Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Aby mohl být s manželkou Sherry, chystající se porodit, je agent Malcolm Turner přeložen do kanceláře. Krátce poté však dojde v kalifornském Orange k incidentu, při němž zemře Malcolmův bývalý parťák Doug Hudson. Nový parťák Kevin Keneally dělá na případu bývalého specialisty vojenské rozvědky Toma Fullera. Ten odešel do výslužby a nechal se zaměstnat soukromou společností, kterou FBI podezřívá, že vyvíjí program, který by v podobě viru pronikl do počítačů FBI a NSA a umožnil přístup k citlivým datům. Malcolm požádá šéfa, aby mu svěřil vyšetřování v Orange, je však odmítnut, a tak se rozhodne jednat na vlastní pěst. Předstírá, že jede na konferenci o bezpečnosti, a vybaven osvědčeným kostýmem staré tlusté černošky nastoupí jako nová chůva nezkrotných Fullerových dětí… (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (146)

Bauer 

všechny recenze uživatele

To čeho jsem se bál, že dvojka bude strašná a možná až nekoukatelná se naštěstí nestalo, ba dokonce to možná o něco málo ( půl hvězdičky ) předčilo i jedničku. Když se nad tím tak zamyslím, takto bylo něco jako Ochránce akorát že se hlavní hrdina převlíka za starou tlustou a černou ženu. A o co že to tedy bylo trochu lepší než jednička? Takže určitě to bylo dětmi, které se tu vyskytují ( například malý chlapec, jenž skáče snad odevšud ), více vtipných scén a především Martin Lawrence, který se do své role více vžil a je velmi vtipný. Dále mně velmi potěšili herci, které jsem mohl zatím poznat pouze ze seriálů například krásná Marisol Nichols ( 24 hodin season 6 ) a nebo snad vynikající Mark Moses ( Zoufalé manželky ). Ovšem je zde něco, co se mi jako v případě jedničky nelíbílo a to byl konec, jako by si ho scénáristé na rychlo vycucali z prstu. Ale na nějaké ty nedostatky jde o velmi podařenou komedii! ()

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem prostou zábavu pro odlehčení a jooo! Žádná hloubka se nekonala, ale to je přesně ono, i když se stupidita celku nedala přehlédnout. Big Momma byla fakt roztomilá a parodie na Pobřežní hlídku neměla chybu. Tak lehce se po pláži nevlnila ani Pamela s Hajzlhofem dohromady. :-) Bonus navíc za univerzální bigamotní ksicht Martina Lawrence. ()

Reklama

filmmovier 

všechny recenze uživatele

O něco slabší než jednička ale rozhodně je to povedené pokračování. Má všechno, co měla už jednička, tzn. velmi dobré vtipy a pohodou zápletku. Převlek Bábiny je opět dokonalý a s ní si užijete vůbev nejlepší scény. A oproti prvnímu dílu se mi to zdá i o něco akčnější. 65%, opět příjemná zábava, která je tu od toho, aby potěšila a příjemně pobavila. ()

qwe123 odpad!

všechny recenze uživatele

Malcolm Turner, speciální agent FBI s povolením nosit sukni proklatě nízko, se vrací! Mysleli jste si, že Martin Lawrence už níž klesnout nemůže? Omyl! Milý černošský komik si po slušných Mizerech 2 musí opět zkazit reputaci a sequel k převlekové komedii je tou nejspolehlivější cestou. Podobně jako u Deuce Bigalowa 2 bychom se mohli dočkat tzv. prolomení doposud známého dna a ocitnout se v suterénu filmových chutí. Ale hezky popořadě... o čem to vlastně je? Děj vás asi nepřekvapí. Žena podezřelá z vraždy hledá chůvu pro svoje tři děti a tak opět přichází na scénu Malcolm v přestrojení za svojí tchýni, která disponuje vskutku vražednými parametry. Brzy zjistí, že děti o které se má starat jsou mimořádně schopnými smrtonosnými zbraněmi, ani on ale není bezmocný a ne vždy se chová jako milá, stará, těžkotonážní chůva. I když... ty kila navíc mu při honičkách za zločinci celkem překáží. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Agent FBI Malcom Turner (Martin Lawrence) na přání své manželky opustil aktivní službu, a věnuje se přednáškami o bezpečnosti na základních školách. Když je ale zavražděn jeho první parťák, vytáhne svůj starý kostým Velký mámy, a vydává se opět do akce. Tentokrát musí zvládnout nelehkou roli chůvy v jedné bohaté rodině, aby se dostal blíže k majiteli záhadné firmy ... V závěsu za megahitem Agent v sukni přichází jeho super pokračování, které je ještě šílenější, legračnější a zábavnější než originál! . Asi jsem se koukal na jiný film, protože toto pokračování mi vůbec nepřišlo šílenější, legračnější a zábavnější než originál, alébrž stejně hloupé a trapné jako originál. Pár scén se sice povedlo, ale ty byly velmi rychle smeteny stupidními fóry nebo narychlo splácaným koncem. Teďka jsem si (s hrůzou) všiml, že nás v tomto roce (2011) čeká třetí pokračování --- ach jo.. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (5)

  • Chloë Grace Moretz, která si zde zahrála malou holčičku jménem Carrie, ztvárnila později dívku se stejným jménem v hororu Carrie (2013). (LuCaSh)
  • Natáčení probíhalo v amerických státech Kalifornie a Louisiana. (Terva)
  • Pes Pancho se ve skutečnosti jmenuje Danny. (Terva)

Související novinky

Sousedský vánoční spor

Sousedský vánoční spor

11.04.2006

Spousty diváků určitě nezapomenou na památnou scénu z filmu Vánoční prázdniny, v níž snaživý tatínek Clark Griswold, v podání komika Chevyho Chase, vyzdobil rodinný dům tisíci žárovek, jen aby si… (více)

Reklama

Reklama