Reklama

Reklama

Návštěvníci 2: V chodbách času

  • Česko Návštěvníci 2 (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

V předvečer svatby Godefroye a krásné Frenegondy přeruší její otec přípravy strašnou zprávou. Někdo odcizil rodinné klenoty a posvátnou relikvii Svatého Rolanda, kterou rodina přísně střežila. Relikvie po celé generace zajišťovala v rodině plodnost žen. Kam se mohly cenné klenoty ztratit? Zůstaly u Jacquille a Ginette, avšak o pár století jinde. Brány času se tedy úplně nezavřely a navíc se do minulosti nevrátil se svým pánem sluha Jacquille, ale jeho potomek. Pro statečného Godefroye tak zůstává jediné řešení - aby se mohl oženit s krásnou Frenegondou a zajistit pokračování svého rodu, musí se vrátit do přítomnosti, najít klenoty a sluhu Jacquille. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (282)

totalySICK 

všechny recenze uživatele

"Co tady chcete?" "Přístřeší a stravu!" --- "Co je to za divný čokly? Vypadají skoro jako vlci.. Proboha! Jsou to vlci!" --- "Co dělá v té komoře na košťata?" "Řekl bych, že si ulevuje." Co se týče prvního dílu, tak je dvojka pouze slabší odvar, má přeplácaný a nastavovaný děj s poněkud mizernou zápletkou, nicméně stále běhěm filmu doslova umírám smíchy a to je podstatné. Škoda jen, že Beatrice hraje jiná herečka, jelikož Valérie Lemercier byla naprosto okouzlující. Ovšem uznávám, že mírně fekální humor nejspíš není pro každého, každopádně pár hlášek vešlo do dějin, takže jedna z mých srdcovek, hehe. ()

Frederika 

všechny recenze uživatele

K dokonalosti Návštěvníkům trochu chybí konec a trochu děj - neviděla jsem předchozí díl, což ale ničemu nevadilo, protože děj jedničky je na začátku filmu shrnut, ale Návštěvníci 2 na mě prostě působili víc jako dílo, které dohromady pojí vtipy, zábavné scénky a geniální hlášky než příběh hlavních postav. A abych nezapoměla - stojí za to shlédnout dabované, neb dabing pana Trávníčka a ostatních je famózní, a to nejen po stránce hlasové ale i slovní a stylistické. Opravdu jsem se bavila :) ()

Reklama

Jimmy15 

všechny recenze uživatele

I když jsem jako malý viděl první díl, přesvědčený o tom, že každý film s pořadovým číslem 2 a více je děsný, netušil jsem, o co jsem přišel. Až po několika letech jsem si pustil druhý díl této bezvadné komedie. Neskutečná pecka. Smál jsem se od začátku do konce, byl jsem napnutý od začátku do konce a dle mého názoru možná o malinko lepší než první díl. Prostě výborná francouzská komedie. Plný počet a ještě něco navíc. ()

boshke 

všechny recenze uživatele

Snad každý alespoň trochu úspěšný film musí zákonitě následovat mladší bráška. Mladší bráška, kterého si rodiče pořídí ještě v jakési euforii po úspěchu dítěte prvního doufajíce, že bude podobně úspěšný jako ten první. Mladší bráška, který je jakýmsi nedochůdčetem, dítětem šitým horkou jehlou, dokud se ještě rodiče vezou na vlně vyvolané úspěchem dítěte prvního. A konečně mladší bráška, který téměř ve sto procentech případů nedosáhne úrovně svého staršího sourozence, ba co víc, většinou se jí ani vzdáleně nepřiblíží. Ano, správně jste pochopili, kam směřuji. Návštěvníci jsou výše zmíněného zářným příkladem... Ve dvojce velice dobrých a úspěšných Návštěvníků již není co hrát, a tak se pouze recykluje to, co v jedničce fungovalo a bavilo. Zde už to však nepůsobí tak uvolněně a svěže, leč toporně. Ta minimální stopáž se prostě něčím naplnit musela. A tak vykrádáme sebe sama a vykrádáme a recyklujeme a recyklujeme, až z nás vypadne něco tak špatného a nedůstojného jako je dvojka Návštěvníků... 50% ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Druhá časť sa snažila nadviazať na známu prvú časť ale vďaka úbohému českému dabingu a dialógom, to bol úplný prepadák. Hlavnou časťou filmu bolo totiž rýmovanie. Hlavná ženská úloha bola zverená nevhodnej herečke, všetko bolo hrané s nadsázkou a nasilu. Bohužiaľ, veľké sklamanie. Síce som to dopozeral, ale stálo ma to dosť síl a to ešte cez to všetko, že nemám rád francúzske filmy. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (9)

  • V 19. minutě, když Jacquouille (Christian Clavier) ukradne krabici s doutníky, aby do ní dal šperky, venku za oknem prší. V dalším okamžiku je venku sucho. (Grid)
  • Natáčení probíhalo ve Francii. Mezi lokace patřily např. hrad Beynac, Biron, Pierrefonds nebo Ermenonville. (Terva)

Reklama

Reklama