzývavé šatičky. Tak na mne alespoň působí z fotografií. V její osobnosti je něco, jakoby klučičího, drsného, neposedného a buřičského. ()

Galerie (49)

Reklama

Reklama