Reklama

Reklama

Mladá včela jménem Barry se nechce bezmyšlenkovitě zapojit do pracovního procesu. Když vylétne z úlu a rozhlédne se po světě, zamiluje se do sympatické květinářky Vanessy. S její pomocí zažaluje u soudu lidské firmy za vykořisťování, ale po vyhraném procesu musí napravit důsledky obousečného vítězství. (HBO Europe)

Videa (5)

Trailer 5

Recenze (353)

spaceboyCZ 

všechny recenze uživatele

Tak tohle se s Ratatouillem neda srovnavat. Zatimco ten je skvostem jak po strance pribehove, tak take vtipne, Pan Vcelka mu nesaha ani po paty. Branice zustava az na dva svetle momenty v klidu od pocatku do konce, misty je film az prilis utahany, ukecany a nudny. A navic, kdyz uz i muj desetilety bracha v pulce filmu rekne, ze chce z kina odejit, tak to uz je co rict... ()

KajusaK 

všechny recenze uživatele

Nadprůměrná, krásná, animovaná pohádka s naprosto jiným tématem. Pilně pracující včelky, které se vcelku neúmyslně zapletou s lidmi..Boj o med..Perfektní vtípky, i když především zezačátku filmu.Druhá polovina od soudního jednání už šla do kopru a k vyvýšení došlo až u zpětné nápravy. 4* , za 80% skvělý film, zbylých 20 bylo natahovaných a nudných,ale nevadí,ztráta času to nebyla :) ()

Reklama

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Průměrný animák s několika velmi povedenými fóry (Larry King, Sting...), jednou úžasnou scénou prvního "výletu" z úlu (fakt něco) a... A dál už s ničím extra. Nenadchne ani výtvarná stránka a kromě zjištění, že včely jsou vlastně piloti jako vystřižení z top gunu, tu chybí i pořádné nápady. Soudní zápletka mi přišla... Hmmm... Trapná. Čili, jak jsem řekl, průměr se vším všudy. Ani ten dabing se nám tentokrát moc nepovedl. ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Včelia komunita bojujúca za svoje práva... výchova "včiel", toľko tzv. morálnych odkazov, ponaučení, príkladov som snaď v takom množstve ako tuna ani nevidel. Práca šľachti, no nie? "oóo môj bože", nevzalo ma to... žiaden poriadny joke tu ani nebol... symbolické prevtelenie + "konšpiračné teórie" = bee cool? 4/10 Animácia taktiež zaostáva... ()

MarekT 

všechny recenze uživatele

Svůj postoj k novým animovaným filmům jsem již na několika místech zveřejnil. Ovšem sem tam se na nějaký filmeček podívám a například v tomto případě to ani nebylo na škodu. Děj není nijak originální, zato je svižný a oddechový. Překvapil mě celkem častý výskyt dobrých vtipů, též si myslím, že není na škodu se podívat na film v českém znění, Petru Rychlému jsem schopen ty Natočta a Ordinace odpustit. Stejně tak jsem schopen odpustit občasné zaměření se tvůrců v některých scénách spíše na děti. A budete se divit, ale i já puritán musím uznat, že v tomto případě nebyla zmodernizovaná klasika (např. Sugar, Sugar) vůbec špatná. Sice slabší, ale i tak čtyři hvězdy, celkem překvapení. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (14)

  • Jerry Seinfeld natočil dva filmové trailery, kde se snažil Pana včelku udělat jako hraný film. Když ten katastrofální výsledek vidět Steven Spielberg, zeptal se ho: "Proč to prostě neuděláš kreslené?" (HappySmile)
  • Jerry Seinfeld řekl, že jeho postava Barry B. Benson je pojmenovaná podle sitkomu Benson, kde tehdy získal jednu ze svých prvních TV rolí. (HappySmile)
  • Zatímco v běžném animáku se vyskytuje v průměru kolem třiceti mluvených rolí, v Panu Včelkovi jich napočítáte pětasedmdesát. (Siriuss)

Související novinky

Zlaté glóby vyhlášeny, ale nepředány

Zlaté glóby vyhlášeny, ale nepředány

14.01.2008

Jak již bylo řečeno, oficiální ceremoniál předávání Zlatých glóbů byl zrušen poté, co se ho rozhodli bojkovat i samotní herci, aby tak podpořili již několik týdnů se táhnoucí protestní stávku… (více)

Nominace na Zlaté globy

Nominace na Zlaté globy

13.12.2007

Ve čtvrtek 13.12.2007 ráno byly vyhlášeny nominace na Zlaté globy. Zatímco porotu, která rozhoduje o udělování Oscarů, tvoří filmoví tvůrci, Zlaté globy udělují novináři. Mezi nominacemi na letošní… (více)

Reklama

Reklama