Reklama

Reklama

Penny se bojí

všechny plakáty
Trailer

Osmnáctiletá Penny Deerbornová má panický strach z aut - jako malá totiž přežila hrůzostrašnou autonehodu, při níž mohla jen bezmocně přihlížet, jak její těžce zraněná máma v příšerných bolestech nekonečně pomalu umírá... Její terapeutka Orianna se rozhodne pomoci utrápené dívce zbavit se její neobvyklé fóbie přímou konfrontací s jejím největším strachem, a tak ji jednoho dne naloží do auta a společně se vydají na dlouhou cestu do hor! Jenže místo požadovaného uzdravujícího procesu se dostaví pravý opak... (TV Horor Film)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (65)

farmnf 

všechny recenze uživatele

Tento panický blábol jsem schopen natočit na Nokia N8 za 5 dní s nákladem 500 dolarů ve full HD. Donutit nějakou třeťořadou ochotnici řvát a vzdychat 92 minut není až takový problém. Film jsem si opatřil kvůli Mimi Rogers ale zde jen s otevřenýma očima hraje nehraje mrtvolu. Třeba se tak strašně ožrala, nevím. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Film jsem si pustil zejména, kvůli čtverkám, které vidím od hororových Fandů.. Jakmile jsem viděl Nálepku Barrandov, věděl jsem, že to bude Hrůza, protože tam pouštějí pouze Braky !.. Atmosférické to sice je, ale bohužél nemastné neslané, nic nového pod sluncem, nic zvláštního neukázali, milionkrát ohraný Námět se spousty Chyb ! Nesedlo mi to, je to škoda.. Tyhle nízkorozpočtové, nenáročné filmy už pro mně nejsou .. ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Je neuvěřitelné ba alarmující, že ještě i v dnešní době se najdou takoví nezodpovědní a lehkovážní jedinci, kteří si jen tak z plezíru vyrazí autem z útulného bezpečí města kamsi do pustých hor. A kdybych vám navíc prozradil, že k sobě cestou dokonce naberou neznámého stopaře, měli byste mě za fantastu nebo za vtipálka, který si z vás dělá šoufky. Vždyť přece každý normální člověk sedí doma u telky a nikam zbytečně nerajzuje, to dá rozum. A už vůbec nebere sopaře - toho může vzít jedině masochista nebo potenciální sebevrah. Aspoň tedy já osobně bych stopaře nabral leda tak haupnou (nebo radši pomalu na couvačku, abych si moc nezprasil předek). No a tak není divu, že naše dvě dámy dopadnou tak jak dopadnou, navíc když ten "jejich" stopař je už na první pohled hrůzostrašně vyhlížející hovado. Poté, co v autě zblajzne špíz s krvavě syrovým (nejspíš lidským) masem, začne mít chuť si s našimi děvenkami trochu zašpásovat. A zábava začíná... Zajímavá Rachel Miner je asi ten hlavní důvod, proč film stojí za to vidět. A pokud se nebudete rozčilovat nad nelogickým dějem (scénářem) a máte rádi nízkorozpočtová oddechová béčka, budete spíš spokojeni než nespokojeni. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Považuji se za silnou a odolnou náturu, ale při tomto filmu jsem byla prostě slušně pos**ná. Noc, lesy, jedna vyklepaná holka, její paranoia a malý prostor auta, ve kterém bude po celý film prožívat svá muka. Navíc ještě se svou terapeutkou, která udělala tu chybu, že odešla hledat signál mobilu, který, jak víme, v podobných případech prostě nikdy nefunguje, že. A tak tu s ní v autě jen sedí, nemluví a postupně trošku zamrzá (kdo viděl, tak ví:) Ta udělala velkou chybu, když nabrala nemluvného stopaře do auta. Ten se rozhodne, že jim tuto laskavost musí náležitě oplatit. A tak nebohá Penny, uvězněna ve vozidle, se šíleně bojí a s každým pohledem z okna se děsí, kdy a kde se objeví ten magor s kapucí, co tam někde ve tmě pobíhá a sleduje ji. Nevím, jestli jsem byla tak vyděšená z ní, nebo proto, že to na mě vše dost zapůsobilo. Rachel Miner si pamatuji ze Šikany, kde mi byla velmi sympatická. V tomto horůrku si myslím, že svou postavu ztvárnila perfektně a já si jen říkala, že být v její kůži, budu totálně po... To jsem byla i u TV a stačilo mi:) Jen škoda toho násilně useklého konce, o němž jsem předpokládala, že skončí přesně dle žánrových pravidel. Což bych v tomto případě i uvítala. ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Penny má fobii z aut jelikož zažila autonehodu. Já mám fobii z Penny jelikož jsem byl nucen sledovat jak hodinu řve v autě zaklíněná mezi dvěma stromy. Přitom ze začátku to bylo bezva. Stopař byl vskutku mrazivej a scéna kdy ho ty dvě kikiny vezou je nejnapínavější z celého filmu. Musím dodat, že zabiják působí hustě jen dokud má kapucu a mlčí. To budí respekt. Po tom co se začne zvukově projevovat a sundá kapucu jsem jen zíral s otevřenou pusou. Vraždící transexuál krákající jako vrána které někdo natrhnul pr... V tu chvíli byla spáchána nejhorší vražda z celého filmu. Ano tím myslím, že transka zabil svým finálním projevem úplně celej film. Na jedno mrknutí ale fajn a celkem mě potěšila rolička masáka Berrymana, ale zároveň nechápu proč nehrál killera on. Nemuseli by ho maskovat a byl by strašidelnej i po sundání kapuci. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama