Reklama

Reklama

Středoškolačka Viola (Amanda Bynes) je nadšená hráčka fotbalu a udělá pro něj cokoliv! Dokáže využít i toho, že její dvojče, bratr Sebastian, nenastoupí do školy a nemůže se tak zúčastnit očekávaného fotbalového turnaje. Neváhá ani minutu a rozhodne se za něj přestrojit. Tato hra se jí daří až do okamžiku, kdy se zamiluje do spolubydlícího Duka (Channing Tatum). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (283)

lucinkapes 

všechny recenze uživatele

Tato role Amande sedla a ukazala co umi. V celku netradicni namet. Misty jsem se smichy za bricho popadal. Nebyla tam zadna vylozene trapna situace ci pokus o vtip. Filmy podobneho zanru jich obcas obsahuji vic nez je zdravo. Za skvelou podivanou u ktere jsem vydrzel od pul jedne do ctvrt na tri v noci davam 5*. ()

Anakinekcz 

všechny recenze uživatele

Ikdyž zrovna nemusím filmy tohoto žánru , ale po dlouhé době jsem se na jeden podíval a celkem jsem se i pobavil.Sem tam šlo opravdu poznat , že je to komedie a někdy dokázal tento snímek na mých rtech vykouzlit úsměv , ale také šlo poznat že je to romantický film a tak nemohl na konci chybět happyend kdy se dal dohromady snad každý s každým. Takový lehčí filmek nad odreagováni a na vypuštění všeho kolem co vás trápí ()

Reklama

LordSnape 

všechny recenze uživatele

Pravda, místama jsem se řezal smíchy jako totální idiot, ale i tak se jedná o průměrnou, ošoupanou, americkou komedii pro nenáročnýho diváka. Film se rovněž chlubí, že je inspirován Večerem tříkrálovým (Shakespeare), ale z celé hry si bere maximálně tak jméno hlavní hrdinky a námět, kdy se holka převléká za kluka. Nic víc a nic míň. ()

Handle 

všechny recenze uživatele

I 58% mi příjde dost! :) Nevadí mi, že je to absurdní, vadí mi, že je to extra absurdní a to tak, že máte pocit, jakoby to tvůrci nemohli myslet ani vážně. No, vyloženě mě tyhle "komedie" neštvou, ale nic dobrýho jsem v tomto případě opravdu nenašel, celé je to debilní po všech stránkách a pokud už nějaké romantické komedie podobného druhu, tak alespoň né tak přehnané a se zápletkou, kterou ocení možná tak 12ti leté dítě. ()

liuk 

všechny recenze uživatele

Nebylo mi nějak dobře a tak jsem si našel nenáročnou středoškolskou "hot" komedii a asi jsem se dočkal, spíše jsem si tak úplně neuvědomil, že z devadesáti procent jsou tyhle filmy dosti brakové, i když se na ně často dobře kouká, ani náladu vám nezkazí. Osm z deseti vtipů v Shes the Man vychází ze skutečnosti, že postavy neví, že Sebestian je holka, zato divák ano (hromadné sprchování, perda míčem mezi její nohy), což po 40 minutách začne být poměrně otravné a nenápadité. A abych nezapomněl, proč proboha mají američani tendence hezkým herečkám (http://www.imdb.com/name/nm0673932/) nasazovat ve filmech rovnátka, rozcuchávat jim vlasy a dávat jim ošklivé brýle? No, asi brutálně nadhodnotím, ale koneckonců tahle komedie účel (zabít hodinu a půl bez újmy na zdraví) splnila, tak dám 3* s velkým mínusem. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (8)

  • Hádka v autě mezi Violou a Paulem, když Viola přijíždí první den do školy, byla celá improvizovaná herci. (Dlee)
  • Amanda Bynes byla kvůli roli Violy v tomto fimu poslána na dva měsíce na intenzivní kurz fotbalu, aby se naučila základy tohoto sportu. (ČSFD)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno