Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ben Randall je držitel mnoha rekordů a za svůj záchranářský život zachránil již přes 200 lidí. Jenže jednoho dne má při akci záchranný vrtulník nehodu a zřítí se do moře. Benovi se podaří dostat do člunu, kam vtáhne i svého zraněného kolegu a nejlepšího přítele Carla. Než se jim však dostane pomoci, Carl umírá. Otřesený Ben uvažuje o odchodu, je však přeřazen na místo instruktora v elitním výcvikovém centru pro mladé záchranáře. Dostává na starost 30 mladých mužů a žen, kterým má předat všechny své bohaté zkušenosti. Vrhá se do výuky jediným způsobem, který je mu vlastní, a svými nekonvenčními metodami obrátí celý výcvikový program naruby. Pak narazí na domýšlivého plaveckého šampióna Jakea Fischera. Pozná v něm člověka, který má potenciál stát se nejlepším z nejlepších - pokud ovšem dokáže svůj talent zkombinovat s plným nasazením a vyhnout se chybám, které učinil sám Ben. Jake je brzy nasazen na svou první misi do divokých vod Beringova moře. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (321)

Madsbender 

všechny recenze uživatele

Slušný dobrodružný film so staro vyzerajúcim i pôsobiacim Costnerom, ktorý snáď dokáže zahrať čokoľvek a Kutcherom, ktorého som vôbec nespoznal... Film je to vskutku dobrý, ale priznajme si, týchto výcvikových filmov je postačujúci počet a práve tento nič nové, až na náhľad do života pobrežnej hliadky, nepriniesol. To však nebráni môjmu vyššiemu hodnoteniu, lebo ja som si po všetkých Mariňákoch, Training Dayoch a tak podobne, predsa len práve toto dosť užil. Nuž, páni a dámy, jediné, čo by som vytkol, je malý počet nasadení a podľa môjho názoru priveľká dĺžka snímku. Takže 76%. ()

petero 

všechny recenze uživatele

Welcome back Andrew Davis. Po úbohom Collateral Damage sa kvalitami tento snímok blíži k jeho najslávnejšiemu filmu Utečenec. Síce nie je vôbec originálny, všetko to tu už bolo, no nechýba tomu napätie, kopa dobrých no nie opozeraných hercov, svižný scenár a réžia. Páčilo sa mi to viac ako Perfect Storm, ktorý svojím pojatím búrok na mory najviac pripomína. A je to doják, takže ak sa vám také filmy ľúbia tak toto je ono. ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Pohříchu poslední film Andrewa Davise je slušnou řemeslnou prací která dává zapomenout na jeho předchozí nepovedený filmy. Costner sympatický a úplný úvod a začátek výcviku je pecka. Škoda, že pak tempo trochu opadne a závěrečná akce mě úplně neuchvátila a konec po pravdě spíš trochu naštval. Nicméně v ranku podobných dobrodružných filmů koukatelná a vcelku i uvěřitelná záležitost. Tak jako tak aspoň tu režisér důstojně i když podle mě zbytečně brzo ukončil svou kariéru a toho si cením.60% ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Trevor Rabin: 1. Never Let Go ,2. Something To Talk About ,3. Saturday Night ,4. Love & Happiness ,5. The Mockingbird ,6. Hold Tight ,7. Tri-Me ,8. Hold On, I'm Coming ,9. Shake Up The World ,10. Friday Night ,11. Run Me In The Dirt (Throwdown) ,12. The Guardian Suite, ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Že mně tento snímek zaujme až tak moc jsem tedy opravdu nečekal. Měl jsem k tomu dva prosté důvody. Režiséra Adrewa Davise. Ano jeho Protiúder se mi libíl, ale čekal jsem, že s kvalitou jeho snímků půjde níž a níž. Ale je to naopak! Druhým důvodem byl Kevin Costner, který si už pár let nezahrál v ničem pořádném. Navíc mám rád filmy, kde se něco cvičí, protože je to vždy zajímavé vidět, co člověk musí umět pro dané zaměstnání. Zachrané akce byli vskutku výtečně natočeny, ale byla jen škoda, že byli naprosto předvídatelné a rovněž konec byl předvídatelný od samého začátku. Když jsem slyšel hudbu ve filmu, tak jsem si říkal, to by mohla být hudba od Trevora Rabina a taky že byla. Jeho styl jde vždy bez problémů poznat a hlavně se vždy jedná o nádhernou hudbu a tímto mi to jen potvrdil. Kevin Costner hraje velmi dobře a je vidět, že je to stále skvělý herec. Ovšem mladý Ashton Kutcher ho hrávě přehrává, protože jeho výkon je opravdu výborný. Tento film mně velmi a mile překvapil. Cca 140 minut jsem se parádně bavil. SO OTHERS MAY LIVE ()

Galerie (53)

Zajímavosti (6)

  • Postavu Marka Colbyho ztvárnil plavec Mark Gangloff, vítěz zlaté olympijské medaile z Athén 2004. (D3VIL)
  • Více jak 27 tun ledu bylo navezeno do města Elizabeth pro napodobení prostředí na Aljašce. (D3VIL)

Reklama

Reklama