Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Měla to být úplně běžná zakázka. Drobounký lupič klenotů Calvin Simms (Marlon Wayans) je najat, aby ukradl drahý královský diamant. Jeho zabedněný parťák Percy ale diamant upustil přímo do kabelky Vanessy Edwards (Kerry Washington - Ray) a jejich dokonalé plány tím poněkud pokazil. A tak když narážejí na Vanessina manžela Darryla (Shawn Wayans), který beznadějně touží po vlastním dítěti, nenapadá Calvina nic chytřejšího, než obléci plenky a hrát si na opuštěné dítě. V nové roli musí přetrpět spoustu ponížení a odporných rodinných vycházek. Hlavně však musí dostat drahokam zpět dřív, než ho jeho “noví” rodiče odhalí. Režie filmu se ujal Keenen Ivory Wayans (Někdo to rád blond). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (289)

moviepill 

všechny recenze uživatele

Dosť úchylné na môj vkus. Niekedy až príliš nechutné. Nie som rasista, ale predsa... pozerať sa na mrňavého černocha, ktorý predstiera, že je "pokakaný a uslintaný kojenec", to je silná káva. Jednu hviezdičku za tú peknú černošku a jednu za ten úplný úvod vo väzení - tá scéna s počítaním zdvihov na hrazde... Nic víc. ()

Charlie.Harper 

všechny recenze uživatele

Nemám čo dodať.. jednoducho SENZÁCIA.. už dlho som sa tak dobre nepobavil ikeď ten koniec bol trosku prehnaný. Avšak páčil sa mi ten nápad a dej, celkovo to bolo také iné od všetkých komédii. Ponechalo si to tu pravú a nefalšovanú komediálnosť, ale zároveň tento film nič nekopíroval. Bolo to fakt originálne. ()

Reklama

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Slabé 3*.Jednoduchoučká komedie,kde Marlon Wayans dělá sice po celý film docela vtipné ksichty,ovšem utáhnout komedii 90 minut na šklebech jednoho herce nejde.Zbytek vtipných scén totiž spočívat v kopancích a různých jiných ran do koulí,a to je pro mě poslední štace v rámci vtipu.Samotná zápletka je podřízena pouze pro kousky pidipostavičky Marlona Wayanse,která je jinak udělaná fakt docela dobře.Pidihajzlík má ale spád a vtipné bratry Wayanse,takže se na to dá koukat. ()

Georgex 

všechny recenze uživatele

Na první pohled by se tento film jevil jako jedna z tuctových černošských komedií, která se ničím neliší od podobných amerických komedií. Bylo by tomu asi tak, pokud by tvůrci nedostali poměrně originální nápad zmenšit jednoho ze známé komediální bratrské dvojky Marlon Wayans a Shawn Wayans na půl metrového chlapíka a ten se díky zábavnému příběhu nevydával za dítě. Nutno podotknout, že tento film není žádným filmařským uměním, ale díky vtipným dialogům a mnoha vtipným scénkám si udržuje poměrně solidní tempo a rozhodně dokáže pobavit. Obzvláště scéna, kde se zmenšený Marlon pere s Robem Schneiderem v kostýmu dinosaura mně velmi rozesmála. Herecké výkony jsou na podobný snímek dostačující a potěší i přítomnost několika známých jmen v mini rolích jako například Chazz Palminteri. Celkově se jedná o celkem povedenou oddychovou komedii, která nepatří k pokladům světové kinematografie, ale při špatné náladě rozhodně dokáže pobavit. Moje hodnocení 60% ()

Šmoula 

všechny recenze uživatele

To je kotel!!! Ovšem v tom špatným slova smyslu. Je to fakt úchylárna na entou. V půlce jsem se musel hodně přemlouvat, abych se dokoukal do konce. Kdybych to nedokoukal, nic by se nestalo, jelikož konec je jasný už od začátku. No prostě jsem strávil zbytečně hodinu a půl nad blbostí. Ovšem tu hvězdičku jsem nedal ze soucitu, ale párkrát jsem se nahlas i zasmál, tak proto, jinak to byla kravina. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (8)

  • Když je Percy (Tracy Morgan) mafiánem přitlačen na stůl, tak se Percymu mění poloha čepice. V jednom závěru mu spadla, v druhém ji má zpět na hlavě. (Mr.Hudson)
  • V roce 2006 byl snímek oceněn Zlatou malinou pro nejhorší remake. Marlon Waqans a Shawn Wayans získali stejné ocenění pro nejhoršího herce a Shawn Wayans a Kerry Washington/Marlon Wayans byli ocenění jako hejhorší pár na plátně. (Pepinec)
  • Když Pidihajzlík ujede autem, používá basebollovou pálku na pedály, ale když ho zastaví, tak není basebollová pálka k nalezení. (prochy10)

Reklama

Reklama