Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ted a Robin se starají o Lily, která začala rodit, zatímco Marshall s Barneym beznadějně uvízli v Atlantic City... (TV Prima)

Recenze (3)

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Sir, this man is having a baby tonight. Instead of going to St Marcus Hospital, we're going to Buffalo - and I've seen women from there, the city's aptly named. Look, I'm a screw-up; I'm having something special with this girl Quinn and I ruined it. But this guy he's done everything right. He's been loving and devoting since he was 18 years old. There are a few truly great people on this planet and he is one of them. He deserves to be at the birth of his son. So what do you say?" ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dvadsiata tretia epizóda zo siedmej série amerického komediálneho televízneho seriálu "How I Met Your Mother" (Ako som spoznal vašu mamu) sa volá "The Magician´s Code: Part 1" (Kúzelnícky kódex 1/2). Lily Aldrinová začala rodiť, lenže jej manžel Marshall Eriksen je s kamarátom Barney Stinsonom v Atlantic City. Preto sa o prepôrodnými bolesťami súžovanú Lily starajú Ted Mosby a Robin Scherbatska. Snažia sa ju rozptýliť a pobaviť historkami z ich minulosti. ***** ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ani předposlední díl sedmé sezóny tvůrci nedotáhli k dokonalosti nebo alespoň k něčemu, co by se jí podobalo. Třiadvacátá epizoda se ale stala (pokud správně počítám) druhou v pořadí, v níž mě velice velmi bavila Robin. Ani Barney s Marshallem se ale neztratili, protože mě bavil jejich podivný pobyt v Atlantic City a hlavně Yoda, kterého bych v kasinu nečekal. / Poučení: Porody přenechávám odborníkům. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (3)

  • V epizodě je zmíněn Yoda z filmové ságy Star Wars (od r. 1977). (SONY_)

Reklama

Reklama