Reklama

Reklama

Středoškolačka Viola (Amanda Bynes) je nadšená hráčka fotbalu a udělá pro něj cokoliv! Dokáže využít i toho, že její dvojče, bratr Sebastian, nenastoupí do školy a nemůže se tak zúčastnit očekávaného fotbalového turnaje. Neváhá ani minutu a rozhodne se za něj přestrojit. Tato hra se jí daří až do okamžiku, kdy se zamiluje do spolubydlícího Duka (Channing Tatum). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (283)

jhrasko 

všechny recenze uživatele

Presne ten typ filmu, pri ktorom si poviem, že asi nemám nadhľad a krivdím jeho tvorcom. Ale keď ono je to tak bezbreho priehľadné a predvídateľné, že vydržať celú stopáž sa javí ako pretrpieť celú kvalifikáciu slovenských futbalistov na MS ( aktuálne by sa patrilo napísať CZ fotbalistov :-))) ). Za mňa nie, nie, nie. Odpískané. ()

Anakinekcz 

všechny recenze uživatele

Ikdyž zrovna nemusím filmy tohoto žánru , ale po dlouhé době jsem se na jeden podíval a celkem jsem se i pobavil.Sem tam šlo opravdu poznat , že je to komedie a někdy dokázal tento snímek na mých rtech vykouzlit úsměv , ale také šlo poznat že je to romantický film a tak nemohl na konci chybět happyend kdy se dal dohromady snad každý s každým. Takový lehčí filmek nad odreagováni a na vypuštění všeho kolem co vás trápí ()

Reklama

Chen 

všechny recenze uživatele

Není to ani přesládlé, není v tom žádné lepidlo místo lubrikačního gelu, nežvýkají se tu psí výkaly, happyend je sice extra sentimentální, ale je okořeněný vtipným momentem. Je to vůbec teenagerovská komedie? Je, ale nesází na tak laciné ingredience jakou jsou fekální vtípky. Kultivovanější humor a příjemné herecké obsazení vyváží i nepříliš originální zápletku. Podle mě, jedna z mála nadprůměrných komedií pro mladé. ()

wosho 

všechny recenze uživatele

Nemám rád Amandu Bynes. Nelíbí se mě jako herečka a coby holka je mě zcela průměrná, nevýrázná kočena. Ale v tomto filmu mě docela moc neiritovala, byť její herecký rejstřík se skládá z pár proflákých výrazů a přehrávání. Námět je docela hloupý, takhle si rozhodně nepředstavuji přibližovat mladým lidem Shakespeara. Režie tuctová. Celkově se jedná o profesionálně odvedenou zakázku, co nenasere, ale ani nenadchne. ()

Ollie235 

všechny recenze uživatele

Nevím, zda někdy přijde den, kdy si Amanda Bynes zahraje v normálním filmu. Tady se to každopádně ještě nestalo. Jednou by si to zasloužila, není sice jako herečka nic extra, ale hrát pořád v takových blbostech nemůže dělat člověku dobře. Příběh už klasicky středoškolsky zoufalý, ale za pár úsměvných situací si to 2* zaslouží. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (8)

  • Amanda Bynes byla kvůli roli Violy v tomto fimu poslána na dva měsíce na intenzivní kurz fotbalu, aby se naučila základy tohoto sportu. (ČSFD)
  • Hádka v autě mezi Violou a Paulem, když Viola přijíždí první den do školy, byla celá improvizovaná herci. (Dlee)

Reklama

Reklama