Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Měla to být úplně běžná zakázka. Drobounký lupič klenotů Calvin Simms (Marlon Wayans) je najat, aby ukradl drahý královský diamant. Jeho zabedněný parťák Percy ale diamant upustil přímo do kabelky Vanessy Edwards (Kerry Washington - Ray) a jejich dokonalé plány tím poněkud pokazil. A tak když narážejí na Vanessina manžela Darryla (Shawn Wayans), který beznadějně touží po vlastním dítěti, nenapadá Calvina nic chytřejšího, než obléci plenky a hrát si na opuštěné dítě. V nové roli musí přetrpět spoustu ponížení a odporných rodinných vycházek. Hlavně však musí dostat drahokam zpět dřív, než ho jeho “noví” rodiče odhalí. Režie filmu se ujal Keenen Ivory Wayans (Někdo to rád blond). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (289)

WolfR 

všechny recenze uživatele

Rodina Wayansových se znova dala dohromady a natočila opět další bláznivou komedii - Pidihajzlík. Liliput Calvin (Marlon Wayans) se svým dementním kamarádíčkem (Tracy Morgan), spáchá loupež diamantu, ale po souhře náhod se diamant nějak dostane k jisté Vanesse (Kerry Washington) a jejímu příteli Darrylovi (Shawn Wayans), který moc touží po dítěti. A tak bude muset zlodějíček liliput Calvin, hrát malé dítě a dostat se k těm dvoum, aby si diamant mohl vzít zpátky. Myslím, že takovouhle švihlou zápletku by mohli vymyslet jen Wayansové, nikdo jiný. Přes malou porci dobrých vtipů zklamán ale nejsem, protože od Wayansů už jsem prakticky nic jiného nečekal. Prostě další oddechová “Wayansovka“. 2 hvězdy. ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

A´t se tady všichni třeba picnou, já se bavila. Jistě, jde o prvoplánový, místy dosti ujetý a nejapný humor, ale přesto pár scén a heftů bylo parádních. a je dobrý komediant a umí si pohrát s mimikou. Když se oprostím od faktu, že by se film dal brát jako výsměch lidem trpícím malým vzrůstem a černochům (což j vzhledem k barvě pleti tvůrců blbost), je to fakt jednoduchá sranda, co pobaví. Viděla jsem (bohužel) mnohem větší ptákoviny, co zde dostali mnohem lepší ohodnocení. Za mne 55%. ()

Reklama

cherita odpad!

všechny recenze uživatele

Bratrům Wayansovým už asi přišlo vydávání se za sexy blondýny málo hardcore, takže teď se jeden z nich infitruje mezi nic netušící (!!!!!!!!!!!!) černošský pár coby opuštěné nemluvně. Hahaha. Cítíte v tom ten komediální potenciál? Ne? Přesně tak, žádný tam není. To znamená, že je třeba předvést nějaký ten fekální humor, aby se fanoušci těchhle hovadin měli vůbec čemu zasmát. Já dávám sice odpad, ale myslím, že i zírání do odpadkového koše by bylo méně nechutné a více zábavné. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Úprimne, toto je snáď jeden z najhorších filmov, čo som kedy videl i keď som tomu nedal zlé hodnotenie. Hoci ide o zaujímavú myšlienku (dospelý ale trpasličí muž sa vydáva za batoľa), film ako celok ma vôbec nezaujal a úprimne som u neho ledva vydržal. Humor mi prišiel až moc absurdný a jednoduchý a podľa môjho názoru herci moc prehrávali. Bratia Wayansovci sú skvelí komici ale keď je proste zlý scenár tak sa s tým nič nedá robiť. To už lepšie bolo aj Niekto to rád blond (2004). ()

MarekTulen 

všechny recenze uživatele

Jedna z nejlepších komedií, na kterou fakt rád vzpomínám. Vidět skvělé duo Shawn Wayans a Marlon Wayans v tomto podání je topové. Vidět Pidihajzlíkove pokusy ukrást kámen, který mu vlastně sám dal, a hrát si u toho jakože je mimino, tleskám. Nevím koho napadl z originálního názvu Littleman udělat Pidihajzlík, ale to k tomu dává grády. Doporučuji. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (8)

  • Když je Percy (Tracy Morgan) mafiánem přitlačen na stůl, tak se Percymu mění poloha čepice. V jednom závěru mu spadla, v druhém ji má zpět na hlavě. (Mr.Hudson)
  • V době kdy mají nalému Calvinovi (Marlon Wayans) změřit teplotu rektálním teploměrem, Calvin se jen tak nedává a bojuje. Při boji stáhne modrý polštář pod sebe, ale v dalším záběru, když je přemožen a dávají mu teploměr do zadku, už tam ten modrý polštář pod sebou nemá. (Mr.Hudson)
  • V roce 2006 byl snímek oceněn Zlatou malinou pro nejhorší remake. Marlon Waqans a Shawn Wayans získali stejné ocenění pro nejhoršího herce a Shawn Wayans a Kerry Washington/Marlon Wayans byli ocenění jako hejhorší pár na plátně. (Pepinec)

Reklama

Reklama