foto

Hélène Vincent

  • nar. 9.9.1943 (73 let)
    Paříž, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 Le locataire
2015 Good Luck Algeria
Le Capitaine Marleau (TV film)
L'odeur de la mandarine
Looking for Rohmer
2014 La trouvaille de Juliette (TV film)
Le premier été (TV film)
Samba
2013 Attila Marcel
2012 Quelques heures de printemps
2011 Résidence, La (TV film)
2010 Potůčky
Soudce Bartoli (TV seriál)
35 kilos d'espoir (TV film)
2009 Enquêtes réservées (TV seriál)
Malé vraždy Agathy Christie: Zkouška neviny (TV film)
Mourir d'aimer (TV film)
Ticket gagnant (TV film)
Zlato
2008 De nouvelles vies (TV film)
2007 Fais pas ci, fais pas ça (TV seriál)
2006 Itinéraires
Soudce Ferrare: Případ Denise Chabrierové (TV film)
Úplně mimo
Vytrvalí
2005 Clara Shellerová (TV seriál)
Prokletí králové (TV seriál)
Svatojakubská pouť
2003 Maison des enfants, La (TV seriál)
2002 Petit café (TV seriál)
Une maison dans la tempête (TV film)
2001 Alizés, Les (TV film)
Impasse du cachalot, L' (TV film)
Redoutables, Les (TV seriál)
Soleil au-dessus des nuages, Le
2000 Antilles sur Seine
Que faisaient les femmes pendant que l'homme marchait sur la lune?
1999 Prison à domicile
1998 Hrabě Monte Cristo (TV seriál)
1997 Filles du maître de chai, Les (TV film)
Joséphine, ange gardien (TV seriál)
Můj růžový život
1996 Bernie
Dernier chant, Le (TV film)
Lucky Punch
1995 L'histoire du samedi (TV seriál)
Rivière Espérance, La (TV seriál)
Tom est tout seul
1994 Des feux mal éteints
1993 L'Instinct de l'ange
Tři barvy: Modrá
Zachraň se kdo můžeš!
1992 Jo et Milou (TV film)
Rej výtržníků
1991 Nelíbám
1990 Dédé
Déjeuner de Sousceyrac, Le (TV film)
S.O.S. disparus (TV seriál)
V comme vengeance (TV seriál)
1989 Jupons de la révolution, Les (TV seriál)
Manželé, ženy, milenci
1988 Sueurs froides: La belle ouvrage (TV film)
Vie est un long fleuve tranquille, La
1985 Deuxième couteau, Le (TV film)
1984 Amours des années 50, Les (TV seriál)
1983 Poneys sauvages, Les (TV seriál)
1982 Edward II (TV film)
Emmenez-moi au théâtre: Le fleuve étincellant (TV film)
Village sur la colline, Le (TV seriál)
1980 Cocktail Molotov
Traque, La (TV film)
1979 Dames de la côte, Les (TV seriál)
École est finie, L'
West Indies
1978 Chemins de l'exil ou Les dernières années de Jean-Jacques Rousseau, Les (TV film)
Médecins de nuit (TV seriál)
Part du feu, La
1977 Au plaisir de Dieu (TV seriál)
1975 Ať začne slavnost...
1974 Messieurs les jurés (TV seriál)
Mrak v zubech
1972 Camisards, Les
Dimanche volé (TV film)
1969 Pierre et Paul

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace