Reklama

Reklama

Rodinná válka

(seriál)
USA, (2005–2007), 16 h 8 min (Minutáž: 22 min)

Tvůrci:

Rob Lotterstein

Režie:

Andy Cadiff

Hrají:

Michael Rapaport, Anita Barone, Kaylee DeFer, Kyle Sullivan, Dean Collins, Maggie Wheeler, Rami Malek, Julia Sweeney, Pat Crawford Brown, Anita Gillette (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(44)

Obsahy(1)

Americký komediální seriál vypráví o rodině se třemi teenagery, kde neustále zuří domácí válka. Když Dave a Vicky vyrůstali, jejich rodiče to měli snazší... Teď mají sami tři dospívající děti a každé z nich vyvádí, až se z toho dělají mžitky před očima. (HBO Europe)

Recenze (72)

HoneyBunny 

všechny recenze uživatele

Přemoudřelá mamina, rejpacící, trochu nablblý tatínek, dcera v telecích letech, jejíž nejoblíbenější fráze je "já tě nenávidim", mutující syn, o kterém si jeho otec myslí, že je gay, jeho kamarád, který je opravdu gay (ale mutující synek o tom neví, i když se ho jeho kamarád snaží sbalit) a nejmladší člen rodiny, který je takovej malej grázlík, kterýmu byste nejradši jednu vrazili. Nic víc, nic míň. Od tun dalších se líší jen v maličkostech. No a navíc vás asi nakrkne, jak Amerikáni vychovávají své ratolesti (dobře, je to sitcom, ale trocha reality v tom je)... to se máme na co těšit. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Jeden z najlepsich novodobych sitcomov typu Kutil Tim, kde sledujeme problemy rodicov pri vychove deti. Cim sa lisi od ostatnych serialov tochto typu su skvele napisane a zahrane postavy, ktore nikdy neklesnu na uroven nerealnych karikatur a skvele napisane politicky nekorektne zapletky, ktore sa bezne v tomto type serialov neriesia. Najzabavnejsou postavou serialu je jednoznacne postava homosexuala Kennyho. Skoda ze serial precasne zrusili a serial ostal neuzavrety. Rozhodne neodporucam dabing. Ani z HBO ani z Markizy. ()

Reklama

FIBO 

všechny recenze uživatele

Střet dvou generací a nikdy nekončící soupeření s tou "druhou" stranou. Další důkaz o tom, že lidé znají Michaela Rapaporta nejen z Prison Breaku. K tomuhle projektu jsem se dostal spíš jako slepý k houslím, ale o to jsem pak byl víc příjemně prekvapen. Příjemná oddychovka, která na sobě nemá nic speciálního a která se v dnešní době nepokouší vykrádat starší zdánlivě podobné projekty. Co si budeme povídat, některé díly jsou slabší, většinou je však s naprostou noblesou splněn účel - divák se baví. ()

uiu 

všechny recenze uživatele

Už dlouho jsem neviděla komediální seriál, který by se tak perfektně trefoval do problémů dnešních rodin a zobrazoval rodinu takovou, jaká ve většině případech je - rozhádaná, neustále válčící rodiče versus jejich děti, výmluvy, pomluvy a prostě všechno, co se odehrává i u vás doma prokládané vsuvkami "myšlenkami" hrdinů. Dcera chce jít na plastickou operaci prsou, otec má podezření, je starší syn je gay a ten mladší je zase samý průšvih. Do toho matku hraje normální ženská, která není žádná vychrtlina, takže seriál působí reálně. ()

anderson 

všechny recenze uživatele

Toto nie je len tak "ledajaký" radový sitkom. Tvorcovia - naozaj netuším či cielene alebo iba nechtiac - absolútne presne vystihli tzv. tradičné hodnoty súčasnej rodiny. Hlava rodiny nie je o nič väčší dospelák než jeho deti, matka - aj keď sa snaží - chce mať v podstate od všetkého svätý pokoj, dcéra je - fakt sexi - vypočítavá štetka, jeden syn je machiavelistický rozumbrada a druhý zasa pôsobí ako zaostalý teploš. :-) Skrátka rodinka ako sa na správny sitkom patrí. Všetko na čom im záleží je užiť si (mať prachy, sex, plný žalúdok a iné pôžitky) a nejako popri sebe prežiť. Nedosahuje to zvrlhlostných kvalít BUNDOVCOV a nie je to ani sladkastá rozprávka ako STEP BY STEP. No a absolútne skvelé sú tzv. vnútorné komentáre jednotlivých členov, ktoré pozdvihujú RODINNÚ VOJNU nad bežný priemer ("deflorace - Dé éE eF eL óO eR áA Cé éE" :-))). Akí teda sú (nielen) dnešní Amíci ? Jednoducho účeloví pragmatickí individualisti. Je to takto dobre ? (2.6.2006) SLOVENSKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA: MARKÍZA = 15.1.2009 POZOR !: Dementná MARKÍZA to nevysiela s geniálnym dabingom z HBO, ale s českým dabingom vyrobeným v Brne, ktorý je na povracanie. Na Slovensku je to tak ... (15.1.2009) ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama