Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jeden den v životě mladého taxikáře, jeden den plný komediálních situací, ale i zásadních změn v jeho životě. Pražský taxikář Jarda (Jan Dolanský) chce oslavit své narozeniny, všechno má pěkně naplánované a pod kontrolou, tak jako zatím vše ve svém pracovním i soukromém životě. S každým vyjde, všechno zařídí, všichni jsou s ním spokojení. Jarda se prostě „vyzná“. Má skvělou manželku, krásný byt, pohodovou práci, novou milenku a spoustu dobrých známostí, jenže do jeho nového taxíku nastoupí muž (Viktor Preiss), jemuž osud toho dne také nadělil řadu nečekaných a komplikovaných situací a zásadních rozhodnutí. A tak se pro oba v nečekaném společenství a v celodenním putování proměňuje řada vztahů i hodnot. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (212)

Barak 

všechny recenze uživatele

Takovou blbost od nás jsem čekal, ale takovou zábavu ne. Když se na podíváte - a to nemusíte ani pozorně -, tak zjistíte, že je to ohromná kravina. Chlápek jezdí taxíkem, má narozky, nějaký magor se ho snaží moralizovat.. na druhé pak divná tetička, divné setkání po letech.. je to hodně pitomé - teď příjde to vytoužené "ale" ;) -, ale.. je to hodně zábavné. Převratných hereckých výkonů se nedočkáte, ale Dolanský je sympaťák od pohledu a když navíc ještě hláškuje a všechno má "na háku", tak se na to hodně dobře kouká. Nemůžu si pomoct, ale fakt se mě to líbilo a smal jsem hodně moc - a vynahradilo mi to i ten magorský scénář, blbé rozuzlení a takovou tu celkovou "špatnost".. tady mi stačí ke štěstí jen ta zábava.... ;) ()

Testament 

všechny recenze uživatele

Hoďte po mě kamenem, ale já jsem se příjemně bavil. Dolanský a Preiss v hlavních rolích české komedie, kdy záletník a taxikář v jedné osobě nabourá auto pana Požára (V.Preiss). Jelikož měl na ten den půjčené auto od šéfa, zapomněl si doma doklady a nechce tudíž, aby věc řešila policie, nabídne hlavní hrdina panu Požárovi, že s ním objede všechny obchody, které má ten denna vyřízení. Požár zneužije situace a náš hrdina je vystaven jeho psychickému teroru+se mu hroutísvět, protože jeho přítelkyně přichází na jeho nevěru...Dolanský excelentní, Preiss také, Zedníček je v roli šéfa taxikářské firmy otřesný (nehraje,nevhodně oblečený, hrůza), Kostková sexy, příběh jalovější. Ovšem vtipy mají daleko do "Kameňákovské" ubohosti a "Všechno nejlepší" působí jako střet Collateralu s lidovějším humorem. Slušně jsem se bavil a na jedno skouknutí, proč ne? ()

Reklama

Damiel 

všechny recenze uživatele

20 % - Pánská jízda v taxíku (jízda dvou pánů v taxíku :))) Těch několik málo dobrých momentů, které Všechno nejlepší! nabízí, se spolehlivě utopí v nekonzistentním scénáři, který naprosto postrádá rafinovanost ("pointy" uhodnete dopředu), a v moři křečovitých dialogů (Kotík opakovaně dokázal, že je mistr křeče) a umělého moralizování. S výjimkou Preisse nenarazíte na "skutečné" postavy, jen umělé loutky á la Pánská jízda (milenka Lenka a tetička Hlaváčová jsou vrchol vší trapnosti). Většina scén je zbytečná vata, proto se tak často člověk diví, že plynulost děje (či spíše dějové prázdnoty) nějak drhne. Poměrně zbytečná věc, která nemá ani na to, aby diváka hodinku a půl bavila. ()

salamandrr 

všechny recenze uživatele

Prostě super film.Nechápu hodnocení ostatních.Jasně,že už po dvaceti minutách chcete,aby Viktor Preiss vypadnul z taxíku neb vás nebetyčně sere,ale pokud to překousnete nejdete skvělej humor.Po velmi dlouhé době jsem viděl nějakou premiéru(vyjma filmu Spláchnutej),která mě velmi zaujala....tenhle snímek asi není pro každého,ale rozhodně ho zkuste... ()

somnar 

všechny recenze uživatele

Tvůrci filmu evidentně neměli pevně danou formu a proto zkoušejí, zda u diváka uspějí spíše s moralitami pronášenými z úst pana Preisse nebo rádoby sitcomovými vtipy, které zde však selhávají na plné čáře. Onen nešťastný divák tak musí sledovat nejprve nudné dialogy v taxíku prokládané podivnými náhodami a následně přetrpět vše, co mělo prvoplánově bavit (šílená tetička, daňový kontrolor). Nakonec potěší jen pěkné záběry Prahy... ()

Galerie (7)

Zajímavosti (5)

  • Natáčelo se v reálném taxíku, v tomto prostoru spolu byli Jan Dolanský a Viktor Preiss uzavřeni celkem téměř měsíc. Tato situace samotná pomáhala navodit tu "správně podrážděnou" náladu obou protagonistů. (hippyman)
  • Jan Dolanský pro inspiraci k ztvárnění své role před natáčením hodně jezdil taxíkem a vyptával se různých taxikářů. (hippyman)
  • Když Jan Dolanský poprvé jede ve svém novém taxíku, je již poškozen levý přední blatník. A to ještě před tím, než herec s novým autem sám havaruje. (navabaca)

Reklama

Reklama