Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nejžhavější mladá hollywoodská hvězda dnešních dnů Jesse Metcalfe (TV seriál Zoufalé manželky) vyvolává salvy smíchu po celé škole jako hlavní hvězda tohoto neuvěřitelně legračního filmu! Když tři nádherné holky zjistí, že se staly obětí nenasytného lamače dívčích srdcí Johna Tuckera (Metcalfe), zosnují důmyslný plán odplaty. A tak se Tucker buď konečně změní…nebo bude brzy tenhle král školy všem jen pro smích! Dokáže svůdné dívčí trio proměnit “sériového milovníka” ve věrného muže? Přesvědčte se o tom v úspěšném filmu, který dokazuje, že pomsta nemusí být jen sladká, ale také hodně legrační. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (120)

Lilith03 

všechny recenze uživatele

Plný počet už jen za to, že mě tento film mnohokrát v mých náct letech pobavil, rozveselit a vytáhl z tolika depek. Tohle je ovšem klasika doteď, zaručeně rozveselí ikdyž je to blbost a ani nikterak kvalitní. Úžasná Brittany Snow a Sophia Bush,... tam se už vůbec netřeba vyjadřovat, byla v tomto snímku překrásná. ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Od podobného typu filmů těžko čekat nějaký zásadní přesah nebo neobvyklé dějové zvraty a nedočkáme se ani tentokrát. Jako by se nás scénáristé těchto spotřebních záležitostí snažili přesvědčit, že laciné závěrečné poučky jsou jedinou cestou, jak se dostat "z města". Jeden toho má už dost, na druhou stranu ale pořád podobné programy vyhledáváme, asi abychom se ujistili, že hodinu a půl budeme moci vypnout a nechat plynout děj skrz nás... Proč vedu tyto zjevné a obecné kecy? Asi že se sám sobě snažím omluvit, proč jsem se na to vůbec díval a že jsem se docela i bavil (být film v trochu erotičtější poloze, možná bych i procentuálně přitvrdil). Hrubé pokrytectví :-) 50% ()

Reklama

Guzo 

všechny recenze uživatele

V poslední době bych řekl, že se po teenagerovských komediích slehla zem. Vždyť kromě, snad každoročně vycházejících, prciček není nic, co by stálo alespoň za jedno zhlédnutí. Až John Tucker. Čtyi holky se rozhodnou, že zlomí srdce největšímu děvkaři na škole, zápletka tedy opravdu nic moc. Co se ovšem týče vtipných scén, těmi je film docela nabitý, nabitý je i spoustou hezkých holek včetně půvabné A. Kebbel, proto záběry na toho ošklivého chlapce snad mužská část populace taky přežije :) ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $18miliónovTržby USA $41,011,711Tržby Celosvetovo $68,824,526Tržby za predaj DVD v USA $32,726,066 //počet predaných kusov 1,768,200║ Na tento prevarený teen žáner sa to celkom dalo, tie herečky boli fajn kočky a občas prišiel aj nejaký ten podarený vtip. /50%/ ()

IvyH 

všechny recenze uživatele

Je to americké, moderní, šablonovité a o teenagerech, co to je? Romantická komedie z prostředí střední školy - bohužel však i v tomhle pažánru je John Tucker musí zemřít jen pouhým podprůměrem. Tři holky, resp. čtyři se snaží zničit jednoho kluka. Že jim to nakonec (ne)vyjde (ta čtvrtá skončí s jeho mladším a "lepším" bratrem a John Tucker začne chodit s dvěma holkama naráz, přičemž ty o sobě navzájem ví) je sice dá se říct originální závěr, než na jaký jsme zvyklí, přesto John Tucker nenabízí nic víc, než co bychom neviděli v dalším tuctu podobných filmů, teda až na vlasatého Penna Badgleyho (Gossip Girl). ()

Galerie (56)

Zajímavosti (7)

  • Psi režisérky Betty Thomas, Jackie a Rico, pobíhali kolem během natáčení a z několika scén museli být vystřihnuti. (D3VIL)
  • Ve scéně, kde se Scott seznamuje s Kate, můžeme slyšet píseň „I want you to want me“ od Cheap Trick. Na konci filmu lze tento song slyšet i v novodobé předělávce. (Dlee)
  • V jedné ze scén Kate (Brittany Snow) schválně cituje Johnovu (Jesse Metcalfe) hlášku ze šatny o "Bordó, které otevřeš a vyžahneš." Tu však Kate slyšet nemohla, protože byla schválně vystřížena, aby si myslela, že to s ní John (Jesse Metcalfe) nemyslí vážně. (necisty)

Reklama

Reklama