Reklama

Reklama

Hvězda mexického fotbalového klubu Santiago Munez (Kuno Becker) tu v souboji o Světový pohár FIFA stojí proti spoluhráčům ze španělského Realu Madrid a reprezentantům Anglie Charliemu Braithwaiteovi (Leo Gregory) a Liamu Adamsovi (JJ Feild). Santi chce zvítězit a pozvednout cennou trofej nad hlavu jako hold svému zemřelému otci a rodině, kterou nechal v Los Angeles a Madridu. Charlie a Liam zas od vítězství očekávají přerušení čtyřicetiletého pohárového půstu svého klubu. Na cestě k fotbalové slávě musí všichni tři překonat řadu překážek a pokušení. Největší boj ovšem musí svést se svými osobními problémy, které se znatelně podepisují na jejich výkonech na hřišti. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (141)

Olík 

všechny recenze uživatele

Třetí a doufám, že poslední „góóól“ Kuno Beckera do divácké sítě. I když v tomto filmu o Santiago Muňeze vlastně vůbec nejde. Mladý Mexičan se dějově dostává se na druhou kolej - na tu samou kolej na, kterou se dostává i samotný fotbal. Na pozadí mistrovství světa řešíme problémy dvou Santiagových spoluhráčů, anglických reprezentantů a to alkohol, láska, kariéra, zodpovědnost a jiné klišé. Trapně nudný příběh a naprosto amatérská snaha vnutit divákům pocit, že herci nastupují na hřiště po boku Beckhama a spol. dělá z trojky ten nejhorší a dá li bůh taky poslední díl fotbalové série. ()

Kjuk 

všechny recenze uživatele

Tak teď nevím, jestli si ze mě scénáristi tohohle filmu dělaj prdel nebo za to může sprasenej českej dabing, ale samostatné pokutové penalty se zahrávají v jakým sportu prosím pěkně?! Každopádně nejde samozřejmě jen o tuhle slovní zhovadilost, film samotnej je amatérismem nejhlubšího zrna. Sám nevím proč nedávám odpad asi k úctě k prvnímu dílu, kterej si takovýhle pokračování nezasloužil... ()

Reklama

maverick10 odpad!

všechny recenze uživatele

Po solidni jednicce a prumerne dvojce, prichazi na scenu trojka. Pomatene a pomotane sceny stridaji spomalene zabery ze svetoveho sampionatu s podmanivou hudbou. Pitomy pribeh s hloupimy dialogy stridaji zmatene strihy v pribehu, ktery od zacatku dava vedet, ze tenhle gulas jen tak nekdo nestravi. Ja ho stravil, ale pak jsem musel na zachod a vydat zpatky svetu celych devadesat minut ztraceneho casu. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem to nejhorší a to i na úkor toho, že první díl je super a druhý se dá zkousnout. Začátek teda byl dost brutální a říkal jsem si, jestli vůbec koukám na film o fotbale. Chvílemi ty scény z natáčení nějakýho hardcore porna totiž byly fakt mimo moje chápání. Pak ale začalo mistrovství v Německu a celý film se otočil o 360 stupňů. Záběry na mistrovství byly boží a různé vsuvky filmového štábu mi ani moc nevadili. Hodně ale zkazil začátek filmu, u kterého jsem chvílemi přemýšlel, že to vypnu. Nakonec jsem to neudělal a jako fanoušek filmu jsem za ty záběry byl docela rád. Dlouhý záběr na Beckhama, který z přímáku střílí gól je fakt boží. Škoda, že to původně není natočeno pro tento film. Ale jinak bych ho asi ani neviděl. Filmová stránka ale pořád příšerná. Dvě hvězdy čistě za fotbalové šílenství a záběry z něj. ()

D@ve 

všechny recenze uživatele

SPOILER "Úplne nový produkčný tím, režisér a scenárista" to pěkně pos*ali....To, že se neobtěžovali z detailama bych ještě přežil (fakt jsem nevěděl jak si vysvětlit ten pohřeb hned během mistrovství), ale proč všude montovali ty 4anglicke fanoušky (byli na svatbě i na pohřbu) a proč si nedali praci s tím aby nebylo tak zřejmé že herce do zápasů dávali skrz zelené plátno nepochopím. Dějová linie absolutně nepochopitelná...nevim kolik to má společného s fotbalem (ve srovnání s prvním a druhým dílem) ale rozhodně by tento film neměl mít společného nic (počínaje názvem) s výborným 1. dílem. Jsem zklamán zklamán a ještě jednou zklamán!!! ()

Galerie (10)

Zajímavosti (7)

  • Filmovalo sa v štúdiách na viacerých miestach ako Nottingham, Leicester a Lincolnshire, a nové dramatické prvky sú zmiešané s originálnym filmom German FIFA World Cup, nakrúteným v roku 2006. (ČSFD)
  • Film bol originálne naplánovaný na jar/leto 2008. (ČSFD)
  • Film se natáčel v Nottinghamshire ve Velké Británii. (rafix)

Reklama

Reklama