Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ctižádostivý spisovatel Carter Webb právě dostal kopačky od své lásky. Zničený se stěhuje na předměstí Michiganu, aby se staral o svou svéráznou nemocnou babičku. Touží napsat knihu, která by se stala bestsellerem.
Brzy po příjezdu se seznámí se Sarah Hardwickovou (Meg Ryan) a jejími dcerami Lucy a Paige. Mezi ním a okouzlující, bezprostřední Sarah začíná vznikat zvláštní vztah. Jenže o sblížení s Carterem usiluje i dcera Lucy. Jejich životy se vzájemně proplétají a Carter znamená pro ženy ve svém okolí víc, než by se zdálo… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (167)

Dale 

všechny recenze uživatele

Režisér a scenárista Jonathan Kasdan, ktorý týmto filmom debutuje na oboch pozíciách, zdá sa nezdedil veľa talentu od svojho otca Lawrenca. Aj napriek nie príliš veľkej stopáži je film dosť nudný a plné klišé. Dialógy sú hrozne kŕčovité a nerealistické. Je veľmi naivné, myslieť si, že keď do filmu namontujete rakovinu, hneď sa z toho stane silná dráma. Takto jednoducho to nefunguje. Navyše som bol dosť sklamaný aj z Meg Ryan, viac ma upútali Kristen Stewart a Makenzie Vega v úlohách jej dcér. Neviem, čo týmto filmom chcel autor povedať, ale je to jeden z najzbytočnejších filmov, aké som videl. Aj keď je len pár minút od jeho skončenia, už teraz si poriadne nepamätám, o čom vlastne bol. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Trochu víc než obyčejná romantická komedie, která trochu naťukává rodiné vztahy (nejde o žádný psychologický těžkopádný film, vše je podáno odlehčeně). Sice ani tady nechybí stokrát otřepané a trochu laciné scény, ale oslovilo mě to - nevím čím, jen vím, že mám po zkouknutí dobrý pocit. Taky jsou moc rád, že tu Meg nebyla tak neskutečně zmalovaná jako o rok později v My Mom's New Boyfriend; tady vypadá zhruba tak, jak ji asi každý zná. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Poměrně zvláštní film. Se zvláštním dějem, zvláštní atmosférou. Scénáristu soft porna Cartera odkopne přítelkyně, která ani neví proč, zhrzený mladík prchá na předměstí na duševní prázdniny do domu své babičky, kterou prakticky vůbec nezná. Začne tu tak velmi záhy vznikat zvláštní vztah mezi ním a sousedovic ženským arzenálem, zejména postarší Sarah a její dcerou Lucy. Protože Carter jednoduše neumí říct ne, dostává sebe i ženské osazenstvo do podivných situací, které nemají ve scénáři pořádnou oporu. Proto je výsledek místy hodně učesaný, hodně nedotažený, prostě tvůrci jakoby se snažili zavděčit všem – ženám, mužům, všech věkových kategorií. Přesto jsem si tuhle zvláštní, ale příjemnou jízdu užil, samozřejmě i díky ústřední herecké trojici (dokonce i ta Meg mi tu sedla).. ()

Sobis87 

všechny recenze uživatele

Trochu se stydím za to, jak snadno mě tento vpravdě jednoduchý a prvoplánově napsaný cajdák získal na svou stranu, přičemž velkou zásluhu na tom mají kvalitní herci v čele s nadějným Adamem Brodym, fajn soundtrack a celková atmosféra. Tentokrát jsem se přes slabší scénář tomu sentimentu úplně neubránil. 60% ()

Doudis19 

všechny recenze uživatele

Svým, jemným humorem úsměvný a hereckou kvalitou silný příběh dvou žen (matky a dcery), vzhlížících k životní síle respektive ciničnosti spisovatele porno scénářů v podání Adama Brodyho. Do rolí matky s dcerou dosaďtě, nádhernou Kristen Stewart s vyzrálou Meg Ryan, přidejte faktor tragédie, odečtěte citové vydírání a výjde vám tahle upřímná, milá a moc krásně natočená oddechovka. ()

Galerie (49)

Reklama

Reklama