Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ted s Robin čelí stále častějším hádkám kvůli hloupostem. Záhy zjistí, že spolu můžou normálně žít jen tehdy, když budou své rozepře řešit sexem. Což Barneyho neuvěřitelně ničí... (TV Prima)

Recenze (6)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No, tak teď už to vypadá, že jsem si prošel nějakým duševním otřesem, aniž bych si ho všiml, protože dvanáctá epizoda byla jednoznačně o vztazích, a já z ní mám i přesto dobrý pocit. Pokud u mě k žádnému psychickému otřesení nedošlo, musí být na vině už jedině Barney, který pro mě jinak nudné téma proměnil v zážitek plný humoru. / Poučení: Soukromí nade vše. ()

Wyrdas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poměrně svižný díl o hovně a sexu. Marshall udržel vysokou laťku jinak dost chatrného stavení. Lepší průměr, který by hravě zapadl v předchozích sériích. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dvanásta epizóda zo štvrtej série amerického komediálneho televízneho seriálu "How I Met Your Mother" (Ako som spoznal vašu mamu) sa volá "Benefits" (Mierová dohoda).Robin Scherbatska žije v byte Teda Mosbyho. Lenže ich súžitie nie je ani zďaleka harmonické. Tedovi vadí mnoho malých zlozvykov, ktoré má Robin. Preto majú medzi sebou často výmeny názorov, ktoré vedú ku hádkam. Zistia však, že všetky tieto problémy dokáže vyriešiť spoločný nezáväzný sex. **** ()

Galerie (8)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama