Reklama

Reklama

Invaze

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Astrofyzik Zane Zaminski objeví se svým kolegou Calvinem tajemné radiové signály, které pravidelně přicházejí z vesmíru. Když tento zajímavý objev oznámí svému nadřízenému Gordianovi z vedení speciálního oddělení NASA, čeká ho nepříjemné překvapení: dostává příkaz okamžitě ukončit další výzkum a důležité materiály z jejich astronomické laboratoře jsou zabaveny. Vzápětí je Zane ze svého zaměstnání propuštěn a nejen to - brzy zjistí, že někdo usiluje o jeho život. V té chvíli už tuší, že tajemné radiové signály mají něco společného s tepelnými elektrárnami zcela neznámé konstrukce... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (121)

cab 

všechny recenze uživatele

Zane (dobry Charile Sheen) objevi se svym kolegou podezrele radiove signaly a kdyz to oznami svemu nadrizenemu, je vyhozen. Nasledne se vydava na samostatne badani za pravdou. Skoda nedostatku financi pro moznost vetsich vizualnich orgii. Jinak prumerna sci-fi, kterych se v te dobe vyskytovalo vice. 55% ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Máme tu zdánlivě šíleného vědátora, který zachytí signály z kosmu a emzáky, kteří připravují Zemi na svojí invazi, v čemž jim pochopitelně musí někdo zabránit. Sice se nejdená o nic originálního, ale protože tvůrci neměli tolik finančních prostředků, museli se soustředit spíš na příběh jako takový, než na speciální efekty, ačkoliv ty, které tu byly, určitou úroveň měly. Film je tak docela ukecaný, ale určitě to nepůsobí tak, že by si filmaři z nedostatku peněz zoufali. Spíše naopak. Povedlo se i obsazení a ačkoliv bych si na místě Charlieho Sheena dokázal představit někoho jiného, po celkem krátké době jsem si na něj zvykl a docela se mi ve své roli líbil. Poctivá práce. 75% ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Jeden z mojich najobľúbenejších filmov z detstva, ku ktorému sa vždy rád vrátim aj v súčastnosti, ak naň natrafím v televízií. Pre Charlieho Sheena netypická rola, ktorú zvládol bravúrne a tiež sa mi takto vo vážnej roli páči viac, než v komédiách. Je to skvelé sci-fi so skvelým koncom. Triky, ktoré boli vo filme použité sú pomerne jednoduché, snáď až na pohľad do podzemia mimozemskej základne. Bol som ohúrený tou mimozemskou základňou a tým, čo sa v nej dialo. Samotný film pôsobí skvelým dojmom a nijako nevykráda ani si neberie nápady z iných spriaznených filmov, ale šikovne pracuje s divákovým záujmom, ako sa nasledujúca príbehová stránka bude vyvíjať. Odporúčam všetkým milovníkom mimozemšťanov a sci-fi. ()

aLPaC 

všechny recenze uživatele

Ze začátku to vypadá docela nadějně a zajímavě, tak trochu ve stylu Kontaktu, ale postupem času, poté, co Charlie odcestuje do Mexika a na scéně se objeví první mimozemšťané to začíná působit spíše úsměvně (a to ne v dobrém slova smyslu). No a ten konec už je totálně tragickej. Přesto všechno to ale není úplně nuda, takže i těch 115 minut se dá s menším sebezapřením absolvovat. A na to, že Sheen v druhé polovině devadesátých let točil totální sračky, tak tohle je ještě v pohodě. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Rozhodně ne špatný film. Naopak mě překvapilo jak fungovalo spojení Charlie Sheen a sci-fi. Příběh je velmi pečlivě budován a atmosféra každého potěší. Neznámý, ale kvalitní sci-fi, která by mělo být viděno. David N. Twohy před stvořením Riddicka natočil zajímavý film, který pro někoho čerpá z ohraných témat, ale poměrně volně a vyváří i svá (možná i nová) tvrzení, které filmu přidávají "něco na víc". Snad časem znovu narazím v televizi na tento snímek a budu si moct jeho kvality opět potvrdit. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (6)

  • Phil Gordian (Ron Silver) jezdí v Mexiku bílozeleným Volkswagenem Beetle z roku 1961. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v Kalifornii a Mexiku ve městech Guerrero, Hidalgo a Mexico city. (Terva)
  • Blu-ray verze filmu byl uvedena v dubnu 2009. Neobsahuje dokument o natáčení ani alternativní konec, který vyšel na DVD. (Terva)

Reklama

Reklama