Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lewis je geniální kluk z dětského domova se zálibou v šikovných technických vymoženostech. Během jedné schůzky s potencionálními adoptivními rodiči jim chce předvést jeden ze svých přístrojů. Ten se ale rozbije a rodiče si Lewise nakonec nevezmou. Proto se rozhodne sestrojit přístroj pro vybavování vzpomínek, aby ze své paměti dostal podobu své maminky a mohl konečně zjistit, jak vypadala, což by mu pomohlo ji najít. Jeho nezdolné hledání jej jednoho dne zavede na místo, které by si nedokázal představit ani v nejdivočejších snech - do budoucnosti, kde už termín "nemožné" dávno zmizel ze slovníku. Když se Lewis setká s podivným cizincem jménem Wilbur Robinson, čeká jej nejen fantastická cesta časoprostorem, ale také setkání s rodinou Robinsonových. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (149)

balcazar 

všechny recenze uživatele

Pozerateľný animák, ale... Prečítal som si zopár názorov ľudí a musím sa s nimi stopercentne stotožniť. Detskému divákovi táto rozprávka dá absolútne minimum, keďže prelínanie časových rovín nemá šancu pochopiť a pre deti zaujímavých scénok tam bolo minimum. Ja ako dospelý divák som striedanie prítomnosti, minulosti a budúcnosti síce pochopil, no na môj vkus bol tento animák spravený dosť nesympaticky. ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Ani ve snu by mě nenapadlo, že Disney někdy přijde s tak bezduchým a sterilním animákem, u kterého si ani na první dobrou nejsem jistý, komu je snímek vlastně určený. Děti jistě ocení sladké postavičky, děj jim však podle mě téměř nic neřekne, naopak dospělému publiku, tedy i mně, zoufale chybí humor a také nějaké hlubší emoce, které jsou pro většinu disneyovek tak typické. Musím přiznat, že ani jednotlivé postavy mě nikterak nezaujaly, vytvořit si alespoň k někomu nějaký vztah je takřka nereálné, nebavil mě ani příběh, který je zbytečně překombinovaný, máloco v něm funguje, tím pádem se divák akorát tak nudí a ona nezáživnost se prolíná prakticky celým filmem. Už dlouho jsem neviděl tak přihlouplý animák, ve své podstatě zcela zbytečný, který absolutně selhává ve všech ohledech, zkrátka jeden velký přešlap, čehož si musí být vědomi i pánové a dámy ze studia Disney. 3/10. ()

Reklama

Petrozkoz 

všechny recenze uživatele

U tohohle filmu fakt neni jasný, pro koho je. Děti budou zmatený a dospělý se budou 96,5 % filmu nudit. Je tam sice určitě pár světlých bodů (každopádně meeting s rodinou uprostřed filmu a celkem mě pobavil i bezradnej tyranosaurus v rohu u domu), ale ve srovnání s ostatními současnými animovanými filmy nachází se tento zcela jistě pod průměrem. ()

Maxmilian 

všechny recenze uživatele

Na jeden příběh toho bylo až moc. A to jěště musíme dodat, že je to film pro děti. Nápad byl dobrý, jen to udělalo v ději hodně zmatků a ti naši nejmenší toho moc asi nepochopí. Nebudou schopni pospojovat veškerá fakta dohromady. Děj se odehrává v několika časech, takže dítě má trošku zmatku. Mě osobně se film docela líbil. Protože nápad, ač ne originální, ale je tu. Samozřejmě tu již několik takových bylo, cestování v čase je přece moderní. Ale už to není tak často v animované podobě. Můj celkový dojem je kladný, takže 3* jsou zasloužené. ()

Jamal 

všechny recenze uživatele

Film se mi tolik nelíbil. Byl moc přebarvený, přehnaný, přeplácaný, přeumělkovaný, ale zastal bych se Disneyho, že za to nenese plnou odpovědnost - Film totiž vznikal, když se šéfem Disneyho animačního oddělění stal John Lasseter - ano ten, který režíroval Auta, Příběh hraček a Život brouka....Anderson ( režisér Robinsonových ) musel změnit polovinu skoro dokončeného filmu - věřme, že tu horší část, jinak si tento animák nedokážu představit. ()

Galerie (58)

Zajímavosti (10)

  • V originálním znění původně Wilbura namluvil Daniel Hansen už před více než pěti lety. Když se později prováděly změny, musel do studia přijít mladší hlas Jordana Frye. (imro)
  • Disneyho počítačový animák debutoval (30. 3. – 1. 4. 2007) na druhé příčce amerického žebříčku návštěvnosti se sumou 25,1 mil. dolarů. Celkový výdělek se nakonec vyšplhal na 97,7 milionu. (imro)
  • Slogan firmy dospelého Lewisa Robinsona - "Choď stále dopredu" (Keep moving forward) - bol zároveň životným krédom Walta Disneyho. (Smok)

Reklama

Reklama