Reklama

Reklama

Bezva finta

  • Československo Bezva finta (více)
TV spot

Červený nos, kostým klauna a hlava plná překvapivých nápadů a gagů. Jediný, kdo se nesměje, jsou policisté. Jean-Paul Belmondo totiž geniálním způsobem vykrádá jednu z největších montrealských bank. Jako klaun se v doprovodu dětí dostane dovnitř, ale sotva je pošle pryč, vytáhne na překvapeného strážného zbraň. Nechá zavřít jediný východ a spustí poplašné zařízení. Drží v šachu strážného, zaměstnance i zákazníky. Teď už jen dostat se ven a vyvést prachy ze země. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (357)

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

V žádné jiné zemi snad nemají takové ksichty policajtů s přehlídkou nejdebilnějších výrazů, co vůbec jdou vykouzlit, než ve Francii. Tento film je co do zábavy sázkou na jistotu jakože klaun s přehledem nejen vykrade nejstřeženější banku ve městě, aniž by padla jediná oběť, ale navíc pobaví sebe, rukojmí i všechny ostatní. Belmondo řádí jako vždycky!☺ ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Jean-Pavel zas o něco starší a ošklivější, pořád ale ve formě, jakou kdyby měl třeba takový Kreuziger na příští Tour de France, museli by mu za kolo přivazovat sběrný kontejner na železo, aby neprojel cílem dřív než tam stihne dojet ředitel závodu Oktávkou. Banky všech zemí se z tohohle filmu očividně poučily, protože ať už dneska vejdu do jakékoli kdekoli, šašků je tam jak naseto... Bravo, Bebele, mám tě rád. Ty klaune jeden. ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Nechapu, co si tady vsichni serou do gati, jak je druha polovina filmu strasna, sice to neni tak paradni zabava jako prvni polovina, ale zase tu je dost akcnich scen a i tech forku tu je porad fura, takze fakt nevim, v cem je problem. Navic Belmondo je tady fakt perfektni a taky me potesil Jacques Villeret a ve filmu hraje paradni hudba. ()

TheMaker 

všechny recenze uživatele

::::::::::::::::::::::::::::::::::: Skvělá Belmondovka se spusty skvělých hlášek, která zaručeně pobaví a rozesměje, ale bohužel ten konec byl strašný ! Scénarista asi nevěděl jak to elegantně zakončit - před sebou měl na papíru napsaných pár variant, nemohl se pořád rozhodnout. Tak si řekl, že zkusí staré, ale vyzkoušené "ententiky". Bohužel mu prstík ukázal právě na ten nejdivnější a nejnudnější závěr. Ale i tak to byla naprosto skvělá a nadprůměrná komedie. :::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ()

Fanucci 

všechny recenze uživatele

Jako dítě jsem tento film miloval. Teď už to není ono...Scénář má obří díry a hlavně poté, co se film začne odehrávat mimo banku, to jde dost z kopce. Nekonečné honičky s tlusťochem Laskym...i závěr v Římě byl dost zvláštní. Děj po bance mi připadal takový uměle natahovaný a hlavně málo vtipný. Vlastně jediná vyloženě vtipná věc z druhé půlky je ten taxikář:-) Přesto ale (z nostalgie) 4 hvězdy. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (16)

  • Při automobilové honičce Grimma (Jean-Paul Belmondo) s odtahovkou Lásky odpadávají z kol auta Grimma poklice a opět se na autě různě objevují. (rakovnik)
  • Číslo taxi Dodge Royal Monaco 1976, kterým ujíždí trojce lupičů, je 1985, což je rok, kdy byl film natočen. (funmaker)
  • Belmondo vzal roli ve filmu, protože si konečně mohl zahrát poprvé klauna. (Locksley)

Související novinky

Zemřel Jean-Paul Belmondo

Zemřel Jean-Paul Belmondo

06.09.2021

Přichází smutné zprávy z Francie. Svět filmu dnes přišel o jednu z velkých hereckých ikon, ve věku 88 let totiž v Paříži zemřel oblíbený francouzský herec a producent, charismatický Jean-Paul… (více)

Reklama

Reklama