Reklama

Reklama

Čapí dobrodružství

Trailer 2

Čápi nosí děti... nebo alespoň nosívali. Teď nosí balíčky pro celosvětového internetového giganta Cornerstore.com. Nejlepší doručovatel společnosti, čáp Junior, má být zanedlouho povýšen, když náhodně aktivuje stroj na výrobu dětí a ten bez jakékoliv autorizace vyrobí rozkošnou holčičku. Junior a jeho kamarád Tulip, jediný člověk na Čapí hoře, v zoufalé snaze doručit zásilku dřív, než se to dozví šéf, a závodí s časem, aby doručili své první dítě – na divoké a objevné cestě, která by mohla pomoci k úplnosti nejedné rodině a vrátit čápům na celém světě jejich původní poslání. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (180)

malylada 

všechny recenze uživatele

Z trailerů jsem si říkal, že mě bude čekat další průměrná hovadina se zvířátky a jak to dopadlo? Zatím nejlepší animák po Zoopolis v tomto roce !!!!!! Klasická zápletka o důležitosti rodiny, která je cílena spíš pro menší publikum a občas se nevyvaruje trapným momentům, ale vše je vynahrazováno skvělými nápady, našlapaným humorem a sympatickými postavičkami. Padá jedna hláška za druhou a akční scény srší nápady. Když je třeba dojmout diváky, tak tam prckové házejí ksichtíky a ono to funguje......7/10 ()

campix 

všechny recenze uživatele

Rozhodně nic extra, co se animáků týče. Klasická rodinná zábava, která sebou nese alespoň jisté morální ponaučení, obsahuje několik velice vtipných charakterů a především je do jisté míry kreativní a zábavná. Storks plní všechny zažité pořádky animovaných filmů na jedničku, ale nepřidávají toho tolik navíc. Ano některé momenty jsou sice hodně debilní, dalo by se říct, že prostě správná ptákovina. Třeba vlčí formace mi přišli jako geniální tah. Celkově nic, co Vás dostalo ze židle, ale na nedělní odpoledne? Proč ne. ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Presne takovej ten typ animaku, kterej clovek skoukne a prakticky okamzite zapomene, protoze tu neni nic vylozene super, na co by clovek vzpominal, ani nic vylozene spatnyho, kdy by jste vzpominali, co ze to bylo za sracku. Pribeh je relativne originalni i kdyz samozrejme v ramci animaku, animace sice neni uplne top, ale rozhodne ostudu neudela a hudba vcelku fajn. Postavy jsou taky v pohode, hlavni dvojice dokaze pobavit a neni otravna a vedlejsi postavy sem tam hodi nejakej slusnej forek (vlci rulez). Takze na 80 minut v pohode zabava, ale nic vyjimecnyho, proste jeden z mnoha. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Nedávno jsem se v podobném duchu rozepsal například u Mamutího drcnutí nebo tajného životu mazlíčků, ale pořád čekám na "PECKU". Poslední dobou se mi zdají všechny rodinné animáky, ač příběhem diametrálně odlišné, svým způsobem stejné. Nejsou vůbec špatné....to v žádném případě, ale tak nějak splývají, chybí jim nějaký ten bonus navíc, stavějí na stejných základech.....vtipná postavička, roztomilá postavička, ztřeštěná postavička, dětský vtip, dospělácký vtip a tak dále a tak dále. Čapí dobrodružství rozhodně není špatný filmek....."vau efekt" mu však chybí. ()

petokucho 

všechny recenze uživatele

V pohode pozeranie, no na zaradenie sa medzi spickove animaky ma znacne rezervy. Namet filmu sympaticky a originalny, avsak jeho potenical zostal nevyuzity. Vyzor bocianov bol divny, neviem ci americke bociany su ine, ale na slovenske sa moc nepodobali a podla mna mohli posobit ovela sympatickejsie. Holub bol otravny a ani vlci mi vobec nesadli. Najlepsie postavy boli nakoniec ludia, ktori zachranovali situaciu aj celkovy dojem z rozpravky. ()

Galerie (55)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama