Reklama

Reklama

Středoškolačka Viola (Amanda Bynes) je nadšená hráčka fotbalu a udělá pro něj cokoliv! Dokáže využít i toho, že její dvojče, bratr Sebastian, nenastoupí do školy a nemůže se tak zúčastnit očekávaného fotbalového turnaje. Neváhá ani minutu a rozhodne se za něj přestrojit. Tato hra se jí daří až do okamžiku, kdy se zamiluje do spolubydlícího Duka (Channing Tatum). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (283)

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Mě se to líbilo :-) sice režisér vyžírá klišé až do mrtě, ale je tam fotbal - naše česká kopaná! Už to je tak na 3 hvězdy, pak samozřejmě lifelike charaktery, vtipy ze života, pěkná Amanda (ano, i s krátkými vlasy a kotletami). Jen škoda toho křečovitého happy-endu "už aby to bylo za náma" A Vinnie Jones je samozřejmě borec na n-tou :-) ()

wosho 

všechny recenze uživatele

Nemám rád Amandu Bynes. Nelíbí se mě jako herečka a coby holka je mě zcela průměrná, nevýrázná kočena. Ale v tomto filmu mě docela moc neiritovala, byť její herecký rejstřík se skládá z pár proflákých výrazů a přehrávání. Námět je docela hloupý, takhle si rozhodně nepředstavuji přibližovat mladým lidem Shakespeara. Režie tuctová. Celkově se jedná o profesionálně odvedenou zakázku, co nenasere, ale ani nenadchne. ()

Reklama

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Tak toto je jeden z mojich najobľúbenejších mládežníckych filmov. Vznikol v čase, keď už som s futbalom skončil, ale ešte stále som bol doň zažraný. Navyše téma lásky v čase, keď sa mi páčilo jedno dievča na strednej škole a farebná vyhratosť na zaujímavej americkej škole, kde to žilo. Páčilo sa mi to od najmenších detailov, akým bol napríklad erb, ale bolo to troška trápne niekedy, ale to mi nevadilo. Veľmi zábavný a vtipný film a ešte aj romantika tam bola korektne zapojená. Živý a dynamický film so skvelou Amandou Bynes. Myslel som, že film Čo to dievča chce? bol jej najlepší, ale mám dojem, že toto bolo ešte lepšie. Veľmi roztomilé, akčné, škoda, že som nezažil takúto strednú. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Tak zrovna od týhle romantický komedie sem nic nečekal a ono to bylo fakt dobrý, samozřejmě, že příběh je trapně ohranej a mega giga ultra předvídatelnej, naprosto hladce sem uhod někdy na začátku, jak bude vypadat asi posledních 20 minut a fakt sem se v ničem nezmýlil, ale o to tady moc nejde. Zápletka s převleky je dostatečná pro posun v příběhu a vytváří docela dost prostoru pro vtipný situace, což je jenom dobře a Amanda Bynes je ve svý roli dost dobrá, ale jako kluk fakt nevypadá. Škoda jen toho trapnýho konce a nemyslim tim ten happy-end na to už sem si zvyknul ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Podobné filmy se rozmnožují jako myši. Každý je o něčem jiném, ale přesto jsou všechny na jedno brdo. V tomto případě se poměrně často budete chytat za hlavu a říkat si, co to zase ti Amíci natočili, protože některé scény jsou megatrapné. Amanda Bynes dobrá. Jako holka! Jinak teda nic moc no, pár dobrých scén. Děj je divný a rozháraný. A ten fotbal v americkém podání, no to je prča největší. Oni vůbec netuší ti Amíci. 40% ()

Galerie (52)

Zajímavosti (8)

  • Ve scéně s koupelnou, kdy Duke (Channing Tatum) trefí Malcolma (James Snyder) ručníkem, ho opravdu zasáhl do oka. Jamesova reakce je tedy skutečná reakce na bolest. (ČSFD)
  • Mená filmových dvojičiek Violy (Amanda Bynes) a Sebastiana (James Kirk) sú inšpirované menami dvojčiat z divadelnej hry Williama Shakespearea “Trojkráľový večer alebo Čo len chcete“. (Dado)

Reklama

Reklama