Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jeden den v životě mladého taxikáře, jeden den plný komediálních situací, ale i zásadních změn v jeho životě. Pražský taxikář Jarda (Jan Dolanský) chce oslavit své narozeniny, všechno má pěkně naplánované a pod kontrolou, tak jako zatím vše ve svém pracovním i soukromém životě. S každým vyjde, všechno zařídí, všichni jsou s ním spokojení. Jarda se prostě „vyzná“. Má skvělou manželku, krásný byt, pohodovou práci, novou milenku a spoustu dobrých známostí, jenže do jeho nového taxíku nastoupí muž (Viktor Preiss), jemuž osud toho dne také nadělil řadu nečekaných a komplikovaných situací a zásadních rozhodnutí. A tak se pro oba v nečekaném společenství a v celodenním putování proměňuje řada vztahů i hodnot. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (212)

Zagros 

všechny recenze uživatele

Taková odlehčená a nevýrazná komediální rychlovka o jednom dni pražského taxikáře. Je to spíše TV film, jako takový by si ode mě vysloužil tři hvězdy. Když se prezentuje a srovnává s „opravdovými“ filmy, je to jen za hvězdy dvě. Ona to totiž není ani kdoví jaká zábava. Opravdu vtipných momentů moc není a nahoru to táhne především Viktor Preiss. Jan Dolanský to taky zvládá, ale jeho postava vyčůraného floutka mě spíš štvala. ()

KatRi 

všechny recenze uživatele

Když jsem tento snímek viděla v kině, měla jsem pocit, že to má nápad, na to, že se to skoro celé odehrávalo v taxíku, do nějž kamera hleděla přes přední sklo, to docela běželo (snad za to mohly rozměry plátna, že to na mě působilo) a sem tam se zdařil inějaký vtip, navíc mě docela bavil Jan Dolanský. Jenže při druhém zhlédnutí - v televizi - jsem si uvědomila, že kromě těch scén v taxíku, které záhy taky přestanou bavit, tam není nic, žádné dialogy, žádní herci (kromě Preisse), žádný nápad... ()

Reklama

RonaMidu 

všechny recenze uživatele

tak to bylo pěkné odpoledne,balit dárky a cpát se přitom pohyblivýma obrázkama...nejdřív vánoční příběh,hned na to komedie,dávala jsem si to jako šlehačkový dort,na to zavináče,mňam,jako nějaká těhotná....ale Všechno nejlepší! byl skvělý,skvělý,skvělý filmík ...nenudila jsem se ani chvíli a bavila se královsky....autory neznám,ale ani mě to moc nezajímalo,vybrali herce pro dvě ústřední role k mojí úplné spokojenosti ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Ale jo, Kotík se trochu polepšil a natočil komedii u který jsem se občas i zasmál. Konverzačky mě nenudily a většina herců byla sympatických. I když si scénárista mohl nechat ten konec o ponaučení. Ale bez toho konce je to průměrný film který mě na poměry Českých filmů i zaujal. Párkrát jsem se přistihl s lehkým úsměvem, takže 3*. ()

venison 

všechny recenze uživatele

Jan Dolanský a Viktor Preiss to solidně rozjíždějí, ale bohužel jsou hodně omezeni scénářem postaveným na hlavu.. Film jsem viděla už několikrát, vždycky většinou omylem, ale pokaždé jsem se tak zadívala, že jsem to zkrátka musela dokoukat hlavně kvůli zvýšeným pánům, i když jsem dopředu věděla, jak to dopadne.. Kdyby bylo jiné obsazení, tak by úroveň rozhodně klesla.. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (5)

  • Jan Dolanský pro inspiraci k ztvárnění své role před natáčením hodně jezdil taxíkem a vyptával se různých taxikářů. (hippyman)
  • Natáčelo se v reálném taxíku, v tomto prostoru spolu byli Jan Dolanský a Viktor Preiss uzavřeni celkem téměř měsíc. Tato situace samotná pomáhala navodit tu "správně podrážděnou" náladu obou protagonistů. (hippyman)
  • Filmový děj se odehrává během jediného dne, a tak se ve filmu několikrát zobrazí údaj o aktuálním denním čase. V ranním vysílání sděluje moderátor v rádiu, že dnes od sedmnácti hodin začíná fotbalový zápas mezi Spartou a Brnem, ale už v 18:00 zazní z téhož rádia konečný stav tohoto zápasu. Fotbalový zápas však bez poločasové přestávky trvá 90 minut. (Frajtkof)

Reklama

Reklama