Reklama

Reklama

Čapí dobrodružství

Trailer 2

Čápi nosí děti... nebo alespoň nosívali. Teď nosí balíčky pro celosvětového internetového giganta Cornerstore.com. Nejlepší doručovatel společnosti, čáp Junior, má být zanedlouho povýšen, když náhodně aktivuje stroj na výrobu dětí a ten bez jakékoliv autorizace vyrobí rozkošnou holčičku. Junior a jeho kamarád Tulip, jediný člověk na Čapí hoře, v zoufalé snaze doručit zásilku dřív, než se to dozví šéf, a závodí s časem, aby doručili své první dítě – na divoké a objevné cestě, která by mohla pomoci k úplnosti nejedné rodině a vrátit čápům na celém světě jejich původní poslání. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (180)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $70miliónovTržby USA $72,679,278 Tržby Celosvetovo $182,379,278Tržby za predaj Blu-ray v USA Tržby za predaj DVD v USA ║ zopár gagov, nápadov fajn, pobaví, ale ináč to ide v dosť ošúchanej schéme /55%/ ()

Emjecko 

všechny recenze uživatele

Čapí road trip, který ocení především děti (malé), páry v očekávání dítěte, páry majíci dítě, páry chtějící dítě, páry myslící na dítě... Ale co když zrovna do žádné z nabízených kategorií nezapadáte? V tom případě asi nebudete tolik nadšení, ale ani vyloženě smutní. Dejte tomu šanci a uvidíte. Možná vás to nakonec příjemně překvapí a možná dostanete chuť i na nějaké dítě. Je jich tam opravdu hodně. ()

Reklama

filmsim 

všechny recenze uživatele

Hravý animák, který nadchne svou nápaditostí, vtipem a povedenými akčními sekvencemi. Animace nepatří mezi úplnou špičku, ale na úrovni sérií jako Já, padouch či Doba ledová je. Film je v originále výtečně namluvený a takový čapí šéf v podání Kelseyho Grammera mi v paměti ještě nějaký ten pátek zůstane. Škoda nepřekvapivého děje, který je alespoň částečně vynahrazen agresivním tempem a krátkou stopáží, díky které mě snímek nepřestával bavit. Plus je zde spousta nahláškovaných sekvencí, které pobaví víc, jak leckterý jiný animák pro děti. 7.5/10 ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Neměl jsem nějak vysoká očekávání, ale líbí se mi, co jsem nakonec dostal. Tohle je velmi dobrý animák s podařenou animací, který ale více sází na příběh a na humor. Příběh je originální, ale humor, ten to táhne. Chvílemi je film skutečně k popukání. V některých chvílích se mi skutečně podařilo vybouchnout smíchy. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Našlapaná komediální jízda o doručování jednoho náhodného nechtěného novorozeněte zabaví více než dobře i dospělého svou zápletkou a odvázanými, svěžími nápady (pár z nich směřuje rovnou do zlatého fondu - "miminkovské okouzlení", formace vlčí smečky (!) anebo tichý souboj s tučňáky :-)). Sympatické postavičky ani ujetě původní kolorit pro standardně střižený příběh nevyčnívají, to v tomto případě připadá neustálému přívalu zběsilých fyzických gagů a rozesmívajících hlášek. ()

Galerie (55)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama