Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Aby mohl být s manželkou Sherry, chystající se porodit, je agent Malcolm Turner přeložen do kanceláře. Krátce poté však dojde v kalifornském Orange k incidentu, při němž zemře Malcolmův bývalý parťák Doug Hudson. Nový parťák Kevin Keneally dělá na případu bývalého specialisty vojenské rozvědky Toma Fullera. Ten odešel do výslužby a nechal se zaměstnat soukromou společností, kterou FBI podezřívá, že vyvíjí program, který by v podobě viru pronikl do počítačů FBI a NSA a umožnil přístup k citlivým datům. Malcolm požádá šéfa, aby mu svěřil vyšetřování v Orange, je však odmítnut, a tak se rozhodne jednat na vlastní pěst. Předstírá, že jede na konferenci o bezpečnosti, a vybaven osvědčeným kostýmem staré tlusté černošky nastoupí jako nová chůva nezkrotných Fullerových dětí… (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (146)

Hovado odpad!

všechny recenze uživatele

No teda jako oproti jedničce naprostá kravina.Čekal jsem něco odlehčeného a hlavně víckrát Velkou mámu,ale kde nic tu nic.Film je skoro až akční thriller a vůbec v sobhě nemá tu odlehčenost.Ani žádné dobré gagy nic.Snad jediná scéna u které se mi aspon kousek rtu pohnul či zasmál byl běh alá Pobřežní hlídka jinak tenhle film je opravdu odpad! ()

Xavi6 

všechny recenze uživatele

Změna je život, ale to zde vůbec neplatí. Je to horší ve všech směrech, sice jsem se opět hodně bavil, ale už toho nebylo tolik. Když se jednalo v jedničce o jeho budoucí ženu, tak to mělo nějaké grády, nyní už to jen kopíruje to co se naučil v jedničce a praktikuje to na rodině, kde by její otec měl stát za vraždou Lincolnova spolupracovníka. ()

Reklama

mirec2211 

všechny recenze uživatele

Hodnotenie, ktoré som napísal na prvú časť platí aj pre túto. Túto komédiu si vždy veľmi rád pozriem a zakaždým mi príde vtipná a uletená. Postava Martina Lawrence nadabovaná Slovákom Danielom Danglom sa mi veľmi páči a pridá tomu na zábave. U mňa 3 hviezdy. Hodnotím to len z pohľadu zábavy. Hlbší zmysel v tom radšej nehľadám. ()

TheMaker 

všechny recenze uživatele

Né tak kvalitní jako jednička, ale pořád zábavné. V zásadě s Vámi souhlasím, ano, je to trapné. Ale to se mi na tom právě líbí. Jednou za čas se mohu podívat na trošku "zvrhlejší" film a pokochat jednoduchými a prostými vtipi ;-) Samozřejmě pro intouše tenhle film bude peklo, jim raději doporučuji zamasturbovat si nad svými vysokoškolskými tituly. ()

Krt.Ek 

všechny recenze uživatele

Docela přijemné překvápení. Jednička byla nudná a nevkusná. Míra nevkusu sice zůstála ( babka za kterou se Lawrence vydává je jedna s nejotravnějších postav co jsem ve filmu viděl), ale situací a charakterů, kterým se můžeme zasmát je tu více než v předchozím díle, např. malé dítě se sklony k sebepoškozování nebo netypický počítačový genius pomáhájící popletenému agentovi FBI. S odřenýma ušima to na ty tři hvězdičky stačí. 50% ()

Galerie (59)

Zajímavosti (5)

  • Chloë Grace Moretz, která si zde zahrála malou holčičku jménem Carrie, ztvárnila později dívku se stejným jménem v hororu Carrie (2013). (LuCaSh)
  • Natáčení probíhalo v amerických státech Kalifornie a Louisiana. (Terva)
  • Pes Pancho se ve skutečnosti jmenuje Danny. (Terva)

Související novinky

Sousedský vánoční spor

Sousedský vánoční spor

11.04.2006

Spousty diváků určitě nezapomenou na památnou scénu z filmu Vánoční prázdniny, v níž snaživý tatínek Clark Griswold, v podání komika Chevyho Chase, vyzdobil rodinný dům tisíci žárovek, jen aby si… (více)

Reklama

Reklama