Reklama

Reklama

Recenze (5)

Rattlehead 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Krucifix, Himmelhergott, doprdele práce, to je úplná mariášová Bílá hora". Zajímavá vsuvka s mariášem, kam se hrabou bondovky s kasinovejma scénkama :-) Arcilotr Straka urve hydrant a svádí vinu na Hartla, ten se konečně sblíží s Kořínkovou, ale na happy end je ještě moc brzy... ()

javlapippi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kombajnéri dorazia do pohostinných južných Čiech, kde sú ubytovaní na privátoch a je o nich natoľko kráľovsky postarané, že dokonca aj hypernáročný fajnšmeker Sloup zažíva kulinárske orgazmy. "Jen dej chase dosytosti, ať se má k dílu!" Prehnane sebavedomý sexmachine Hanzlík a jeho nesmelý wingman Hašek vďačne prijmú lôžko u mladej vdovy Geprtovej, ale žiadne úspechy sa nedostavia. "Vdova, rozumíš, to je jak vyprahlá...skrátka ruka v rukávě!" Karbaníci Hartl s Menšíkom sa zase dobre zavedú u miestnych vyznavačov čertových obrázkov, ktorým uštedria nezabudnuteľný debakel, Hartlovo ego ešte o kúsok viac nabobtná keď za ním tesne po úspechu v hazarde prilezie Kořínková a následné daždivé dni strávia intímnym zbližovaním. "Mě se zdá pořád jedno a to samý a teď se mě to zdá o vás." Všeobecnú pohodu naruší neskorý príchod, utrhnutý hydrant, poškodený kombajn a pracovný kolektív, ktorý zase raz drží stranu záporákovi Samekovi.  "Plaší to ptactvo a zvěř a mezi lidi to vnáší sváry!"  ()

Reklama

topi80 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bohouš Straka začíná aspirovat na titul největšího záporáka českých seriálů. Když už jsem postavu Jaromíra Hanzlíka s jeho sexuálním apetitem přirovnal ke Christianu Troyovi ze seriálu Plastická chirurgie, nemohu si odpustit přirovnat mariášovou genialitu Jiřího Hartla k Dr. Housovi, příteli Monkovi či Patricku Janehovi z Mentalisty. Škoda, že veškeré jeho schopnosti zůstávají právě jen u karet. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama