Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Aby mohl být s manželkou Sherry, chystající se porodit, je agent Malcolm Turner přeložen do kanceláře. Krátce poté však dojde v kalifornském Orange k incidentu, při němž zemře Malcolmův bývalý parťák Doug Hudson. Nový parťák Kevin Keneally dělá na případu bývalého specialisty vojenské rozvědky Toma Fullera. Ten odešel do výslužby a nechal se zaměstnat soukromou společností, kterou FBI podezřívá, že vyvíjí program, který by v podobě viru pronikl do počítačů FBI a NSA a umožnil přístup k citlivým datům. Malcolm požádá šéfa, aby mu svěřil vyšetřování v Orange, je však odmítnut, a tak se rozhodne jednat na vlastní pěst. Předstírá, že jede na konferenci o bezpečnosti, a vybaven osvědčeným kostýmem staré tlusté černošky nastoupí jako nová chůva nezkrotných Fullerových dětí… (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (146)

rublik05 

všechny recenze uživatele

Pokračování Agenta v sukni je v mnoha ohledech prakticky totožné, jako díl předchozí. Opět se sází především na kypré tvary a břitký humor šílené Bábiny, která tentokrát nastoupí jako chůva u jedné bohaté rodiny. Dočkáme se klasického jednoduchého a dětinského humoru, který má však pořád grády a dokáže docela pobavit. Příběh je zase poměrně obyčejný, plný nelogičností, potěší lehká kriminální zápletka. Agent v sukni 2 je stále příjemná oddechovka, která je sice o trochu jednodušší, poněkud nevalné kvality, ale pořád dokáže docela slušně pobavit. 4/10. ()

TheMaker 

všechny recenze uživatele

Né tak kvalitní jako jednička, ale pořád zábavné. V zásadě s Vámi souhlasím, ano, je to trapné. Ale to se mi na tom právě líbí. Jednou za čas se mohu podívat na trošku "zvrhlejší" film a pokochat jednoduchými a prostými vtipi ;-) Samozřejmě pro intouše tenhle film bude peklo, jim raději doporučuji zamasturbovat si nad svými vysokoškolskými tituly. ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Měla to být komedie, ale s Martinem Lawrencem si nikdy nejsem jistý, co z toho vznikne. Tady se nevyskytovalo, s výjimkou jednoho gagu v dámské šatně, absolutně nic, co by navodilo jen úšklebek, na smích rovnou zapomenout. Co snese přísnější měřítko, je opravdu solidní maskérská práce. Lawrence je poděs, a tahle komedie podle toho vypadá. Mně přišla stejná jako jednička, bez nápadu, bez dobrého konceptu a nevtipná, a tedy zbytečná. Pokud ji neuvidíte, o nic nepřijdete, a třetí díl asi ani nemá smysl si pouštět. 20% ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

O něco slabší než jednička ale rozhodně je to povedené pokračování. Má všechno, co měla už jednička, tzn. velmi dobré vtipy a pohodou zápletku. Převlek Bábiny je opět dokonalý a s ní si užijete vůbev nejlepší scény. A oproti prvnímu dílu se mi to zdá i o něco akčnější. 65%, opět příjemná zábava, která je tu od toho, aby potěšila a příjemně pobavila. ()

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem prostou zábavu pro odlehčení a jooo! Žádná hloubka se nekonala, ale to je přesně ono, i když se stupidita celku nedala přehlédnout. Big Momma byla fakt roztomilá a parodie na Pobřežní hlídku neměla chybu. Tak lehce se po pláži nevlnila ani Pamela s Hajzlhofem dohromady. :-) Bonus navíc za univerzální bigamotní ksicht Martina Lawrence. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (5)

  • Pes Pancho se ve skutečnosti jmenuje Danny. (Terva)
  • Chloë Grace Moretz, která si zde zahrála malou holčičku jménem Carrie, ztvárnila později dívku se stejným jménem v hororu Carrie (2013). (LuCaSh)
  • Natáčení probíhalo v amerických státech Kalifornie a Louisiana. (Terva)

Související novinky

Sousedský vánoční spor

Sousedský vánoční spor

11.04.2006

Spousty diváků určitě nezapomenou na památnou scénu z filmu Vánoční prázdniny, v níž snaživý tatínek Clark Griswold, v podání komika Chevyho Chase, vyzdobil rodinný dům tisíci žárovek, jen aby si… (více)

Reklama

Reklama