Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Byly to čtyři nerozlučné kamarádky, které nemohlo nic rozdělit. Když ale nastoupily do prváku na střední škole, objevil se nafoukaný předseda studentského výboru, který se rozhodl jejich přátelství rozbít. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (57)

blue.claire odpad!

všechny recenze uživatele

Další povrchní film. Klišé texty každou minutu, ale ten konec "zpovědi" byl hodně vtipný (zřejmě byl ale myšlen vážně), a kopčení z Protivných sprostých holek a jiných podobných snímků lze cítit na každém kroku. Bohužel se ale nepovedl tak jako již zmíněný film. Ten jejich konečný song byla jedna velká útrpná šaškárna. ()

Charlizee 

všechny recenze uživatele

Viděli jsme to s kolegou cestou zpátky ze služební cesty (ne z vlastní vůle), občas jsme se na sebe nechápavě podívali, usmáli stylem "ach to mládí" či "ach ta Amerika".... a společnými silami vydrželi až do konce. Když to srovnám s tou hrůzou, kterou jsem měla možnost vidět před 2 dny (Blood countess), alespoň tu jednu hvězdičku dát musím :)) ()

Reklama

Francik 

všechny recenze uživatele

Jak pejsek s kočičkou vařili americký popkulturní středoškolský film. Občas jsem měl až pocit, že koukám na surealistické dílo. Hlavně ale nesmíme opominout jistý anarchistický náboj, který snímek přináší. Na konec se přiznám, že jsem se při snímku dokonce i jistým zvráceným způsobem bavil. Objevovat v tomto "díle" nesmysly, chyby a všechny špatnosti je totiž nevyčerpatelná záležitost. ()

matthew.17 

všechny recenze uživatele

Pozeral som samé dobré filmy, všetko všetko až mi to tak začalo liezť na nervy, že mi normálne chýbala nejaká stredoškolská hovadina a normálne, že prišla "záchrana" v podobe tohto filmu. Je tam hromada klišé, nič neprekvapí a hudobné číslo hlavnej skupiny je dosť nudné. Dá sa ale na to kukať a podobne ako pri Starstruck aj tu dávam druhú hviezdičku kvôli krásnej Chelsea Staub. ()

breebee 

všechny recenze uživatele

A tak nebylo to tak hrozné. Pointa sice nulová, ale uměli to tak zaobalit, že to nakonec vydalo na hodinu a půl celkem pohodové podívané. Těšila jsem se na Chelsei, která myslím předvedla celkem kvalitní herecký výkon. Ráda bych napsala dopis kostimérům, jejich práce byla tak úděsná, jak jsem jí ještě nikdy neviděla. S překombinovaným oblečením se setkáváme v dnešních filmech tohoto stylu často, ovšem tak úděsné hadry jsem už dlouho neviděla. Když ale opomenu styl a pár dalších úšlapů, měla jsem náladu na americkou komedii ze střední a tohle velice velice slabé béčko se do této kategorie zařadit dá. Dokonce najdu i věc, ve které vyčnívá. Žádný happyendový polibek! Když už, alespon se film držel přátelství. Slabší tři hvězdy. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)

Reklama

Reklama