Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Alex (Allen Covert) má sladký život. Opustí nudnou práci jako úředník, živí se testováním počítačových her a neschází mu skoro nic. Ovšem jen do té doby, kdy jeho spolubydlící utratí všechny peníze na nájem v "masážním salonu". Alex se tak ocitá bez střechy nad hlavou a nezbývá mu než se nastěhovat ke své osmdesátileté babičce a jejím stejně starým, hodně bláznivým spolubydlícím. Film produkoval Adam Sandler, hvězda filmů Klik – život na dálkové ovládání a 50x a stále poprvé. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (213)

Raziel_cz 

všechny recenze uživatele

Nehorázná úchylárna. Smát se budete, ale musíte počítat s tím, že o videohry tady zase tolik nejde – aspoň ne ty skutečné, na které je tu jenom pár odkazů. Spíš jde o výplach ve stylu Zohana, Zoolandera a podobných ptákovin, který nedává moc smysl, ale zase je tam hodně drsnéhu humoru. A hodně debilního humoru. Na večer s přáteli oukej volba. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Úsměvné sice ano, ale vtipné až tak moc ne.  Jde o příjemnou retro komedii s fajn vibem, ale že bych se vyloženě smál nebo se nadstandartně bavil, to říct nemůžu. Za zmínku ale určitě stojí postava JP, který se chová jako robot - ten si scény krade místy pro sebe a užíval jsem si je, zbytek jede ovšem na vlnách průměru a nedokáže se přehoupnout výše. ()

Reklama

Mr.Husts odpad!

všechny recenze uživatele

Nechtěl jsem být tak přísný, ale po zjištění že film nebyl napsán přes noc na hajzlu člověkem se silným otokem mozku a prodělaným sedminásobným infarktem se nezbývá než divit, co tahle neuvěřitelně stupidní sračka dělá v modrém. Nic proti trhlým komediím, zde se však smích rozhodně nedostavil a alespoň náznak jakékoli dějové linie by neuškodil. Při závěrečných titulkách s naprosto uši trhající písní jsem měl chuť uvolnit chuť k nekontrolovanému zblití celé místnosti. Nasrat na tenhle paskvil a zakopat ho hodně hluboko. ()

Josefin 

všechny recenze uživatele

Alex, testr videoher se musí přestěhovat ke své bábi a oba akteři už nejsou zrovna nejmladší. Jeho spolupracovníci jsou praštění jako on sám. Tím ovšem celá zábavná jízdá začíná,komedie z kategorie hulíme jak umíme.Pobavila jsem se některé scénky a hlášky stály za to např. : "opice si nahoře skládá nunčaky". ()

wohna 

všechny recenze uživatele

Ach jo já nevím co by na tom mělo bejt tak vtipný. Dobře. 2x, 3x sem se možná zasmál ale od komedie se teda čeká víc.. Jedna hvězdička je za Lindu Cardellini a druhá za Allena Coverta kerej byl trošku vtipnej.. Natože to produkoval Sandler nic moc.. Sandlera mám rád, ale od tohohle měl dát ruce pryč.. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (12)

  • Auto, ktoré šoféruje Kane (Kelvin Yu) je upravená Toyota Supra. Presne to isté vozidlo možno vidieť aj na začiatku filmu Rýchlo a zbesilo 2 (2003). (m.a.t.o.)
  • Přestože film v kinech vydělal necelých 6 milionů amerických dolarů, prodej DVD vynesl více než 50 milionů dolarů. (orkadimenza)

Reklama

Reklama