Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nejžhavější mladá hollywoodská hvězda dnešních dnů Jesse Metcalfe (TV seriál Zoufalé manželky) vyvolává salvy smíchu po celé škole jako hlavní hvězda tohoto neuvěřitelně legračního filmu! Když tři nádherné holky zjistí, že se staly obětí nenasytného lamače dívčích srdcí Johna Tuckera (Metcalfe), zosnují důmyslný plán odplaty. A tak se Tucker buď konečně změní…nebo bude brzy tenhle král školy všem jen pro smích! Dokáže svůdné dívčí trio proměnit “sériového milovníka” ve věrného muže? Přesvědčte se o tom v úspěšném filmu, který dokazuje, že pomsta nemusí být jen sladká, ale také hodně legrační. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (120)

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Svěží vtipný filmík, který se nijak nevleče. Sympatické herecké obsazení, rychlý spád děje, není tu nuda, naopak docela povedený humor. Rozhodně některé scény byly hodně vtipné. No ale jak to tak chodívá u tohoto typu filmů, už po první čtvrhodině mi bylo jasné, jak vše skončí. Ale film naplnil má očekávání, já se pobavila a byl to příjemně strávený večer. ()

atmen 

všechny recenze uživatele

To už není možné, zase jedna holka, která není (údajně) hezká, pro všechny neviditelná, ale v mých očích je královna. Pak jí kamarádky přesvědčí, aby se změnila, tak vymění šatník, kadeřníka, slušné chování a výsledek - nezajímavá Barbie. Svět (škola) jí leží u nohou a já mohu jen vzpomínat na začátek filmu... zde je vše korunováno i jejím protějškem, vypadá sice jakoby by právě sestoupil z mola, ale přesvědčí nás, že zdání klame a on chudák, o dívkách může jen snít... zde je sice nelogičností spousta, ale co, v tomto žánru je všechno možné a ono se na to celkem pěkně dívá a to někdy stačí... ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

John Tucker alias Tuck je sebavedomý mladík, kapitán stredoškolského basketablového teamu, idol a sen všetkých dievčat. Vypadá ako kríženec medzi hollywodskou hviezdou a gréckym antickým bohom. Je si toho vedomí a patrične to využíva pri randení s opačným pohlavím. John zvláda chodiť až s troma naraz. Dokáže to úspešne kormidlovať, až do chvíle, kedy na scénu vkročí nenápadná Kate. Kebyže som štrnásť ročná školáčka, tak bez váhania dám tomuto filmu päť hviezdičiek. Ale ani ako znudený, ufrflaný tridsiatnik nebudem ku nemu moc prísny. Je to pohodová, však nijak originálna, teenagerská romantická komédia. Ukážkový priemer vo svojom žánre. *** ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Takových filmů už je na světě tooooolik, že ať přemýšlím jak chci, nedokážu si vybavit důvod, proč koukat zrovna na tento, i když má docela sadistický a rázný název. Jenže po příběhové stránce je to neskutečná hrůza, nevtipná, nevkusná, tupá a průměrná, až to bolí. Takových filmů za tu dobu v Americe vzniklo a dokázaly být zábavné i přes svojí romantickou stránku. Jenže občas už toho člověk má plný zuby a u mě to odnes právě John Tucker musí zemřít. Příběh jakoby tvůrci obšlehli od teenagerských komedií, kterých má Amerika plno. Dřív jsem to možná žral, v čele s Prcičkama, dneska mě to už začíná nepříjemně rozčilovat. Proč na to koukat? Proč koukat stále na jeden a ten samý problém? ()

Hannibal1913 odpad!

všechny recenze uživatele

Proč... Proč vůbec podobné filmy musí vznikat? Pětileté dítě s alespoň průměrnou inteligencí by dokázalo napsat scénář devadesáti procent podobných "cool american" filmů... Škola, krásky, krasavci, největsí pařby (hlavní hrdina by dovedl vypít až neskutečných 3 piva a ještě by zvládl rovně chodit! Nezlobte se na mně, ale toto nejsou filmy pro mně. Nebýt toho, že jsem sledování slíbil svojí slečně, asi bych nevydržel déle, než 8,5 minuty... U 85 minut filmu jsem ale doopravdy umíral! 11.10.2010 - 10% ()

Galerie (56)

Zajímavosti (7)

  • Byly natočeny dva odlišné závěry filmu, nakonec byl upřednostněn ten pozitivnější. (D3VIL)
  • Štáb musel získat od studentů skutečné školy, kde se natáčelo, povolení k užívání jejich skříněk. (D3VIL)
  • Psi režisérky Betty Thomas, Jackie a Rico, pobíhali kolem během natáčení a z několika scén museli být vystřihnuti. (D3VIL)

Reklama

Reklama