Reklama

Reklama

Návštěvníci 2: V chodbách času

  • Česko Návštěvníci 2 (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

V předvečer svatby Godefroye a krásné Frenegondy přeruší její otec přípravy strašnou zprávou. Někdo odcizil rodinné klenoty a posvátnou relikvii Svatého Rolanda, kterou rodina přísně střežila. Relikvie po celé generace zajišťovala v rodině plodnost žen. Kam se mohly cenné klenoty ztratit? Zůstaly u Jacquille a Ginette, avšak o pár století jinde. Brány času se tedy úplně nezavřely a navíc se do minulosti nevrátil se svým pánem sluha Jacquille, ale jeho potomek. Pro statečného Godefroye tak zůstává jediné řešení - aby se mohl oženit s krásnou Frenegondou a zajistit pokračování svého rodu, musí se vrátit do přítomnosti, najít klenoty a sluhu Jacquille. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (282)

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Mnohonásobně bláznivější a potrhlejší, než první díl. Již zde není takový prostor věnován příběhu a jeho propojení s postavami a vyznívá celkově spíše velmi zbrkle a roztržitě. Taktéž především díky jeho silnému "utlačování" záplavou všemožně rošťáckých a potrhlých eskapád. Stále se však ještě Návštěvníci 2 dokázali z "Chodeb času" vymotat a nezapadnout do možných tmavých děr, které se v tomto pokračování, v podobě malých trhlinek, již začínaly objevovat. Další díl si už ani nedokážu představit:) ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Slabsi nez prvni dil, ale tak nizke hodnoceni si nezaslouzi. Samozrejme uz je to jen takova nastavovana kase, ale pribeh je porad docela v pohode a par vtipku je opet suprovejch. Navic je film opet sestrihan ve zbesilem tempu, takze i kdyz ma film 110 minut, nestihnete se nudit. K cemuz taky prispiva husta kamera, dobra hudba a vyborny herecky vykony. Opet vynikajici Reno, kterymu verite, ze je fakt nejakej rytir a hlavne neuveritelne energickej Christian Clavier, kterej si strihnul hned nekolik roli (ale ve vsech stejne hraje magory). Jelikoz se tvurci nejspis snazily, aby se vtipky moc neopakovali nebo nepodobali tem z prvniho dilu, tak jim toho uz tolik nezbylo, ale presto opet dokazaly dat do filmu par naprosto genialnich scen (+par vtipnejch a par, ktery vtipny bejt meli, ale nejsou). I kdyz to je slabsi nez prvni dil, porad je to lepsi nez americky remake a ja se opet vyborne bavil. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Kvapí čas a já nevím, jak dlouho potomek Jacquilla odolá právu útrpnému bratra Ponce, aniž by nás všechny udal." Návrat Návštěvníků není ta úplně nejhorší věc na světě, která na mne z obrazovky zasmrděla, ale smát se opakovaným vtipům, parchantěti ani Prosperu Močuvkářovi pro mne nebylo snadné. Alespoň ta šlechtická mluva stála za to, ale po skvělé jedničce byla má očekávání o dost větší. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

O dost slabsie ako skvela jednotka, ale po dejovej stranke to pekne nadväzuje a objavia sa tu vsetky pôvodne postavy. Len jednu tu hra ina a o dost otravnejsia herecka. Ale lepsie ako keby jej postavu vyskrtli. Vtipy sa do velkej miery uz len opakuju a hlavne Clavier pôsobi casto otravne tym, ze sa sprava ako debil. Ale sem tam sa zadari aj nieco vydarene a s odstupom casu to uz nepovazujem za taku katastrofu ako ked som to videl prvykrat. Najmä ked to porovnam s najnovsou otrasnou a uplne zbytocnou trojkou. Myslim tu z roku 2016. Ten diel z roku 2001 je remake jednotky a nie trojka ako si kopa ludi mysli. Z dabingov je lepsi ten druhy od CT, ktory do velkej miery zachovava obsadenie z jednotky. 5/10. ()

Jonatána 

všechny recenze uživatele

Pobavilo mě to o něco míň než jednička, ošem pánové Clavier i Reno patří mezi mé oblíbence, tak proč ne. Jen mě mrzí, že trojka nepokračuje tam, kde s pánové ocitli nakonci dvojky. Myslím, že kotrmelce Godefroye a Jacquilla na návštěvě u Napoleona by byly o dost lepší. Místo trojky americký remake. Faktem ovšem je, že Godefroy (pardon, Thibault) tam má o dost hezčí prapraprapraprapravnučku :-) než byla ta francouzská. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (9)

  • V 19. minutě, když Jacquouille (Christian Clavier) ukradne krabici s doutníky, aby do ní dal šperky, venku za oknem prší. V dalším okamžiku je venku sucho. (Grid)
  • Film sa stal svojím rozpočtom 23 milióna eur vo svojej dobe druhým najdrahším filmom francúzskej kinematografie. (Raccoon.city)
  • Natáčení probíhalo ve Francii. Mezi lokace patřily např. hrad Beynac, Biron, Pierrefonds nebo Ermenonville. (Terva)

Reklama

Reklama