Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lidé stvořili svého zabijáka. Když se na neobydleném ostrově v Pacifiku zhroutí přísně tajný program na vývoj vojenských robotů, je vyslán tým vojenského námořnictva, aby je našel a „zastavil". Není to však tak jednoduché! Jakékoliv narušení svého teritoria berou jako útok a brání se. Jsou naprogramováni, aby měli své území pod kontrolou, a to i za cenu smrti... (Intersonic)

(více)

Recenze (122)

-bad-mad-wolf- odpad!

všechny recenze uživatele

Původně jsem chtěl dát jednu hvězdičku, protože na televizní poměry to nemá až tak zlé triky a míra imbecility je přímo intergalaktická, jenže stroje a podobná havěť se digitálně tvoří podstatně lépe, než živé organismy a být intergalakticky debilní už dnes není originální. Zkrátka jde zase o standartní průjem se standartní úrovní nelogična a debility. A já to udělám, podobné filmy sice nestojí za víc jak pár (sprostých) slov, ale Povstání strojů je natolik hezkou sbírkou přešlapů, že menší prohlídka hrůz preventivně neuškodí. 1) Voják řekne doktorce, že odláká pozornost robota, aby jí pomohl prchnout. Proč se potom voják před robota jen tupě postaví a nesmyslně na něj střílí, zatímco doktorka situaci místo útěku stejně tupě přihlíží? 2) Roboti, kteří jsou smrtelně nebezpeční, inteligentní, schopní učit se, vybaveni nejlepšími zbraněmi a navíc viditelně poruchoví, se můžou v letadle sami aktivovat jen proto, že se bedny s nimi při bouři párkrát posunuly. 3) Robot, stvořený pro zabíjení, navíc schopný při své velikosti opravovat i jemné součásti helikoptéry a provádět jakési operace mozku u lidí, netrefí z několika metrů STOJÍCÍHO muže. 4) Jak roboti přepravili ten kravský kus trupu letadla, když na konci má jeden z nich problémy s na něj spadlým vysílačem? 5) Proč laserová puška, jediná schopná roboty zastavit, nefungovala? 6) Proč dva roboty, údajně nezničitelné konvenčními zbraněmi a schopnými zabít tisíce lidí, má lovit komando několika vojáků s konvenčními zbraněmi a jedinou na roboty platnou laserovou puškou? 7) Proč roboti tolik otálejí se zabitím některých vojáků, ačkoliv se jim neustále pletou pod nohy? 8) Proč vlastně opravujou roboti tu helikoptéru, když zcela evidentně nemůže unést ani jednoho z nich? 0/10 ()

PECHY15 odpad!

všechny recenze uživatele

Jsem zvyklý dívat se na hodně špatné filmy a u většiny se dokonce bavit. Ale u tohohle se rozhodně nikdo bavit nemůže. Nejtragičtější animovaní roboti století, nulové herecké výkony, kromě Roberta Picarda a Alexandry Paul, u těch bylo vidět, že již někde hráli. Ale vzhledem k tomu, že byli na plátně asi 10 minut tak ani nemohli nic velkého předvést. Začátek filmu mě smíchy poslal do kolen, dva namachrovaní vojáci s pistolemi, u kterých byly animované dokonce i výstřely :-D a stupidními vtipy o bombách :-D a potom hned nášup s vykrádáním parníku a typickýma drsňáckýma žvástama, řekl si si mé jméno kámo, teď ho musím zabít :-D a hned potom se objeví drsňácký arogantní vysloužilý armádní pilot. A úplně největší ranou do mozkových buněk je, když si pochybní animovaní roboti vyrobí svého zombie pilota... divil bych se kdyby to nebyl otec hlavní hrdinky :-D film je předvídatelný, nudný, trapný a ještě k tomu se snaží vykrádat klasické scénky z jiných filmů a k tomu ještě velmi nepovedeně. ()

Reklama

hlína odpad!

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně řídká sračka.... tohle by snad nemohl být ani sci-fi hit kdyby se to vysílalo třeba v 50.letech jako průlomový barevný film plný počítačových triků. Je to vlastně parodie na sci-fi filmy. Zajímalo by mě, ve kterém okamžiku zjistil producent filmu, že došlo k omylu a při najímání komparzistů na všechny role ve filmu najali omylem komparzisty i na post režiséra a scénáristy. No možná je to tím, že i producent byl tak trošku komparzista.... Pozorování volně ležícího hovna na stepi je zábavnější.... ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Velký Jim vrací úder! A tentokrát překonal sám sebe,takhle hloupej film se opravdu jen tak nevidí. Vše je špatně, ale prostě se na to dobře kouká. Nejvíc mě dostaly herci, kteří ať se snaží sebevíc hrají mizerně, to jejich "Oh my god" Je opravdu skvělé. Tenhle film je dokonce hloupější než Curse of the komodo. Efekty jsou na poměry Wynorských filmů průměrné, i když abych se přiznal čekal jsem horší. Dále mě dostává to proč Wynorski nechá své filmy odehrávat na ostrově, copak ten chlap má koupenej ostrov? No ale abych jenom nekritizoval, je to příjemné pokoukáníčko, která rozesměje uteče jak voda, a je děsně zábavný. ()

leonidas odpad!

všechny recenze uživatele

Půjčil jsem si tenhle film kvůli Hudson Leick. A jediný co mohu na to říct je: naval mi 40 korun ty káčo! PS: ale to jak úplně nakonec hlavní hrdina vyhodí balík peněz a přihlásí se zpátky k americkejm vojákům je hvězdný okamžik. takovou "inteligetní scénu" (nevím proč se v některejch případech nemaj používat sprosťárny bylo by to snažší a lépe pochopitelnější a výstižnější) člověk jen tak lehce nezapomene. PSS: aspoň, že hudson zemře jako poslední aspoň jsem se mněl na co koukat (poslouchat se to nedalo). ()

Galerie (15)

Zajímavosti (6)

  • Film je natočen na motivy knihy "Shockwave", kterou napsal Bill Monroe. (Terva)
  • V úvodnej scéne vypália dvaja vojaci viac ako 200 výstrelov z pištolí bez toho, aby ich nabili. (beso74)
  • Film byl v amerických kinech uveden pod názvem AI Assault, na DVD byl však vydán pod názvem Shockwave. (Terva)

Reklama

Reklama