Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Byly to čtyři nerozlučné kamarádky, které nemohlo nic rozdělit. Když ale nastoupily do prváku na střední škole, objevil se nafoukaný předseda studentského výboru, který se rozhodl jejich přátelství rozbít. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (57)

Olík 

všechny recenze uživatele

Popkornová hudební komedie ze stření školy snad ani nemůže vypadat jinak: Krásky, svým věkem o deset let překračující stření školu navléklé do kraťoučkých minisukní a jako protipól panovačná předsedkyně studentského výboru. A jako hořká třešnička na dortu, režie: Sean McNamara - tak je myslím zcela jasné, jak to celé bude vypadat :( ()

Fingon 

všechny recenze uživatele

Buď je ve mně duše patnáctky, nebo jsem už totálně zblbnul z vysokoškolského studia... případně obojí a ještě se navíc dokážu na filmy tohoto typu dívat s určitým nadhledem. Bratz jsou místy tak krásně ironickým snímkem, až radost pohledět. Bojují proti sobě ideje policejního státu a myšlenka learning college, obojí aplikované na americkou střední. Kasty či kliky jsou zde dovedeny ad absurdum, stejně tak jako My sweet sixteen party, která jakoby z oka vypadla párty pořádané Paris Hilton v ... jak se jmenovala ta pytlovina z produkce National Lampoon? Taky je to odpad... moment, vzpomenu si... Jo, Trhni si! Zvláště v úvodní části jsou hojně užívané zrychlovačky a rychlý střih, který mě bavil. Meredith přehrávala tak nádherně, že bych to fakt viděl na Oscara (sorry, ale tohle se fakt musí umět) a její hudební výstupy jsou o tři řády zábavnější než zbylá hudební čísla, která by se možná dobře vyjímala v High School Musical - a u toho posledního, přisámbůh, určitě vylezl z hrobu i Kracauer se svým Ornamentem masy. Škoda těch čísel a zvláště pak šíleně plytkého scénáristického kiksu, ve kterém jeden ze Spratků vycouvá, aby si to nakonec s pomocí babičky rozmyslela a všechno kolegyním řekne (nebo to tak fakt mezi patnáctkama chodí?). ()

Reklama

breebee 

všechny recenze uživatele

A tak nebylo to tak hrozné. Pointa sice nulová, ale uměli to tak zaobalit, že to nakonec vydalo na hodinu a půl celkem pohodové podívané. Těšila jsem se na Chelsei, která myslím předvedla celkem kvalitní herecký výkon. Ráda bych napsala dopis kostimérům, jejich práce byla tak úděsná, jak jsem jí ještě nikdy neviděla. S překombinovaným oblečením se setkáváme v dnešních filmech tohoto stylu často, ovšem tak úděsné hadry jsem už dlouho neviděla. Když ale opomenu styl a pár dalších úšlapů, měla jsem náladu na americkou komedii ze střední a tohle velice velice slabé béčko se do této kategorie zařadit dá. Dokonce najdu i věc, ve které vyčnívá. Žádný happyendový polibek! Když už, alespon se film držel přátelství. Slabší tři hvězdy. ()

blue.claire odpad!

všechny recenze uživatele

Další povrchní film. Klišé texty každou minutu, ale ten konec "zpovědi" byl hodně vtipný (zřejmě byl ale myšlen vážně), a kopčení z Protivných sprostých holek a jiných podobných snímků lze cítit na každém kroku. Bohužel se ale nepovedl tak jako již zmíněný film. Ten jejich konečný song byla jedna velká útrpná šaškárna. ()

mpet odpad!

všechny recenze uživatele

Páni tak toto je pořádný průser. Absolutně bez myšlenky, bez jediného pořádného herce (to že jsem je neznal by nevadilo, ale způsob jakým se v tomto "filmu" prezentovali to mě vysloveně štvalo) a hlavně bez scénáře. Kromě pár úsměvných scén nemá tento rádoby film co nabídnout. Ale co taky můžeme očekávat od filmu, který vznikl jen pro zvýšení prodeje pár Barbín?? ()

Galerie (17)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)

Reklama

Reklama