Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Drama natočené na základě skutečného příběhu o nejdelším mafiánském procesu v americké historii. Jack DiNorscio (Vin Diesel), obviněný z drogového překupnictví, obrátí soud vzhůru nohama, když se rozhodne obhajovat sám sebe. Zdánlivě jasný případ, tak skončí jedním z nejvíc šokujících verdiktů v soudní historii. Skutečný Jack DiNorscio během natáčení tohoto filmu zemřel, Vin Diesel se s ním ještě předtím setkal, aby porozuměl, co pro něj soudní spor skutečně znamenal a za co bojoval. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (274)

cheyene 

všechny recenze uživatele

Hodnotím slabšími 4*. Příběh je sám o sobě zajímavý, což je podmíněno i puncem skutečných událostí, které tento snímek zpracovává. Někdo možná závěr dopředu odhadne, ovšem jisté pochybnosti, jak vše dopadne, tam jsou, takže i tohle shledávám jako velké plus. Vin Diesel hraje skvěle - nikdy bych nečekal, že se dokáže ujmout i takové role, protože jej neustále vidím jako šílence typu Xander Cage - ale i přesto by mi na roli Jacka DiNorscia pasoval jiný herec. Shrnuto: příjemná podívaná a milé překvapení. ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Sidney Lumet a súdna sieň, to k sebe sakramentsky dobre pasuje, čo sa potvrdilo už pri režisérovom geniálnom debute!!! Find Me Guilty je dá sa povedať autentickou súdnou drámou (skoro všetky monológy a dialógy sú prepisom zápisnice zo skutočného procesu s Jackom DiNorsciom) , ktorá je inteligentne napísaná a skvele pútavo zrežírovaná. Vin Diesel nie je ani zďaleka typ herca, ktorý zahrá všetko, ale postava frajerského sebavedomého, tak trochu ťažkopádneho ale nesmierne inteligentého podvodníka Jacka mu sadla ako riť na šerbel. Výborný film!!! ()

Reklama

Tomco 

všechny recenze uživatele

sidney lumet dokazal, ze aj napriek velmi pokrocilemu veku to za kamerou stale umí! strasne sa mi pacil vin diesel, ktory dozrueva kazdou dalsou rolou..skoda, ze tato neprisla pat rokov neskor, sem tam posobi primoc mlado, ale to nevadi, pretoze je fakt dobry..svoju rolu si uziva a hra ju presvedcivo..bez neho by tento film spadol na bod priemeru, takto ide o slusnu sudnu dramu, ktora sa po slabsej prvej polhodinke rozbehla do svizneho rozletu. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $13miliónovTržby USA $1,173,643Tržby Celosvetovo $2,636,637 ║ Vin Diesel a jeho šlapanec úplne vedľa, z tými vlasami vypadá fakt otrasne, toho Taliana mu fakt ťažko uveriť ako herecky sa snaží a nie je to úplne zle ale celé to je dejovo podané v tak fádnej plochej nezáživnej réžii až hrôza. Tento film riadne zbrzdil Dieselovi kariéru, môže byť rád že úplne neodpísal, veď 2roky po filme nikde poriadne nehral. /25%/ ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Je to tak jak se říká... kamarádi a rodina jsou nejvíc. Starouš Sidney Lumet předvedl že pořád umí, i když už mu pomalu táhne na devadesát. A Vin Diesel ukazuje, že umí hrát i jiné lidi než ultradrsné borce typu Riddicka nebo Doma Torretta. Hraje hodně na city a naplno využívá to, že je sympaťák každým coulem. Moc příjemný film, který i přes svou délku uteče jako voda. Navíc Vin ze sebe tím svým chraplákem sype jednu hlášku za druhou. Pošlete mě do basy. Nejsem vinnej, ale jsem zvyklej. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (8)

  • Scénárista T. J. Mancini získal oficiální přepis výpovědí u soudu, a poté je přidal do dialogů v soudní síni. (CliffLee)

Reklama

Reklama