Reklama

Reklama

Návštěvníci 2: V chodbách času

  • Česko Návštěvníci 2 (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

V předvečer svatby Godefroye a krásné Frenegondy přeruší její otec přípravy strašnou zprávou. Někdo odcizil rodinné klenoty a posvátnou relikvii Svatého Rolanda, kterou rodina přísně střežila. Relikvie po celé generace zajišťovala v rodině plodnost žen. Kam se mohly cenné klenoty ztratit? Zůstaly u Jacquille a Ginette, avšak o pár století jinde. Brány času se tedy úplně nezavřely a navíc se do minulosti nevrátil se svým pánem sluha Jacquille, ale jeho potomek. Pro statečného Godefroye tak zůstává jediné řešení - aby se mohl oženit s krásnou Frenegondou a zajistit pokračování svého rodu, musí se vrátit do přítomnosti, najít klenoty a sluhu Jacquille. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (282)

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Prokletí pokračování opět dodrženo. Jednička byla ikonou, zato dvojka byla výsměchem. Dost mě rozčilovalo, že tam prakticky skrze celý film furt někdo řval a to mi prostě lezlo na nervy. Nejvíce jsem se nasmál, když Jacquille řídil auto v tom lese. Christian Clavier zkrátka opět nezklamal. Hold to není ten skvělý první díl, ale ještě se u toho dost nasměju. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Druhé setkání s Návštěvníky bylo snad ještě o něco lepší než to první. Christian Clavier dokonale zastínil Jeana Rena, jako sluha je naprosto nezapomenutelný. První díl působil jako blesk z čistého nebe a musím říct, že i tak působí tento. Bavila jsem se stejně dobře a doufám, že to tak už zůstane a ani přibývají roky a reprízy na tom nic nezmění. Byla by to velká škoda. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Všichni jsou zde už od začátku až neskutečně afektovaní, což rozhodně není něco, co by člověk snesl téměř dvě hodiny. Ono to bylo i v jedničce, ale tam to bylo ještě celkem zajímavé příběhem a hlavně docházelo k zajímavým konfrontacím. Na to už se ve druhém díle tolik nehraje. Hraje se prostě na to, aby byl výsledek co nejujetější. Nějaké štráchy se se scénářem moc nedělaly. Místy je to docela infantilní. Kouzlo prvního dílu se ztratilo a Christian Clavier, který zde hraje několik postav, je neskutečně únavný a protivný, snad i proto, že všechny role hraje stejně. Hrozná komedie. ()

boshke 

všechny recenze uživatele

Snad každý alespoň trochu úspěšný film musí zákonitě následovat mladší bráška. Mladší bráška, kterého si rodiče pořídí ještě v jakési euforii po úspěchu dítěte prvního doufajíce, že bude podobně úspěšný jako ten první. Mladší bráška, který je jakýmsi nedochůdčetem, dítětem šitým horkou jehlou, dokud se ještě rodiče vezou na vlně vyvolané úspěchem dítěte prvního. A konečně mladší bráška, který téměř ve sto procentech případů nedosáhne úrovně svého staršího sourozence, ba co víc, většinou se jí ani vzdáleně nepřiblíží. Ano, správně jste pochopili, kam směřuji. Návštěvníci jsou výše zmíněného zářným příkladem... Ve dvojce velice dobrých a úspěšných Návštěvníků již není co hrát, a tak se pouze recykluje to, co v jedničce fungovalo a bavilo. Zde už to však nepůsobí tak uvolněně a svěže, leč toporně. Ta minimální stopáž se prostě něčím naplnit musela. A tak vykrádáme sebe sama a vykrádáme a recyklujeme a recyklujeme, až z nás vypadne něco tak špatného a nedůstojného jako je dvojka Návštěvníků... 50% ()

Helo 

všechny recenze uživatele

Po prvních skvělých návštěvnících, přišel i druhý díl, který už je o něco slabší. Středověká mluva a hlášky z ní plynoucí jsou opět skvělé, ale co mi na filmu vadilo, byli podivné postavy z přítomnosti, které jednaly nerozumně a nelogicky a to především postava Beatrix, kterou si tentokráte střihla nějaká úplně jiná a nesympatická herečka, která roli totálně nezvládla. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (9)

  • Natáčení probíhalo ve Francii. Mezi lokace patřily např. hrad Beynac, Biron, Pierrefonds nebo Ermenonville. (Terva)
  • Při zásahu hasičů přeřízne Jacquouille (Christian Clavier) jednu z hadic, která poté létá vzduchem, načež zapadne do auta a zatopí jej. V momentě, kdy hadice vlétne do auta, je možné na krátkou chvíli v pravém dolním rohu vidět část ruky člena štábu, jak se snaží hadicí trefit do auta. (Mr.Hudson)

Reklama

Reklama