Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vzrušující příběh Santiaga Muneze (Kuno Becker) pokračuje v akcí a dynamikou nabitém pokračování Gól 2. Vynikající hráč anglického týmu Newcastle United dosáhne hvězdného – a každého fotbalisty – velkého snu, když přestoupí do týmu Real Madrid, aby hrál v lize evropského šampionátu UEFA po boku takových hvězd jako je David Beckham, Zinedine Zidane, Raul, Guti nebo Iker Casillas. S přicházející záplavou úspěchů, popularity a bohatství se však začíná odkrývat i druhá, méně příjemná strana fotbalové mince. A ta může zničit vše, na čem Santiago doposud tak tvrdě a obětavě pracoval – slibnou sportovní kariéru a city svých nejbližších. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (183)

petaspur 

všechny recenze uživatele

Na britských ostrovech se zahradník Santiago Muňez naučil včas dávat míč od nohy a po pouhém roce driblování s míčem v dresu Newcastle United leží na stole nabídka od bílého baletu. Santiago touží po prohánění se s mičudou po pažitu na stadionu Santiaga Bernabeua a proto střídá Michaela Owena ve vysedávání na lavičce Realu Madrid. Při čutání do míče je cítit skutečná radost ze hry samotné, ať už se jedná o Ligu mistrů, zápas Primera division nebo o honění míče kluky na plácku. Santiagovi však rychle stoupl nosánek k oblakům, koupil nesmyslně velký barák, zbytečně rychlé auto a začal si zadělávat na slušné problémy. ()

darm 

všechny recenze uživatele

Uff.. No tak tohle je dilema, je to předvídatelné, že už to snad ani víc nejde... Hlavní hrdina je polobůh, skoro vždycky když nastoupí, tak zachrání tým, když měla přijít krize, tak samozřejmě přišla, ale vzápětí zase přišel vzestup na vrchol.. Průběhu zápasů už jsem se mohl jen tak usmívat, protože nebyl zápas, kde bych neuhodl co a jak se kdy stane.. Když se ale oprostím od téhle skutečnosti a přikloním se ke skutečnosti, že jsem ohromný fotbalový nadšenec a bez fotbalu už bych si svůj život ani nedovedl představit, tak se film nakonec na ty čtyři hvězdy dostane, i když s odřenýma ušima... Mimo té předvídatelnosti je druhý díl téhle pohádky celkem fajn, fotbalovou atmosféru má celý snímek slušnou, nenudil jsem se, prožíval jsem to... Tedy, až na ty neuvěřitelně předvídatelné zápasy... Ale i tak.. 70%. ()

Reklama

Kratoc 

všechny recenze uživatele

Oproti jedničce je daleko lepší vizuální zpracování a i hudba je moc dobrá. Jinak se film drží zažité šablony úspěch - pád - boj - happy end, ale nikdo nečeká od takového filmu nějakou bombu, která člověka zvedne ze židel. Pro fotbalové fandy je to určitě jeden z nejlepších filmů z tohoto prostředí a upřímně i pro neznalce toho může film mnohé nabídnout, protože se člověk podívá do zákulisí a ve filmu se objeví hvězdy, které musí znát každý na téhle planetě. Za sebe říkám - příjemné překvapení, které jsem od druhého dílu (a pro mne většinou jenom nastavované kaše) rozhodně nečekal. ()

Vejrrr 

všechny recenze uživatele

Když vemu, že je to příběh smyšlený, tak přesto tam nic nereálného není, ba naopak. Na úkor fotbalu je více vedlejších příběhů, než je (alespoň pro mě) za potřebí... jednak přítelkyně, milenka a pak maminka co ho v mládí opustila, její syn neboli Santiho bratříček.... Pěkný, ale kolik tam toho fotbalu vlastně bylo.. Je to prostě stavěné tak, že je to o osobním životě člověka, jehož zaměstnáním je fotbal... Prostě sportovní filmy miluju a rád je prožívám, ale Góóól! II měnechal absolutně chladným. Ale rozhodně je se na co dívat, při nejmenším jedenkrát... ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

Dalo sa čakať, že po jedničke sa už nepodarí naladiť tú správnu atmosféru, ktorá panovala v jedničke. Ako je tomu stále, dvojka je komerčným ťahom ako hrom. Veľa ľudí tu prirovnáva príbech k mexickej telenovele, avšak práve tie elementy zachraňujú tento film od úplej reklamoidnosti na Audi, Nike a David B... Kuno Becker robil čo mohol, akurát si neviem predstaviť, čo sa bude diať po tom záverečnom výpise To be continued... Ááá ()

Galerie (26)

Zajímavosti (8)

  • Ve filmu se krátce objevuje taxi Škoda Octavia české výroby. (JoranProvenzano)
  • Ve filmu se objevuje hned několik skutečných fotbalistů, mezi nimi hvězdy Realu Madrid Zinedine Zidane, Ronaldo, David Beckham, Iker Casillas nebo Roberto Carlos. (ricky4)
  • Ve finále Ligy Mistrů z roku 2006 skutečně nastoupil Arsenal, avšak proti Barceloně, která zápas vyhrála 2:1. (Mara97)

Reklama

Reklama