Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Autoři filmů Lhář, lhář a Božský Bruce tentokrát přinášejí bláznivou komedii o omylech a nedorozuměních, které kvůli své nebetyčné smůle způsobil bystrý, ale trochu líný Bartleby „B“ Gaines (Justin LongJeepers Creepers). Když se Bartleby a jeho kámoši ani na několikátý pokus nedostanou na univerzitu, přicházejí na způsob, jak tenhle menší problém vyřešit. Založí si svou vlastní školu! Jenže…vše se rozkřikne trochu víc, než původně mělo. Kolem školy se brzy prochází houfy koček v bikinách, u bazénu se koná nekonečný mejdan a Bartlebyho čekají velké starosti – jak přesvědčit studenty a úřady, že tahle falešná univerzita má něco do sebe! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (258)

wipeout 

všechny recenze uživatele

Nijaká pohroma tu na nás nečaká. Klasický americký odvaz, ktorý až na výborný nápad s fake collage neobnáša akúkoľvek štipku originality. Nad hlúposťou, naivitou či nelogičnosťou sa tu radšej nebudem rozplývať, nestojí to zato. No ale keď porovnám čo sa v tomto žánri obvykle rodí v hollywoode tak táto komédia sa zaraďuje v pomyselnom panteóne komediálnych zlyhaní do jeho nadpriemernej časti. Herecké výkony sú v rámci normu akú podobný kúsok vyžaduje, bránica je zamestnaná práve tak akurát. 2,5* ()

Tomik. 

všechny recenze uživatele

Normálně bych se o snímek tohoto ražení ani neotřel. Řekl bych si typická americká bláznivá komedie pro zoufalce. Přes všechny mé počáteční obavy jsem se odhodlal k jeho sledování a jsem za to nesmírně rád. Hlavní myšlenka - originalita sama! Nevzpomínám si, že bych někdy viděl něco podobného, takže 2 hvězdičky jdou jen za originalitu. Co se týče samotného provedení, no, tady už to trochu pokulhává. Několikrát se mi zdálo, že se to nesmírně vleče, ždímá se zde každý sebemenší detail (což je koneckonců logické, protože děj celého filmu včetně závěrečného verdiktu lze vyjádřit jednou větou). Nemohu ovšem říct, že jsem se nebavil, ba naopak. Je to vlastně taková úžasná přehlídka mimoňů, kteří se nedostali nikam na opravdovou školu a tady na fiktivní výšce si plní své nejtajnější přání a předvádí, v čem jsou dobří. A že to je často skvělá podívaná. Asi každého z nás, kteří jsme tento snímek zhlédli, napadlo, jestli by se taková škola v praxi prosadila. Nevím, jak vy, ale mě to vrtá v hlavě ještě teď (stranou nechávám ony technické náležitosti). Minimálně jako zamyšlení na adresu oněch mimoňů to je to dobré (jsou to taky lidé a jak jsme mohli vidět, častokrát velmi talentovaní). Tak jako tak, myšlenka bezva, vtipu dostatek, jen místy trochu utahané. Přesně jak čekáte. Velmi pohodová komedie, kde se všechno točí kolem sexu, párty a v poslední řadě studia. Onu pohodu nám jasně indikuje i slovenský titulek - Neprijatý? Fpoho! Prostě typické americké myšlení a humor v balení, které neurazí, ale ani nijak výrazně nenadchne. ()

Reklama

KarelR 

všechny recenze uživatele

Typicky americká teenagerská komedie. Pokud jste alespoň dvě takové už viděli, odhadnete celý film se všemy zvraty už podle synopse, ne-li z plakátu. A o to jde, dostanete přesně to co chcete! Nic nepřebývá, nic nechybí a zrovna tenhle kousek, neobsahující nechutnosti a jiné debility je ukázkou, proč je tenhle žánr tak super. ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Bezva Vejška je "bezva sračka", ktorá je menej uveriteľná a viac absurdná ako nové filmy Stevena Seagala..Ale z nepochopiteľných dôvodov to nie je prúser, hraničiaci s nepozeratelnosťou. Až sa sám sebe čudujem, že som sa pár krát zasmial, pár nápadov bolo podarených, hudba fajn...o tých miestach, kde som neveriacky krútil hlavou radšej pomlčím... ()

Mr.Pumpkin 

všechny recenze uživatele

Bezva vejšku jsem viděl čirou náhodou a musím říct, že jsem k němu zpočátku přistupoval značně skepticky. V průběhu filmu se moje skepse rozplynula a já se poměrně slušně bavil. Jasně, není to žádný převratný film a je značně nereálný, ale nehraje si na nic víc, než nabízí a to je mi sympatické. Pohodička, která panovala na South Harmon Institute of Technology, se přesunula i do našeho obývacího pokoje, kde jsem film povětšinu času s úsměvem na tváři sledoval. 65% ()

Galerie (22)

Zajímavosti (6)

  • Hra, ktorú hrajú v jednej scéne, sa volá "Halo". Sú použité ovládače na PlayStation, pritom hra bola vydaná iba pre XboX. (rador)
  • V dopise od akreditační komise je napsáno „Friday, October 27, 2006“, Bartleby (Justin Long) však v českém dabingu říká „čtvrtek, 26. října“. Když poté o datu mluví se spoluzakladateli, již mluví o pátku. (Pepy)
  • Skateboarder, ktorý skočí do bazéna, je profesionál Chad Fernandez. (rador)

Reklama

Reklama