Reklama

Reklama

Wasabi

  • Francie Wasabi (více)
Trailer

Obsahy(1)

Hubert je policista se zlatým srdcem a ocelovými pěstmi. Právě těmi jedné noci inzultuje v nočním klubu nevychovaného výrostka. Vše by bylo v pořádku, kdyby ale nešlo o synáčka Hubertova nejvyššího šéfa. Incident je třeba zamést pod stůl, a proto je mu doporučena delší dovolená. Při svém posledním volnu před dvaceti lety se Hubert setkal s Japonkou Miako, svou životní láskou. Tenkrát se poprvé a naposledy cítil šťastný. Jako lidská bytost, ne jen jako policista. Miako jej ale záhy záhadně opustila. I proto bere nyní dovolenou jako šanci vnímat svět kolem sebe jinak. A brzy zazvoní telefon až z dalekého Japonska. Právní zástupce ho informuje, že Miako před několika dny zemřela. Než odešla, sepsala závěť. Odkázala mu svůj nejcennější majetek. Něco velmi speciálního. Je to víc než dědictví, víc než dar a také víc než obrovský problém... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (378)

ywo666 

všechny recenze uživatele

Bohužial nie. Reno sa snaží a je neskutočne sympatický. Ale čo z toho keď ostatné postavy sú o ničom. Slabí záporáci predstavujú body dole. Renov blbý parťák. Body dole. Absolútne neznesiteľná Renova japonská dcéra. Body dole. Celé je to vo francúžšite, respektíve trochu japonštiny. Body dole. Škoda, že sa mi nepodarlo dohľadať anglicky dabovanú verziu. Humor občas nasilu a na komédiu som zasmial málo. Body dole. Bitky sú choreograficky na úrovni Buda Spencera a zachraňuje to iba jedna solídna s golfovými palicami. Prestrelky sú tiež absurdné ale aspoň som sa zasmial. Celkovo to vidím tak na 50% a slabé tri*. Veľmi slabé. Ale Jean veľkým pozitívom filmu. ()

Noviik 

všechny recenze uživatele

Filmy s Jeanem Renoem miluju. Vždycky se zasměju, popřípadě si užiju dlouhé chvíle napětí. Pokaždé se těším na skvělé herecké představení, protože vím, že Reno je báječný herec. Navíc Francouzské filmy patří k nejlepším, většinou lepším než ty Hollywoodské kraviny. Dávám 80%, jediné co bych změnil je ta japonka :)) ()

Reklama

Pecival 

všechny recenze uživatele

Tenhle film mám rád - Reno je švihák každým coulem, jeho dcera sice byla otravná, ale dalo se to snést. Některé scény byly super (nákup, videoherna). Muller byl taky fajn - jak pokaždý vykládal se zápalem o jednotlivých kvérech nemělo chybu. Prostě taková pohodovka, ja se u toho vždy skvěle pobavím. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Wasabi je dost hnusně vostrej křen, který pálí ještě tejden po konzumaci, ale také parádní francouzská jízda v Japonsku, která jistojistě zabaví, pobaví a to především. Jean Reno je pro mě herec číslo jedna, umí se skvěle přetvařovat a na to kolik mu je dokáže stále hrát drsňáka takového, který dokáže diváky pobavit. Mimo to hraje ve vcelku neobvyklé komedii, smíchané s prvky francouzské nevraživosti a japonské přísnosti a ta se dozajista vymyká kontrole i v jejich kinematografiích. Já osobně Wasabi z paměti nikdy nezapomenu. Je to totiž první film, který jsem si koupil na originálním DVD, když se tento formát u nás nenápadně začal rozvíjet a nebylo toho zase tolik, takže to byl takový klenot. Takovéto vzpomínky se jen tak nevytrácí. --- To přeháníte. Tak velkou ochranku nepotřebuju. - Jenže my nechráníme vás, ale ty lidi okolo vás. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Hubert (Jean Reno) je kromě skvělého policajta také velkým smolařem. Při jedné akci, kdy rozdrtí gang tranvestitů nechtíc zraní i syna policejního ředitele, a je mu "doporučena" dovolená. Zrovna také umírá jeho dávná láska, japonská žena Miko, která stanoví Huberta jako jediného dědice. Součástí dědictví je i dcera Miko (i Huberta) a 200 miliónů dolarů a yakuza na krku... Francouzská detektivka v japonském prostředí, skvělý Jean Reno (dojemné scény kdy se dozvídá, že je otcem) i zábavný zmatkař Maurice činí z tohoto filmečku skvělou odpočinkovou komedii. Nečekejte žádné poslání ani rady do života, jen spoustu humoru a akce... ()

Galerie (48)

Zajímavosti (8)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v Paríži a tokijskej mestskej časti Čijoda. (dyfur)
  • Kolem 17. minuty filmu volá japonský notář komisaři Fiorentinimu (Jean Reno) ohledně úmrtí jeho bývalé lásky a říká mu doslova: „Zítra v 15 hodin provedu otevření závěti.“ Pár vteřin na to: „Zítra vám to letí z Paříže v 17 a ve 20 hodin, zamluvil jsem vám oba lety“. Za dalších pár sekund: „Paní Kobajaši bude podle svého přání zítra zpopelněna.“ Žádný z těchto časů matematicky a logicky nesedí. (Gmisiycs)
  • Ve scéně, kdy Hubert (Jean Reno) vyjde od právníka, si lze všimnout, že jeho čekající společník Momo (Michel Muller), je připoután bezpečnostními pásy. Hned v dalším záběru je ale odpoutaný. (MartinM)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno