Reklama

Reklama

Středoškolačka Viola (Amanda Bynes) je nadšená hráčka fotbalu a udělá pro něj cokoliv! Dokáže využít i toho, že její dvojče, bratr Sebastian, nenastoupí do školy a nemůže se tak zúčastnit očekávaného fotbalového turnaje. Neváhá ani minutu a rozhodne se za něj přestrojit. Tato hra se jí daří až do okamžiku, kdy se zamiluje do spolubydlícího Duka (Channing Tatum). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (283)

novoten 

všechny recenze uživatele

Jednou mě ty středoškolské příběhy omrzí - ale ještě ne. A ani nechci, aby se to stalo. Roztomilá holka přece pro svůj sen udělá cokoli a když se na ni navíc i pěkně dívá (protože Amanda Bynes byla tehdy ještě holka k pohledání), tak jí odpustím nějaký ten škleb navíc nebo přehnanou gestikulaci při vtipných dialozích. Několikanásobné zamilování, zklamání, opětovné zalíbení a nad tím vším dokonale hláškující pan ředitel. Jen ten fotbal mohl být uvěřitelnější. Na tréninku se mělo trénovat něco smysluplnějšího než nadhazování míčů a kopy z otočky a při zápase by se neměl dvakrát zastavovat čas a trhat pravidla. Ale i proto je Super náhradník tak oddechovou podívanou, právě díky té nutné dávce nadhledu. Jednou mě to sice omrzí - ale ještě ne. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Nathan Wang: 1. Invincible_ OK GO 2. The School Cut Our Team_ Nathan Wang 3. Somebody_ Slightly Stoopid 4. 4Ever_The Veronicas 5. Talking To Your Brother_ Nathan Wang 6. Let Go_ Dave Lichens 7. Wrong The Right_ The F-Ups 8. Good Girl, Bad Boy_ Junior Senior 9. She IS The Man_ Nathan Wang 10. Spun_ Flipsyde 11. Side 2_Dressy Bessy 12. Treat You As An Equal?_ Nathan Wang 13. Wasteland_ Matt White 14. Kissing Booth Makeout_ Nathan Wang 15. Put It Down_ Spiderbait 16. Inda_ The Ken Oak Band 17. Runway Kiss_ Nathan Wang 18. Love is All Around_ The Tea Queens ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

Nějaká Amanda Bynes chce do fotbalového školního mužstva, jenže tam berou jen kluky. A tak se vydává za svého bráchu Sebastiana, tedy za kluka, což přináší určité problémy, zvláště pokud jde o společné sprchy. Nebo i v tom, že Amanda je do jednoho fotbalisty zamilovaná. A k tomu přijede skutečný Sebastian a zamiluje se do holky ze školy. ()

Elyssea 

všechny recenze uživatele

Amanda Bynes je neuvěřitelně nesympatická a uksichtovaná (dle mého názoru) a je jediná na tomto filmu (ano, všimla jsem si dřeva v podobě Channinga Tatuma) co mi opravdu silně vadí. Super náhradník taky bohužel převzal jména ze svého vzoru od Shakespeara (tarantule se jmenuje Malvolio?!?!?!), ale jinak to celkem jde. Je to vcelku originální teen komedie, i když nereálná, ale o tom přece komedie jsou. Asi jsem ve velmi dobrém rozmaru, když to hodnotím celými třemi hvězdičkami. Pohodová oddychovka, při které nemusíte zapojovat ani jednu z hemisfér, ovšem musíte na to mít náladu. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Tak toto je jeden z mojich najobľúbenejších mládežníckych filmov. Vznikol v čase, keď už som s futbalom skončil, ale ešte stále som bol doň zažraný. Navyše téma lásky v čase, keď sa mi páčilo jedno dievča na strednej škole a farebná vyhratosť na zaujímavej americkej škole, kde to žilo. Páčilo sa mi to od najmenších detailov, akým bol napríklad erb, ale bolo to troška trápne niekedy, ale to mi nevadilo. Veľmi zábavný a vtipný film a ešte aj romantika tam bola korektne zapojená. Živý a dynamický film so skvelou Amandou Bynes. Myslel som, že film Čo to dievča chce? bol jej najlepší, ale mám dojem, že toto bolo ešte lepšie. Veľmi roztomilé, akčné, škoda, že som nezažil takúto strednú. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (8)

  • Scéna, kde Viola (Amanda Bynes) chodí po ulici a napodobuje chůzi mužů, byla natočená na skutečné ulici bez herců. (ČSFD)
  • Vinnie Jones, herec, který ztvárnil trenéra Dinklage, je ve skutečnosti profesionální fotbalový hráč (ČSFD)
  • Ve scéně s koupelnou, kdy Duke (Channing Tatum) trefí Malcolma (James Snyder) ručníkem, ho opravdu zasáhl do oka. Jamesova reakce je tedy skutečná reakce na bolest. (ČSFD)

Reklama

Reklama