Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Celoživotní kriminálník a naprostý smolař John Lyshitski (Dax Shepard – Nekecej a pádluj) přišel na to, jak by se nejlépe pomstil soudci, který ho poslal do vězení: Kéž by mohl jednou vidět jeho nesnesitelného syna Nelsona Biedermana IV (Will Arnett – Rodinná dovolená a jiná neštěstí) taky sedět v base. Když je pak jednoho dne Nelson nespravedlivě obviněn a poslán do vězení, John se s radostí nechává zatknout s ním. A aby měl jistotu, že se jeho novému kámošovi dostane opravdu „správného zacházení“, zajistí si ubytování ve stejné cele. Hra začíná! Život v base nahání hrůzu, jídlo je ještě hroznější, a když si navíc vůdce vězeňského gangu Velký Barry usmyslí, že se nováček stane jeho “zvláštním přítelem”, Nelsonovi nezbývá, než si hodně rychle osvojit zlaté vězeňské pravidlo… NIKDY NESMÍŠ UPUSTIT MÝDLO! Přichází čas sprchování s gangstery, takže si nabruste břitvy a bavte se při téhle neuvěřitelně legrační vězeňské komedii. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (157)

freddy 

všechny recenze uživatele

Zabavná oddechovka na víkendové odpoledne. Komedie o člověku jménem John, který byl jedním a tím samým soudcem odsouzen třikrát k pobytu ve vězení. Chce se mu pomstít, ale zjistí že zemřel, a tak si vybere za oběť jeho syna. Dostane ho do vězení a pak se nechá zatknout a sdílí s ním společnou celu. A tady se rozjíždí docela pohodový a místy i vtipný děj. Některé scény jsou zde opravdu vtipné, jiné méně, ale jako celek to funguje. Jedná se o prostě o zajímavou komedii z vězeňského prostředí, která neurazí, ale naopak docela potěší. Já jsem se docela bavil, jako oddechovka to bylo dobré. A musím ocenit originální konec, který byl opravdu perfektní. A černoch s kačenkou a víno vyrobené z vody ze záchodové mísy, to jsou prostě super nápady. Jedná se o průměrnou, možná mírně nadprůměrnou komedii, a tak dávám tři hvězdičky. A pokud hledáte nějakou nenáročnou oddechovku na víkend, tak doporučuji. ()

lakikaki 

všechny recenze uživatele

Veľmi milé prekvapenie. Počas úvodných titulkov a prvých niekoľko minút som tipoval, že ide o nejaký kanadský straight-to-VHS film z deväťdesiatych rokov minulého storočia a očakával som dementnú kvázi komédiu plnú fekálneho humoru. Nakoniec som sa ale dočkal síce trochu hlúpeho (predovšetkým po scenáristickej stránke), ale inak dobre natočeného (Bob Odenkirk si zaslúži pochvalu) a hlavne celkom vtipného filmu. Na zasmiatie postačujúce, na zahnanie nudy dokonalé. Silné tri hviezdičky. ()

Reklama

anderson 

všechny recenze uživatele

Po vražednej kravine RUNNING WITH SCISSORS som bol rozhodnutý pozrieť si čokoľvek čo ma donúti zabudnúť. A poviem Vám, toto bola šťastná voľba. Nepríliš známi herci, príbeh ktorý je vlastne ľahkou paródiou na CAPE FEAR, skvelý český dabing nabitý vtipnými hláškami, chytľavá ústredná country vypaľovačka a TECHNOTRONIC :-). Jeden z nenápadných a pritom naozaj zábavných komerčných filmov. Samozrejme záver bol prapodivný a málo úderný, ale po MURPHYho "opuse" som bol schopný akceptovať aj horšiu variantu. (14.5.2007) ()

teutates 

všechny recenze uživatele

"Dôverný"pohľad do americkej justície,avšak trochu inak..!Zobrazenie americkej väznice sme už videli mnohokrát,ale tento snímok je niečim zaujímavy(kupodivu)!Začiatok prekvapí,jadro je vyplnené množstvom"gaggov"a koniec nabušenou zápletkou!Milé prekvapenie,v ktorom herci dokonca vážne hrajú.Nieje to žiaden filmový skvost,ale bavil som sa-čoš je u tohto štýlu dôležité..! ()

boshke 

všechny recenze uživatele

Zpočátku nadějně vyhlížející snímek s debilním závěrem. John, který si potřetí odseděl svůj trest ve vězení, je rozhodnut pomstít se tomu, kdo ho tam poslal, Nelsonovi Biedermanovi Třetímu. Ten je však již v Pánu, a tak se John rozhodne pomstít alespoň jeho synáčkovi, Nelsonovi Biedermanovi Čtvrtému. Nestačí mu však, že ho dostane do basy. Nechá se zavřít s ním, aby mu mohl život dál ztrpčovat. Ve vězení John opravdu dělá, co může, aby si Nelson pobyt zde náležitě "užil"... První půlka dobrá, plná vtipu, závěr filmu toho již moc nenabízí a sráží proto dojem z celého filmu... 70% ()

Galerie (18)

Zajímavosti (6)

  • Nelson Biederman IV (Will Arnett) si v autě zpívá „Move This“ od Technotronic. Ve vězení hraje „Ain't That A Kick In The Head“ od Deana Martina. (Duoscop)
  • Než jdou bojovat John a Nelson na život a na smrt, hraje píseň „Enter Sandman“ od Metallicy z alba „Metallica (Black Album)“, avšak trochu pozměněná. (Shr1nK)

Reklama

Reklama