Reklama

Reklama

Návštěvníci 2: V chodbách času

  • Česko Návštěvníci 2 (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

V předvečer svatby Godefroye a krásné Frenegondy přeruší její otec přípravy strašnou zprávou. Někdo odcizil rodinné klenoty a posvátnou relikvii Svatého Rolanda, kterou rodina přísně střežila. Relikvie po celé generace zajišťovala v rodině plodnost žen. Kam se mohly cenné klenoty ztratit? Zůstaly u Jacquille a Ginette, avšak o pár století jinde. Brány času se tedy úplně nezavřely a navíc se do minulosti nevrátil se svým pánem sluha Jacquille, ale jeho potomek. Pro statečného Godefroye tak zůstává jediné řešení - aby se mohl oženit s krásnou Frenegondou a zajistit pokračování svého rodu, musí se vrátit do přítomnosti, najít klenoty a sluhu Jacquille. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (282)

killjezor 

všechny recenze uživatele

Řekl bych,že pokračování téhle šílenosti je ještě lepší,než jednička.Naprostá záplava střeštěných dialogů,nesmyslných scén a postupné zamotávání se příběhu svou gradací diváka vtahuje do děje velice nenásilně a přitom se bavíte od první minuty až do konce. Škoda že po tomhle následoval díl Cesta do Ameriky... ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Rytíř a jeho sluha ze středověku podruhé u nás a snad ještě ztřeštěnější než předtím. Ve druhém pokračování je dostatek toho, co bylo nedostatkem jedničky. Až na jedno. Je to poměrně zamotané a mírně se ztrácí přehlednost. Na dvojce se evidentně nešetřilo, a oproti skromně působícím předchůdci, se produkce plácla přes kapsu. Triková a technická stránka vypadá mnohem nákladněji. Rovněž výprava je propracovanější. Děj, jak už jsem zmínil v úvodu, je oproti jedničce poměrně překombinovaný, ale stále ještě velmi invenční, a co je hlavní, pokračování je vtipnější, bláznivější, dynamičtější a možná nebýt stěžejního nápadu z jedničky, bylo by to na plný počet. Dvojka přechody v čase využívá ztřeštěným způsobem a vznikem absurdních situací a gagů. Jean Reno & Christian Clavier do toho šli opět naplno a dali vzniknout pokračování, které svůj originál dokonce předčí. 80% ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Druhá časť sa snažila nadviazať na známu prvú časť ale vďaka úbohému českému dabingu a dialógom, to bol úplný prepadák. Hlavnou časťou filmu bolo totiž rýmovanie. Hlavná ženská úloha bola zverená nevhodnej herečke, všetko bolo hrané s nadsázkou a nasilu. Bohužiaľ, veľké sklamanie. Síce som to dopozeral, ale stálo ma to dosť síl a to ešte cez to všetko, že nemám rád francúzske filmy. ()

mala_kea 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je můžu. Humusáckou, agresivní, lehce násilnou, ale vtipnou komedii. Francouzi opravdu vědí, jak diváky pobavit. Jean-Marie Poiré se pokusil trumfnout jedničku, která je více než zdařilá, a to v přehnanosti scén, vtipných hlášek a bláznivých honiček. O trumf se rozhodně nejedná, jednička má prostě svoje kouzlo, avšak vtipy nechybí, bláznivých scén je však ještě víc, dobrodružnost nechybí a 118 minut je naprosto v pohodě koukatelných a v mém případě nedostačujících. American pie dávno vyšly z mody, ted jsou na řadě Reno a Clavier. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Všichni jsou zde už od začátku až neskutečně afektovaní, což rozhodně není něco, co by člověk snesl téměř dvě hodiny. Ono to bylo i v jedničce, ale tam to bylo ještě celkem zajímavé příběhem a hlavně docházelo k zajímavým konfrontacím. Na to už se ve druhém díle tolik nehraje. Hraje se prostě na to, aby byl výsledek co nejujetější. Nějaké štráchy se se scénářem moc nedělaly. Místy je to docela infantilní. Kouzlo prvního dílu se ztratilo a Christian Clavier, který zde hraje několik postav, je neskutečně únavný a protivný, snad i proto, že všechny role hraje stejně. Hrozná komedie. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (9)

  • Ve scéně, kdy Jacquouille (Christian Clavier) s paní Ginette (Marie-Anne Chazel) jedou k obchodnímu domu a Jacquouille si chce vyzkoušet řízení auta, tak má Ginette před příjezdem na křižovatku v jednom záběru černé brýle a v dalším již ne. (Mr.Hudson)
  • Úvod přímo navazuje na konec předchozího snímku. První díl však končí v létě, zatímco v tomto díle je podzim či spíše zima. (A.MacGyver)

Reklama

Reklama