Reklama

Reklama

Středoškolačka Viola (Amanda Bynes) je nadšená hráčka fotbalu a udělá pro něj cokoliv! Dokáže využít i toho, že její dvojče, bratr Sebastian, nenastoupí do školy a nemůže se tak zúčastnit očekávaného fotbalového turnaje. Neváhá ani minutu a rozhodne se za něj přestrojit. Tato hra se jí daří až do okamžiku, kdy se zamiluje do spolubydlícího Duka (Channing Tatum). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (283)

nash. 

všechny recenze uživatele

Na převlekových komedich už se toho moc nového vymyslet nedá, takže jde spíš o to, jestli se tvůrcům podaří najít něco, čím jejich variace zaujme. V tomto případě je tím něčím bezpochyby výborná Amanda Bynes v další ze svých rošťáckých rolí. Její komika není sice nijak razantní, přesto dokáže rozesmát třeba jen gestem či výrazem, pohledem šibalských očí. A pokud jde o zbytek fimlu? Nikde to příliš neskřípe, lehký úsměv člověku vydrží po většinu filmu a občas přejde do smíchu nějakým tím povedeným gagem, takže pohoda. ()

Anakinekcz 

všechny recenze uživatele

Ikdyž zrovna nemusím filmy tohoto žánru , ale po dlouhé době jsem se na jeden podíval a celkem jsem se i pobavil.Sem tam šlo opravdu poznat , že je to komedie a někdy dokázal tento snímek na mých rtech vykouzlit úsměv , ale také šlo poznat že je to romantický film a tak nemohl na konci chybět happyend kdy se dal dohromady snad každý s každým. Takový lehčí filmek nad odreagováni a na vypuštění všeho kolem co vás trápí ()

Reklama

Yardie 

všechny recenze uživatele

Od této komedie jsem nic nečekal. Spíš jsem si řekl, že to zkusím a a uvidím, kdyžtak to po půl hoďce vypnu. Ale nevypnul. Byl jsem velice mile překvapen z tohoto počinu. Bylo to celkem svěží, vtipné a zábavné a výborně jsem se u toho bavil. Občas jsem se fakt neskutečně zasmál, občas normálně a občas pousmál. Ale dobře se celý film bavil a celkem rychle to uteklo. Samozřejmě to není nějaké veledílo (proto ty 3*), nicméně účel to splní a dobře se pobavíte. Jsem spokojen a klidně bych se mrknul s chutí znovu. Howgh! ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Nějaká Amanda Bynes chce do fotbalového školního mužstva, jenže tam berou jen kluky. A tak se vydává za svého bráchu Sebastiana, tedy za kluka, což přináší určité problémy, zvláště pokud jde o společné sprchy. Nebo i v tom, že Amanda je do jednoho fotbalisty zamilovaná. A k tomu přijede skutečný Sebastian a zamiluje se do holky ze školy. ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Možná jsem trapná s tím svým hodnocením :-D. Málokdo se ale do něčeho tak zahledí, že na to kouká třeba 3x denně a pořád se u toho směje. Jenže tohle je přesně můj případ. Super náhradník je asi poslední komedie, kterou jsem přežila v českém dabingu a vlastně mi to ve výsledku tolik nevadilo - do dnes cituji vtipné hlášky z filmu a směji se situaci s Euince s částmi se Sebastianem Hastingsem ( samozřejmě jsem to viděla i v originále ). K tomuto filmu mě kdysi přivedla kamarádka uplnou náhodou a jak se říká náhoda je blbec. Jsem prostě milovníkem Béček a tak miluju i tuhle komedii. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (8)

  • Mená filmových dvojičiek Violy (Amanda Bynes) a Sebastiana (James Kirk) sú inšpirované menami dvojčiat z divadelnej hry Williama Shakespearea “Trojkráľový večer alebo Čo len chcete“. (Dado)
  • Scéna, kde Viola (Amanda Bynes) chodí po ulici a napodobuje chůzi mužů, byla natočená na skutečné ulici bez herců. (ČSFD)

Reklama

Reklama