Reklama

Reklama

Na území žen

  • USA In the Land of Women (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Ctižádostivý spisovatel Carter Webb právě dostal kopačky od své lásky. Zničený se stěhuje na předměstí Michiganu, aby se staral o svou svéráznou nemocnou babičku. Touží napsat knihu, která by se stala bestsellerem.
Brzy po příjezdu se seznámí se Sarah Hardwickovou (Meg Ryan) a jejími dcerami Lucy a Paige. Mezi ním a okouzlující, bezprostřední Sarah začíná vznikat zvláštní vztah. Jenže o sblížení s Carterem usiluje i dcera Lucy. Jejich životy se vzájemně proplétají a Carter znamená pro ženy ve svém okolí víc, než by se zdálo… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (167)

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Jednoduché, intenzivní a realita v každé minutě filmu. Senilní babička, která si je jista, že každou chvíli natáhne bačkory pro mě byla nejlepší v celém filmu, jelikož znázorňovala podle mého názoru všechny události, které se ve filmu odehrávají. Její upřímnost a nadhled bylo pro mě ve filmu to nejlepší. Adam Brody a jeho běh do stromu :-D :-D, Meg a její nedostupnost vůči dcerám, z nichž se mi více ve filmu líbila Makenzie Vega a její touha dělat vše jako dospělí a zbytečně se neutápět v dětství, byla kouzelná :) ()

charlosina 

všechny recenze uživatele

Film, který se toho tolik snaží říct, ale vyznívá do prázdna... Pro mě velké zklamání. Očekávala jsem něco jiného, než "jen" těžkopádné dialogy a skřípající sentiment. Tvůrci nabídli příliš málo (a navíc plytkých) indicií k tomu, abych se mohla ponořit do děje či s některou z postav (byť jen na okamžik) soucítit. Škoda. Kristen Stewart mě na to nalákala, ale John Kasdan zklamal. ()

Reklama

liuk 

všechny recenze uživatele

Dost fádní, neobjemné, zapomenutelné, a rozhodně ne komedie. A ani jeden z těchto přívlastků by musel nutně znamenat, že film jako takový v podstatě zklamal. Poměrně dlouhou dobu byl opravdu moc fajn, příjemně melancholický, lehce zahraný. Ovšem jen do té doby, kdy mě začala naštvanost všech postav opravdu vadit a kdy jsem si začal uvědomovat, že postavy opakují stále to samé dokola a chovají se hodně divně. Dělají z mnoha komárů velbloudy, a tak domnělou velikostí jistých drobností zcela zakryjí pár větších témat, které film nakousává. Bohužel opravdu jen nakousává, a to v poměrně povedeném rozjezdu, který ovšem v dějství následujícím proklatě vyšumí. Verdiktem je In the Land of Women dosti odfláklým filmem, který statečně táhne moc dobrý Adam Brody a skvělá holka do nepohody Kristen Stewart. A ještě, abych se vrátil k začátku svého komentu: že film není komedie není negativum, film se jí ani stát nechtěl, jen popis "romance" se asi prodává hůře než "romantická komedie". ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Příjemně civilní vztahové drama s reálnými vztahy, přirozenými reakcemi a sympaticky nehollywoodským zakončením, které nechává otevřené téměř všechny rozehrané vztahy. Jako by nám filmaři pouze na chvíli otevřeli okno a nechali nahlédnout do několika obyčejných životů i když přes tradiční mainstreamovou filmovou optiku. Občas nějaké to klišé a trocha sentimentu nerušila a byly vlastně taky tak trochu ze života. Po dlouhé době potěšila neokázalá Meg Ryan jako úplně obyčejná máma, a také Olympia Dudakis ve střídmě střižené roli babičky. ()

Ak.žena 

všechny recenze uživatele

Geniální, naprosto geniální Adam Brody (srážka se stromem, mýval, starání se o babičku, brýle, hlas,... ), nevtíravý humor v celkem slušné míře, moje oblíbené téma formování osobnosti a taky příjemný sountrack. Tyhle čtyři složky (ale hlavně ta první, co si budeme povídat) = zasloužené čtyři *. Vždycky, když se v nějakém filmu sejdou herci, pro něž je některá z jejich dřívějších rolí typická, nemůžu se ubránit a sama pro sebe si vyprávím příběh, např.: Dave Rygalski odmítne Bellu Swann i její matku, Leopoldovu Kate, protože ta pravá je pro něj prostě Snow White... ()

Galerie (49)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno