Reklama

Reklama

Obsahy(1)

O pokračování New York Times napsaly: „…nejodvážnější, nejuvolněnější komedie moderního filmu.“ Spoře odění kašpaři Johnny Knoxville, Bam Margera, Steve-O, Chris Pontius, Wee Man, Ryan Dunn, Preston Lacy, Dave England a Ehren McGhehey opět pohoršují na velkém plátně s absurdní směsí senzace, darebáctví a neplech v Jackass 2. Užijte si nekontrolovatelné záchvaty smíchu a návaly dávení, když chlapci vyšlou svá otlučená těla do boje s těmi nejabsurdnějšími situacemi. Ať Pontius předvede své mužství v loutkovém divadle nebo se Knoxville převlékne za devadesátiletého muže, vždy ví, co vás zvedne ze židle při jejich výpravách za nesmyslnou zábavou. Spolu s nepoužitými, vynechanými scénami, přidanými úseky a dalšími bonusovými drobnostmi je Jackass 2 komedií, kterou si budete pouštět stále dokola. Připoutejte se a připravte se na nekompromisní zážitek – Jackass 2. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (228)

Smok 

všechny recenze uživatele

Partička "magorov" okolo Johnnyho Knoxvilla neprestáva šokovať. Niekedy sú ich kúsky vhodné do iného filmu (pitie konského semena), niekedy vyslovene "mimo mísu" (vylučovanie do barbie domčeka) a niekedy poriadne k zblití (prilba na prdy). V podstate sa im ale stále darí nás ostatných šokovať a uvedomovať si, čo by sme za žiadne prachy neurobili. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že jsem se na to hodně těšil...o to víc bylo moje zklamání, které jsem po shlédnutí filmu utrpěl. Je to stejné jako jednička, tudíž nejlepší scény, které Jackass od vzniku prvního 'Movie' vypustili. Jestli to jsou nejlepší scény nebo ne, to netušim, jasné je, že řada z nich je opravdu neorázně nechutná a naprosto zvrhlá a ti lidi z party jsou fakt děsný prasata a nemá to cenu dál řešit. Za to řada scén je naprosto geniální a je opravdu těžké hodnotit něco takového. Mezi tyto scény patří např. arab v taxiku nebo rocket man. Taky jsem si všiml toho, že Johnny Knoxville dostává jednu ránu za druhou a schytá toho nejvíc z celý party a často jde i o život i když je pravda, že si s ním zahrává téměř každý. Ač jsem řekl, že zklamání tak tím myslím to, že do filmu zahrnuli opravdu nechutné scény a je to škoda...mělo by se to podle mě ubírat trochu jiným tempem. ()

Reklama

darwin 

všechny recenze uživatele

Zvrhlá zábava pro zvrhlé časy, v jakých žijeme. Znovu to stojí za to, i když Dave England mě už trochu sere a rodiče Bama Margery se také mohli více zapojit. Jinak kousky jsou ještě drsnější než obvykle. Jenom čekám, kdy si někdo z nich zlomí vaz. Na kultovní jedničku to však nemá už jenom proto, že jednička prakticky seznámila veřejnost s fenoménem Jackass a první dojem je vždy nejsilnější. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Jedna * za odvahu vydat takovou blbost. Nikdy jsem neholdovala "vtipným" videum na netu, kdy někdo dobrovolně nechává ničit svoje tělo jen pro pobavení ostatních. No a když jsem jednoho dne zjistila, že existuje film, který se z těchto šíleností skládá, zkusila jsem...zbytečně. Nic chytrého, nic normálního. Proto jsem film po několika minutách vypla. ()

Doudis19 

všechny recenze uživatele

Asi nejodvážnější Jackass co se týče sebedestrukce. Těch znanění, nebo triků s vysokým potenciálem újmy na zdraví je tu opravdu požehnaně. Osobně mě nejvíc dostala scéna, kde se Chrisu Pontiusovi zakousl had do ohambí převlečeného za malou mišku :D. Za super jackassestrádní zakončení přihazuju čtvrtou navíc.. ()

Galerie (94)

Zajímavosti (7)

  • Po vypálení značky na zadku dostal Bam skutečně infekci a musel být hospitalizován. (zdenur)
  • Johnny Knoxville byl během natáčení třikrát v bezvědomí. (zdenur)
  • V titulcích na konci filmu Bam Margera řekne: ,,Bože, nedopusť, aby se točila trojka." O čtyři roky později běží na plátnech kin třetí pokračování s názvem Jackass 3D. (zawa)

Reklama

Reklama